🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 11

• 147 994
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 1 845
Май Алеко обича да се изживява като център на вселената, но се съмнявам, че във външния свят някоя го е бръснала за такъв. Ясно, че никоя не вътре не го харесва, както и той тях. Маги с тия синхрони и разговори я подготвят за разочарование.

Гледах "Преди обед" и осъзнах, че коментаторите ме напрягат повече от цялото предаване (без Туджаров). Пам и Мила са се взели за международния съд в Хага, Поли им приглася да не се цепи от колектива, а Туджаров се чуди какво прави там през повечето време. В крайна сметка след думите на Валерия за Алеко разбирам, че Магдалена няма да е победителката, иначе щеше да си изкаже неодобрението по-завоалирано.

# 1 846
Е не беше чак толкова зле с Надя или сега с Валерия. Имаше прегръдчица и ги изпрати по живо, по здраво.
Това с Мария беше най-грубо и сега просто го виждаме в различна светлина.
А иначе си е мурук Алеко, не го защитавам.
Ама тя Мария му пожела през зъби "успех с този фейк, който остава". Какъв да е?

# 1 847
Мария с това злобничко пожелание го подразни и то много. Сякаш му каза, че е глупак, че не е избрал нея. Мисля, че затова я изпрати толкова студено.

# 1 848
Скрит текст:
Абсолютно съм съгласна. Аз загубих брат си, когато бях на 20 год. и много добре разбирам през какво преминава Валерия. Години трябва да минат и да има някой, който да я обича такава, каквато е.
LadyCharming, извинявам се за личния въпрос, но ти би ли си споделяла травмата пред 1 Алеко, 24 конкурентки, 20 човека екип и няколко стотин хиляди зрители по няколко пъти във всеки епизод? Не, нали? Такива неща са за пред най-близките ти хора и не ги дъвчеш по 50 пъти на ден.

Валерия изцежда и последната капка от ролята на жертва и го прави манипулативно. Това не й омаловажава преживяното, но е очевадно, че и е комфортно в тази роля.

Съгласна съм, че ѝ е станало навик да се измъква от неудобни ситуации с темата за смъртта на мама, но и за това трябва да сме по-снизходителни – явно в обкръжението ѝ няма нито един възрастен, който да ѝ обясни как стоят нещата в живота. Дано след години да се намери някой, който да позапълни пропуските във възпитанието ѝ.

# 1 849
НИЕ = здраво АЗ + здраво АЗ
Това е хармоничното партньорство.
При наличие на травмирано АЗ едно или и двете се получават някакви компенсиращи взаимоотношения с характер на зависимости. Така, че Валерия беше права. Алек не. Няма как да мислиш за НИЕ когато още не си истински АЗ.

# 1 850
Аз източници нямам, но се надявам Евгени и Валерия да са заедно. Нито един от двамата не харесвам особено, но според мен си отиват. А и поне една успешна връзка да има от това предаване… Първи сезон - провал. По всичко личи, че и след трети няма да се получат нещата.

# 1 851
Току -що си причиних Преди обед.
Малко в повече ми дойде демонизирането на Надежда от коментарното студио, въпреки че аз също НЕ я харесвам и то още от самото начало.
Прекалено тенденциозни и необективни са поканените.
Коментарът на Пам Велидис, че Йоана си измислила нещо за пред Алек беше доста жесток.
По принцип и аз не одобрих,че Йоана не се разкри пред останалите, но после се замислих,че не е длъжна пред всичко живо и цяла България да си споделя най-интимните моменти. Все пак се разчупи за пред Алек.

От Валерия нищо интересно не чух. Тя наистина е объркано момиче, травмирано и все едно е постоянно в защитна позиция. Аз лично не мога да си обясня защо охладня към Алек, като толкова му се буташе и имаха прекрасна среща,но може би не са ни показали всичко. За мен категорично причината не е била "палатковата сага". Просто нещо ѝ стана.
Не че е загубила кой знае какво,де.

Продължавам да искам Магдалена да спечели.

# 1 852
  • Тайланд
При наличие на травмирано АЗ едно или и двете се получават някакви компенсиращи взаимоотношения с характер на зависимости. Така, че Валерия беше права. Алек не. Няма как да мислиш за НИЕ когато още не си истински АЗ.
Всички сме травмирани до различна степен. Някои повече, други по-малко. Като има желание - има начин.

Валерия е лапе на 20г и е свикнала да играе ролята на жертва. Алеко този път не я остави да си играе ролята и потърси нещо повече. Валерия се паникьо са, щото беше изкарана извън комфортната си зона (да бъде жертва, съжалявана и да буди съчувствие) и лъсна, че няма какво повече да предложи. Не е виновна, още е лапе, ще се изгради след някоя друга година.
За мен Валерия психически е не само напълно здрава, ами и закоравяла. Но се е научила да манипулира хората с ролята на жертва и както виждаш - работи.
Ако още й тежеше толкова силно травмата - нямаше да я вмъква във всеки разговор по национална телевизия.

# 1 853
Пам Велидис след всичките ѝ сълзи миналия сезон - колко са я наранявали, подигравали и т.н. - сега реди всяка една от участничките. Дори за външен вид. Изключително долно.

# 1 854
Всички сме травмирани до различна степен. Някои повече, други по-малко. Като има желание - има начин.

Валерия е лапе на 20г и е свикнала да играе ролята на жертва. Алеко този път не я остави да си играе ролята и потърси нещо повече. Валерия се паникьо са, щото беше изкарана извън комфортната си зона (да бъде жертва, съжалявана и да буди съчувствие) и лъсна, че няма какво повече да предложи. Не е виновна, още е лапе, ще се изгради след някоя друга година.
За мен Валерия психически е не само напълно здрава, ами и закоравяла. Но се е научила да манипулира хората с ролята на жертва и както виждаш - работи.
Ако още й тежеше толкова силно травмата - нямаше да я вмъква във всеки разговор по национална телевизия.
Има резон. Но да си закоравял също е нарушено АЗ. Вероятно ще трябва да мине през още доста нездрави връзки докато оцени, това, което може да и даде един зрял и сериозен мъж.

# 1 855
И да си близък, и да не си близък с починалия родител, винаги има травма, ако ще и да е различен вид.

Имам приятелка, която от малка не беше близка с баща си по ред причини, но когато почина, страда много за това какво може да е пропуснала и че са се разделили скарани, което до ден днешен не го е забравила.

Пам направи доста грозна инсинуация, съгласна съм, интересно ако някой направи разни изводи за нея и защо коментира толкова жестоко участничките, дали ще и е особено приятно?

# 1 856
Ако пак сте се хванали за моето мнение, не сравнявам тежестта на загубата, а двата вида реакции. Още повече, че и дума не съм отваряла за майката на Йоана.

Последна редакция: пт, 10 май 2024, 15:15 от Анонимен

# 1 857
Ако избере Нани на финала трябва да каже не "Обичам те и искам да бъдеш моя", а "Обичам те и искам да бъда ТВОЙ"

# 1 858
И закономерно беше изпратена, защото в такъв случай няма място в това предаване.

# 1 859
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Колебая се дали да гледам "Преди обед", поради силната ми непоносимост към Пам Велидис (и не, нямам предвид фигурата и). Пуснах си Надкаст-а с Катето, ами разкошно момиче отвсякъде. Умна, спокойна, красива, балансирана, още по-голям фен и станах. От трите сезона, това е една от най-приятните участнички. Нея последвах и ще запомня. От първи все още помня Капитонова, Сашка, Люса и Зори Джи. Втора са Валерката, Елена, Поли цикатридината, Аилийн и Пам (за съжаление все я бутат по предавания), трети само Катето.

Общи условия

Активация на акаунт