🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 11

• 147 844
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 1 335
Все едно Нани единствена е нарушавала правилата. От четирите май само Йо не е. 😏

# 1 336
Със секс или без секс в палатката, Надежда си ми е еднакво противна вече Grinning И да, излага се, според мен, сама да се набута там. И да - детето й ще отнася подигравки. Жалко за него.

# 1 337
Нани е на принципа “като ми е неудобно, ще се наместя”

# 1 338
Със секс или без секс в палатката, Надежда си ми е еднакво противна вече Grinning И да, излага се, според мен, сама да се набута там. И да - детето й ще отнася подигравки. Жалко за него.
От чие дете. На какви родители. Интересно ми е.

# 1 339
На мен в ситуацията Алеко ми се стори по- нагъл от Надежда.
Да, стои и си мълчи, докато гледа на другите момичета колко им е неприятно.

Последна редакция: чт, 09 май 2024, 21:49 от BobbyDyl

# 1 340
  • here and now
Нани е на принципа “като ми е неудобно, ще се наместя”
В което не виждам кой знае колко лошо...

# 1 341
Аз не разбирам защо сте се хванали всички, че Надежда няма право да е като другите, щото има дете и то ще отнася подигравки?
И другите, живот и здраве, ще имат. Ама хората клюкарят, ще се разчуе, ако ще и след 5г.

Това е най-малкият й проблем на Надежда за мен…

# 1 342
Надежда е нагла и отчаяна, ама и Алеко е такъв. Отиват си.

а после двете с Йоана казват, че Магдалена била отчаяна хаха Simple Smile

# 1 343
Те посред бял ден ли спят дълбоко. Между Вал и Алеко и да има привличане , едва ли би била негова избраница. Харесва му да се почувства , като спасител закрилник, но за кратко. Съобразява се с родителите си положението им в обществото. Едва ли ще избере силно татуирано сираче. Просто не го имам за толкова смел

Всичко друго окей, но защо това, че е ‘сираче’ ще е баш проблемът? Той някакъв аристократ ли е, какво?
У нас всеки видял се с малко парички, автоматично става аристократ. Дано да се лъжа , но познавайки снобарщината ме съмнява

# 1 344
Най вероятно Йоана ще е аут тази вечер.

# 1 345
То и миналата година Валерия беше нахална и се натика непоканена на коктейл и постоянно заграждаше Евгени ама тогава повечето я възхваляваха как била в правото си. 😂

# 1 346
Ама хора, вие наистина ли си мислите, че детето ѝ няма да го подиграват заради това???
Нямам представа дали Надежда е помислила за това преди действията си, или не, но не виждам как няма да го скъсат от подигравки за майка му в училище.

# 1 347
На детето на Надежда все ще се намери някой някога да му пусне клипчето, в което майка му се е разхождала по чуждите легла и съм сигурна, ме няма да му е ок. А и за думата, с която ще я нарекат съм сигурна. Ами, проста си е, Нани и това си е! А гъркът в момента в някоя таверна черпи, че се е отървал!

# 1 348
Я, леля Надежда колко е безцеремонна. Тотално ми опротивя. Завършен егоист.

# 1 349
Най вероятно Йоана ще е аут тази вечер.
Така изглежда. С Валерия имат огромна химия. А Надежда-Магдалена е интересна линия, която явно искат да запазят.

с Йоана не виждам абсолютно никакво привличане или желание от страна на Алек да я опознае.

Общи условия

Активация на акаунт