🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 11

• 147 848
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 1 320
Те посред бял ден ли спят дълбоко. Между Вал и Алеко и да има привличане , едва ли би била негова избраница. Харесва му да се почувства , като спасител закрилник, но за кратко. Съобразява се с родителите си положението им в обществото. Едва ли ще избере силно татуирано сираче. Просто не го имам за толкова смел

Всичко друго окей, но защо това, че е ‘сираче’ ще е баш проблемът? Той някакъв аристократ ли е, какво?

# 1 321
Надежда си го загради Алеко и туй то. Няма измъкване от тази лепка. Аз, ако съм на него, ще я разкарам веднага, защото жена-лепка е ужасна работа.

# 1 322
  • Бургас
Сега всичките да са мятат на Алеко. Какво само го гледат как се въргаля с Надежда.
Теа нямаше да остави нещата така Hug

# 1 323
Нани си е нагла. 😁

# 1 324
Те посред бял ден ли спят дълбоко. Между Вал и Алеко и да има привличане , едва ли би била негова избраница. Харесва му да се почувства , като спасител закрилник, но за кратко. Съобразява се с родителите си положението им в обществото. Едва ли ще избере силно татуирано сираче. Просто не го имам за толкова смел
една от най-пошлите татуировки на участничките е тази на целия задник на Надежда. Буквално ми е неудобно да й гледам разголената фотосесия в инстаграм.
Може пък Алеко да се кефи на татуси.

Какво положение има Алеко в обществото или родителите му?

# 1 325
И кой сега показа,че скача в чужди легла?

# 1 326
И кой сега показа,че скача в чужди легла?
Да спи гушната в него. Не нещо друго, както много от вас бяхте убедени. 😏😂

# 1 327
Успокоихте ли се сега за детето на Надежда, това беше великия секс. То движения видяхте, то се възмущавахте...Joy

# 1 328
Ама ние те познаваме от първия ден, Нанке, колкото и слепите да не виждаха каква си, имаше и такива, дето те разгадаха веднага. Simple Smile

# 1 329
  • Варна/Амстердам
Валерия ми е много сладка, Нани ми е все по-неприятна, а закуската им ми се струва мега оскъдна.  Sweat Smile
(Какъв рандъм коментар...Sweat Smile)

# 1 330
Боже, не мога да повярвам колко ме дразни Надежда! А в началото така ми харесваха с Алек...
Нагла е, лигава, просто не мога да я дишам последните епизоди. Ако бях на мястото на другите момичета, наистина щях да си тръгна пеша. Laughing

# 1 331
Хе-хе...Надежда излиза с древния женски трик, при който,  за да върже мъж, му се завира под юргана. Ако се придържа към класиката, в този сублимен момент се очаква баща й и братята й да влязат с вратата и да завлекат, хванатия в крачка ергенин, пред олтара SmileySmiley

# 1 332
  • София
На Алеко нямаше да му дреме коя точно му е в леглото, просто Надежда се събуди първа.  Grinning
Момчето не подбира особено много.

# 1 333
  • София
На мен в ситуацията Алеко ми се стори по- нагъл от Надежда.

# 1 334
  • София
Валерия да каже " не ти ли е неудобно"
Ама,булка, ти каза, че евентуално си го евала Grinning

Много са милинки всички. Доста са наивни и четирите.

Общи условия

Активация на акаунт