🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 11

• 147 931
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 1 860
И да си близък, и да не си близък с починалия родител, винаги има травма, ако ще и да е различен вид.
Съгласна, но все пак при Валерия ми се струва по-болезнено. От 11-12 годишна е гледала как майка ѝ - единственият човек, който я е подкрепял - бавно гасне. Не е имала пред кой да си излее мъката, освен сестра ѝ, но тя е била дете. Тежко е. Разбирам я. Но не я оправдавам. Ако и видите ИГ - всичките ѝ сторита да как облизва устни, прави предизвикателни жестове… Няма кой да привлече с това, освен поредния насилник или някой спонсор.

# 1 861
Ако пак сте се хванали за моето мнение, не сравнявам тежестта на загубата, а двата вида реакции. Още повече, че и дума не съм отваряла за майката на Йоана.
Скрит текст:
Имам близък, загубил родител като много малък. Винаги много ме е притеснявало, че не показва никакви, ама никакви емоции, свързани с тази загуба. Но пък често реагира остро на разни безобидни неща и за мен това е някакъв начин на компенсация. Един вид, ето ви сега на вас, дето сте си расли с двама живи и здрави родители. Ама няма да ви кажа какво ме мъчи - сещайте се сами!

Извинявам се – коментирайки Ваше мнение казах, каквото казах.

# 1 862
На мен Надежда не ми е била любимка, но от останалите момичета може би най-много тя ми допада.

И не виждам нищо осъдително в това, че с Алек полежаха прегърнати. Припомням, че той правеше същото с много от момичетата - прегръщаше ги, при това, о, ужас - пред погледа на всички Scream Само че по диваните или пътеките към тях Joy Или мебелите са критерий за морален упадък Thinking

Да не споменавам че с две от момичетата имаше доооста по-горещи моменти от спането до Надежда. Но тя, о как може, пожела да полежи до човек, който харесва Scream Да се изгори на кладата!

Колкото до Вал, според мен тя виждайки ги с Надежда, прецени че не е достатъчно психически укрепнала да понесе евентуално отхвърляне и много правилно според мен се отдръпна. Макар да имаше шанс, както си пролича от финалните думи на Алек.

# 1 863
Само да спомена, че според подкаста с Ани Владимирова, Валерия не е била много близка с майка си. Но понякога, както и случая с Йоана, това е даже по-травмиращо, защото носи чувство на съжаление, че си пропуснал шанс за пълноценно общуване и близост.

# 1 864
Само да спомена, че според подкаста с Ани Владимирова, Валерия не е била много близка с майка си. Но понякога, както и случая с Йоана, това е даже по-травмиращо, защото носи чувство на съжаление, че си пропуснал шанс за пълноценно общуване и близост.
Ето това вече ми е странно, защото Валерия много пъти е казвала, че само майка ѝ я разбирала, че ѝ била най-близкият човек и т.н.

# 1 865
Аз много не мога да си представя как може да не си бил близък с майка си, ако ти е бил единствен отглеждащ родител и си само на 21?

# 1 866
Ето това вече ми е странно, защото Валерия много пъти е казвала, че само майка ѝ я разбирала, че ѝ била най-близкият човек и т.н.
Те трите с бабата силно са се мразели и обичали.

# 1 867
Аз много не мога да си представя как може да не си бил близък с майка си, ако ти е бил единствен отглеждащ родител и си само на 21?
Ако е била проблемен тийн и само са се карали? Не знам, спекулирам. Тя е починала, когато Валерия е била на 18.

# 1 868
  • Тайланд
Оп, първо не била близка, после била... май си противоречи и казва  това, което й върши най-много работа в ситуацията.

Колкото повече задълбаете - толкова повече ще видите, че си използва тежкото детство като маска. Не я критикувам, така се е научила, ама стига сте връзвали на ролята й на жертва.

# 1 869
В интервюто с Ани Владимирова Валерия казва, че не е била близка с майка си.

# 1 870
Йоана е откровено злобна , една добра дума не е казала за цялото от предаване .
Валерия е останала чисто сама , Йоана -не , не омаловажат преживяното от нея , но нр могат да се сравняват .

# 1 871
Дали тя, дали продукцията да я е тласкала в тази посока.
Те щом и в Гласът на България се опитват от всяка визитка да изчоплят някаква драма, дотам, че да ме карат да превъртам тази част, що да не изчегъртат разни неща до дъното на душата и на участничките в Ергенът? Ето, щом и Йоана е проговорила, въпреки, че мрази да говори за това, представям си какъв натиск е било. Както и с гаджето-насилник на Маги.

# 1 872
Мисля, че просто от дистанцията на времето и с менталното съзряване е започнала да оценява отношенията с майка си. Но в пубертета, обтегнати отношения вкъщи, болест...За мен си личи, че по-скоро е възпитана на улицата и е street smart, както се казва.

Последна редакция: пт, 10 май 2024, 15:33 от Meddyy

# 1 873
То е ясно, че продукцията тласка до някаква степен и то още от самите визитки. Представям си режисьора… “А сега, Вале, свий се на топка в този тъмен коридор и почни да плачеш.”

# 1 874
ПОСЛЕДЕН КОМЕНТАР ПО ТЕМАТА С МАЙКАТА НА ВАЛЕРИЯ, защото ще стане като с детето на Надежда: Валерия е искала да са по-близки и да бъде приятелка с майка си. Дори и да са се джанкали по цял ден, майка ѝ е била авторитетът, на който тя да се облегне, за да може тя да се чувства  като дете.

Последна редакция: пт, 10 май 2024, 15:35 от LadyCharming

Общи условия

Активация на акаунт