🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 11

• 147 924
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 1 875
На някого дали му е под ръка снимка на старата Надежда?
Преди да си прекрои лицето.

Simple Smile

# 1 876
  • гр.Пловдив
[quoteГледах "Преди обед" и осъзнах, че коментаторите ме напрягат повече от цялото предаване (без Туджаров). Пам и Мила са се взели за международния съд в Хага, Поли им приглася да не се цепи от колектива, а Туджаров се чуди какво прави там през повечето време. В крайна сметка след думите на Валерия за Алеко разбирам, че Магдалена няма да е победителката, иначе щеше да си изкаже неодобрението по-завоалирано.

][/quote]

Много са ми противни и на мен-защо не ги сменят,кой реши,че те са най-компетентни -оперната певица и Пам Велидис и тази Поли за допълнение,която днес мълчеше като пукал,,Яна Донева е мега противна -ледено студена и все едно е завършила в северна Корея -става да ги разпитва в районното  Rage
От всички само Вал днес беше като свежо полъхче на този фон от санаториум -много ми хареса,пожелавам й оттук нататък да няма такива неприятности ,да е щастлива и борбена Purple Heart

# 1 877
Това,че Валерия не е била близка с майка си, не означава,че не я е боляло от това, което се случва.
Не бъдете толкова жестоки.

А по темата защо Йоана не е толкова съжалявана, наистина е странно защо. Може би защото изглежда по-стабилна по принцип. Това, което и тя е преживяла,не е малко.

# 1 878
Прави впечатление, че докато за миналите ергени рядко се чуваше лоша дума от участничките, този сезон има някаква особена неприязън към Алек. Явно зад камерите са се случили доста неща и не им е оставил добро впечатление.

# 1 879
Обикновено повече негативни изказвания има от жените, които са оставени вътре по-дълго, но без шанс, а като статисти, поддържащи основната любовта история. Защото се чувстват употребени. Така беше и с Евгени. Даже наскоро гледах Микаела и Боряна от 2-ри сезон по подкасти и ми направи впечатление, че все още говорят със зле прикрит негативизъм за Валерия и Евгени.

# 1 880
На мен лично ми направи много лошо впечатление, когато на груповата среща, когато Валерия нещо ревеше и не беше на масата, Алеко как стана и се изнесе без дори да им даде някакво прилично обяснение за поведението си. Другият път беше, когато останаха няколко рози и той заряза момичетата. Айде, като е започнал – да продължи да играе играта. Много незряло поведение.
Все едно го бие сачмата.

# 1 881
Прави впечатление, че докато за миналите ергени рядко се чуваше лоша дума от участничките, този сезон има някаква особена неприязън към Алек. Явно зад камерите са се случили доста неща и не им е оставил добро впечатление.

Осъзнали са, че всяка едни и същи глупости е слушала и няма истинска фаворитка.

Далеч съм от мисълта, че девойките са влезнали с безкористната цел да намерят любовта на живота си, но и Алек не е. Вероятно гледа на това, като на последно приключение, преди да се стегне и да започне да се доказва пред семейството си. Та в тази връзка момичетата може и да са там с цел популярност и т.н., но в един момент искат да се почувстват по-харесвани, по-специални, а сега рязко осъзнават, че специална няма. И така всички се превръщат в статистки, които трябва да угаждат на ергена, койото им търси сметка, ако не е център на галактиката. Евгени не го харесвам, но той поне имаше ясно предпочитание и вече всичко останало, предложено с помощта на сценаристите.

# 1 882
И ще видите, че ще се окажа права за него. Алек е гадняр и надменен. Виктор е егоист и нарцис. Гената, колкото и да беше плют тук, според мен е най-добричък.

# 1 883
Браво, Пам, ултра феминистка, нали беше... 🙄🙄🙄
Разбира се, че Сашко бил джентълмен и не бил виновен, че не върнал Нани. Доообре. Винаги оправдавайте мъжете. Винаги!

Пам, може би не е случайно, че някои жени са мачкани от мъжете. 😏😉

Хора, бъдете обективни. Щеше да е супер неловко докато ги снимат камери и Да и каже “Аааа, не, върни си се на мястото”. 😀 Само си представете какъв cringe, каква неловкост, какво напрежение щеше да има после. 😀 А и няма да се изненадам продукцията да е имала роля и там.

# 1 884
Обикновено повече негативни изказвания има от жените, които са оставени вътре по-дълго, но без шанс, а като статисти, поддържащи основната любовта история. Защото се чувстват употребени. Така беше и с Евгени. Даже наскоро гледах Микаела и Боряна от 2-ри сезон по подкасти и ми направи впечатление, че все още говорят със зле прикрит негативизъм за Валерия и Евгени.
Да, но разликата е, че Мика и Боряна искаха да спечелят (особено Боряна), така че да, тяхното неудовлетворение идва от факта, че са отритнати на крачка преди финала. Докато този сезон е различно… Не усещам разочарование, че са изгонени, а просто неприязън. Сякаш едва се сдържат да кажат, че тоя льольо няма коя да го изтърпи и добре, че този цирк свърши.

# 1 885
Краят на Ергена е близо, но по ТЛС се задава американско реалити с ергенки милфки, гледах анонса как влизат младежите на по 20 и няколко години. Голям сеир ще е.
https://www.instagram.com/reel/C6x2CdisZzb/?utm_source=ig_web_co … =MzRlODBiNWFlZA==

П.с сега видях, че премиерата му е била преди 2 дни.

# 1 886
Подхвърлих леко драмата на Йоана, за да се усетите някои и да се спрете овреме, но то не само, че не се спряхте, ами и в прав текст започнахте да мерите чия болка е по-голяма! Всякакви граници се минаха в последните дни тук.

# 1 887
Браво, Пам, ултра феминистка, нали беше... 🙄🙄🙄
Разбира се, че Сашко бил джентълмен и не бил виновен, че не върнал Нани. Доообре. Винаги оправдавайте мъжете. Винаги!

Пам, може би не е случайно, че някои жени са мачкани от мъжете. 😏😉

Хора, бъдете обективни. Щеше да е супер неловко докато ги снимат камери и Да и каже “Аааа, не, върни си се на мястото”. 😀 Само си представете какъв cringe, каква неловкост, какво напрежение щеше да има после. 😀 А и няма да се изненадам продукцията да е имала роля и там.
Ако толкова го интересуваше мнението на другите участнички, щеше да я прегърне и да предложи да станат и да пият по кафе. Да речем.

# 1 888
  • Тайланд
Това,че Валерия не е била близка с майка си, не означава,че не я е боляло от това, което се случва.
Не бъдете толкова жестоки.

А по темата защо Йоана не е толкова съжалявана, наистина е странно защо. Може би защото изглежда по-стабилна по принцип. Това, което и тя е преживяла,не е малко.
Също така не бъдете наивни и спрете да се връзвате на Валерия, която не пропуска да напомня, че е жертва.

Йоанна - не е странно, защото не си навира личните травми в лицето на зрителя по 5 пъти всеки епизод.

# 1 889
Аз пък се чудя, как наистина една не проведе разговор на тема: "С какво се занимава точно Алек и щастлив ли е от живота си."
Толкова ли не ги интересува този човек какво го вълнува, колко е сериозен, колко е отговорен, като оставим онези фанатсмагории със 6-те деца. Хайде холан, като искаш да ставаш многодетен татко, дали имаш дупе да ги отглеждаш и издържаш? Защото в крайна сметка от един добър баща се изискват определени качества, освен да може да гушка.
Или пък да е имало такъв разговор, но да не са ни го показали.

Общи условия

Активация на акаунт