🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 11

• 147 990
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 1 305
Малеее....точно като в някой филм със съблазнителка психопатка.

# 1 306
  • here and now
Ах как всички се правят на заспали..  Mr. Green

# 1 307
  • Бургас
От личен опит знам как боли на тези години да гледаш родител как гасне от рак с години, но аз поне си останах с един родител. А тя е на практика сирак и сестра и вече не е до нея.

Еми съжалявам, но всички приказки как го прави нарочно ми се струват мега смешни. Тя е дете, без детство и без семейство и без вина за ситуацията. Много сила трябва, за да минеш през това и заслужава всичко друго, но не и глупостите как го ползвала, за да буди съжаление.

# 1 308
Алек прегръща, който легне при него без дори да си отвори очите Grinning

# 1 309
Клетите момички като сардинки са ги наредили

# 1 310
Абсолютна постановка. Даже някой беше закачил комарника встрани, за да е по-удобно за влизане.

# 1 311
Малеее....точно като в някой филм със съблазнителка психопатка.
Сега само остава да го върже за палатката Joy

# 1 312
Как се правят, че спят Алеко и Надежда…

# 1 313
Оффф, с тоя заспал ерген...
Маги, милата, още си мисли, че е на палатка. 😃
Ооох, голямо мрънкане. Ей, на - отказаха и Маги от палатката 😁

# 1 314
Те посред бял ден ли спят дълбоко. Между Вал и Алеко и да има привличане , едва ли би била негова избраница. Харесва му да се почувства , като спасител закрилник, но за кратко. Съобразява се с родителите си положението им в обществото. Едва ли ще избере силно татуирано сираче. Просто не го имам за толкова смел

# 1 315
На това шоО даже палатките му са фалшиви

# 1 316
Камери , оператори , беседи от съседната “палатка”  .Кой знае колко репетиции е имало Simple Smile

# 1 317
  • София
Хахаха, бонбонка, моля те, ела пак да обясниш как Надежда е правила секс и за съответните движения, които си видяла. Joy
Това имах предвид като казах, че е добре първо да гледаме, после да съдим. А не че защитавам Надежда или когото и да било.

# 1 318
Жалко, че Ергенът не е това, което беше тази вечер. Ако малко по-лично подхождаха и имаше този вайб през целия сезон, нямаше да го гледам като фон. Това, което сподели Алек за начина, по който се чувства като недостоен за фамилията им и не достатъчно добър да продължи пътя им беше наистина интересно - от психологическа и емоционална гледна точка. ТОВА бих искала да гледам, за да мога да ги опозная като хора и да имам любимци, и да мога да изкажа мнение кой на кого би подхождал.
Може би затова харесах Сезон 2 - там имаше много подобни интересни моменти - компенсациите на Елена, стремежа й да изпъкне с псевдоинтелектуални подходи, искрената любов на Валерия към животните и как всяко споменаване опъва струнки в нея... интересни елементи, които дават представа за тия хора и вътрешния им свят.
Жалко, че това го нямаше тук ЦЯЛ СЕЗОН и се появи точно сега. Накрая.

# 1 319
Уф, какви са гавроши днес, поне да го бяха направили мюзикъл.

Общи условия

Активация на акаунт