🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 11

• 147 714
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 1 560
Същият Генчо. Едно към едно. Точно както ГенчУ направи с Айлин. Че Алеко и нагъл...натяква й на изпроводяк. Топ дъно. Двамата с Надка са си добре.

Валерия няма нищо общо с Айлин. Алек не е Генчо.
Айлин беше една фалшива девойка, жена вамп играеща си с мъжете, а при Валерия виждаме натуралната и груба част от живота, която се правим, че не забелязваме.
Разлика от земята до небето. Единствената прилика на Алек с Генчо е, че и двамата са мъже, но разликата е, че Алек май беше влюбен във Вал, но разбра, че тя не е влюбена в него, а Генчо не беше влюбен в Айлин, просто му беше сексмираж.

# 1 561
Напълно логично ми е изгонването на Валерия. Тя не е влюбена в него, а той изпитва страст, но тя е нестабилна и травмирана и бъдещето с нея няма да е лесно.

# 1 562
Алек продължава да дава първата роза на хитра, подла и лицемерна Надежда. Да не би той е олигофрен, почнах да се съмнявам в него.

# 1 563
Валерия сама се изгони, тя е доста податлива на манипулации така че може би от продукцията са й наговорили разни неща и сама искаше да си тръгне тази вечер.

# 1 564
Едва търпя Надежда през последните няколко епизода. Показва черти, които ненавиждам в хората, вечно нацупени за нещо, вечно нещо трябва да им се доказва (което е още по-абсурдно в тази ситуация). Лепка, с една дума.

Мъдри думи от Валерия за довиждане, дано повече хора осъзнават, че в нови отношения не се влиза с 5 куфара багаж.

# 1 565
Маги е провокатор. Ето - тя започна сега. Само си търси как да се изкара жертва.

Моля те, Ети, прости ми хейта от миналата година. Догодина не ги подучвай да се правят на жертви.

# 1 566
Трябва до преброя Маги колко пъти казва Аз в един епизод Simple Smile
Фината дама си намери приятелка в лицето на невъзпитаната Валерия и я обича.

# 1 567
Вървим по спойлерите, добре сме.

Валерия ми беше фаворитка в първата нощ и бях убедена, че ще стигне до топ 5. Беше ми много нежна и романтична с бузите, с буклите, с роклята с ръкавите... после си отвори устата. 😀

От едно поколение сме, но сме ужасно далечни хора, тя ми е малко мъжкарана тип Барбара, Габриела, Християна и тн, затова и не успях да й симпатизирам много. Но определено има моята емпатия и съчувствие. Има много травми за отработване, но хубавото е, че е млада и всичко е пред нея. Желая й да се справи с демоните си и да си изгради щастлив и стабилен живот. Simple Smile

# 1 568
Под дъното на Надежда има дъно! 🤢🤮
Да, а аз си мислех, че Йоца е най-голямото дъно! Но Надежда ме опроверга! О, редактирах се- най-голямото дъно май ще излезе Алеко! Да взима Нанито и да се маха! Ще излезе, че са точно един за друг!

# 1 569
  • София
Радвам се за Валерия. Пожелавам и да се пребори с травмите си и да срещне по- смислен мъж от Алек ( което не е трудно).

# 1 570
Не разбрах какво се случи с Валерия. Тя се промени след срещата с "проникването", но на този коктейл всичко беше много странно.
има правило, че само тези в топ 4 или топ 5 могат да отказват роза.
Валерия днес категорично му показа, че ако й даде роза - ще я откаже.

Сигурна съм, че Валерия ще срещне по-стойностен мъж.

# 1 571
Не мога да се сетя, коя от момичета след някой от епизоди е казала, че Алек изобщо не е нейния тип, а тя обича татуираните и друго скроени.... Сигурно и Валерия просто не го харесва. Може би има достоинство и не й допада, как се гуши с всяка, а с Надежда дори спи....Може би, има все пак някакво достоинство!

# 1 572
Под дъното на Надежда има дъно! 🤢🤮
Да, а аз си мислех, че Йоца е най-голямото дъно! Но Надежда ме опроверга! О, редактирах се- най-голямото дъно май ще излезе Алеко! Да взима Нанито и да се маха! Ще излезе, че са точно един за друг!
Коя е Йоца ?

# 1 573
# 1 574
Ех ама и вие какво й станало на Валерия. Как какво - уплаши се, че Калеко Алеко ще я кара вечер да гледат филми и бам - паник атака! И избяга с двеста!

Общи условия

Активация на акаунт