🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 11

• 147 889
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 1 890
  • София
Прави впечатление, че докато за миналите ергени рядко се чуваше лоша дума от участничките, този сезон има някаква особена неприязън към Алек. Явно зад камерите са се случили доста неща и не им е оставил добро впечатление.
Всички, които минаха през ЧакалКаст, на въпроса да подредят тримата ергени, слагаха Алек на първо място.

Ще видим и последните 5 какво ще кажат, те все пак са и разочаровани, но останалите все още оценяват Алек като най-добър.

# 1 891
Не мога да си представя, че има кантар на болката за изгубен родител. Валерия е изгубила майка си на 18, какво значи не били близки? Колко точно време са имали заедно? Тя се разболява, когато Вал е на 11 и е самотен родител. Жената е трябвало да работи, да се лекува и дете да гледа...ми нормално да са се карали. Но не били близки...

Йоана е изгубила баща си, а е имала силна връзка с него. Била е по-голяма, за това пък удара е много по-осъзнат и болезнен.

Как изобщо успявате да сравните, не знам. Аз не мога. Това ми е последния коментар по темата.

# 1 892
  • Враца
Много бързо пишете. Не успявам да ви прочета. Обсъдихте ли, че Валерия каза в ефира сутринта, че Надежда като казала това за коленете на Маги си е мислела, че няма запис в момента, защото редакторът бил в кадър даже.
Това говори много неща. Например колко подмолна е Надежда и как си позволява да говори някакви кофти неща, ама ей така, уж когато не се чува от никой. Друго- че освен, че не е помазана от екипа, в такава среда не можеш никога да си сигурен дали доброто ще остане неизлъчено, а лошото, казано или направено тайно- по някакъв начин ще е записано и пуснато в подходящия момент. Кофти работа.

# 1 893
Всички, които минаха през ЧакалКаст, на въпроса да подредят тримата ергени, слагаха Алек на първо място.
Това е политкоректност. Ако четеш между редовете излиза съвсем друго. Поне това е моето впечатление. Единствено Мария се правеше, че е имала истински симпатии, но изобщо не ѝ вярвам. Тя си беше играч.

# 1 894
Прави впечатление, че докато за миналите ергени рядко се чуваше лоша дума от участничките, този сезон има някаква особена неприязън към Алек. Явно зад камерите са се случили доста неща и не им е оставил добро впечатление.
Какви неща се чуват? От любопитство питам, на мен ми прави впечатление точно обратното. Поне в Подкаст като съм гледала някои от участничките, нямат лоши чувства към него и му благодарят за "преживяването", бил галантен, просто не си паснали.. т.н.

# 1 895

Ще видим и последните 5 какво ще кажат, те все пак са и разочаровани, но останалите все още оценяват Алек като най-добър.
За Вики няма спор.

Изчакай след година да видиш какво ще кажат
 Wink

# 1 896
Йоана е изгубила баща си, а е имала силна връзка с него. Била е по-голяма, за това пък удара е много по-осъзнат и болезнен.

Била е дори по-малка, доколкото разбрах от разказаното снощи. И за двете момичета трагедията е голяма. Не знам с какви сърца се намериха хора да сравняват коя е по-засегната. То с какви сърца - ясно, но с кой акъл решиха, че и публично е уместно.

# 1 897
Не беше ли обратното? Била е малка, той е изоставил семейството и тя почти не го е познавала. Той решил да я потърси един път за да ѝ даде коледен подарък, но тя не била вкъщи. На следващия ден починал. Аз поне така разбрах, но си признавам, че не слушах много внимателно.

# 1 898
  • Тайланд
+1 Право в десетката! За какво са влезли там няма значение, на всяка останала рано или късно й се включва инстинкта да спечели или ергена или предаването. Но идва момента на изритването и се връщат я реалния живот, където са подложени на критика и подкрепа. Повечето почват да се оправдават и да си чистят имиджа, ама им личи, че ги е яд и гроздето е кисело 😀
Ергените няма какво да ги коментирам, всичките деградират в моите очи в течението на предаването. 100% подкрепям бат Танко за следващия ерген! Ако той има неякой лев Маги и Надежда 100% и него биха залюбили от пръв поглед 🤣

Осъзнали са, че всяка едни и същи глупости е слушала и няма истинска фаворитка.

Далеч съм от мисълта, че девойките са влезнали с безкористната цел да намерят любовта на живота си, но и Алек не е. Вероятно гледа на това, като на последно приключение, преди да се стегне и да започне да се доказва пред семейството си. Та в тази връзка момичетата може и да са там с цел популярност и т.н., но в един момент искат да се почувстват по-харесвани, по-специални, а сега рязко осъзнават, че специална няма. И така всички се превръщат в статистки, които трябва да угаждат на ергена, койото им търси сметка, ако не е център на галактиката. Евгени не го харесвам, но той поне имаше ясно предпочитание и вече всичко останало, предложено с помощта на сценаристите.

# 1 899
Хора, бъдете обективни. Щеше да е супер неловко докато ги снимат камери и Да и каже “Аааа, не, върни си се на мястото”. 😀 Само си представете какъв cringe, каква неловкост, какво напрежение щеше да има после. 😀 А и няма да се изненадам продукцията да е имала роля и там.

така е, но можеше да бъде много сладко, ако му беше хрумнала идеята да подкани и другите момичета да дойдат при тях и да измъкне и себе си и Надежда от неловката ситуация Simple Smile определено щеше да е весело, забавно, дори можеха да си спретнат бой с възглавници Wink)

# 1 900
  • София
Пък аз само ще кажа, че част от коментарите тук правят Йо и Надя да изглеждат като чуруликащи птички.

Ясно е. Има хора, които са ни симпатични и от 9 кладенеца вода ще извадим, за да ги защитим за укоримо поведение, и други, които не са и които за същото нещо ще пратим на ешафода.

Аз не мога да простя на Валя историята с парцала и гнусната песничка за Виктория. Бие 100 пъти клюкарските и хапливи коментари на Надя и Йо. Едното е клюкарско, дребнаво и лелчинско, но другото е пошло, гнусно и просташко.

# 1 901
Мисля, че единствено Виктор се посвени да ги излъже, че е готов за голяма челяд и семейство. Но той пък пропусна да им каже, че си има гадже Sweat Smile
За мен все пак той си остава най-приятният дотук.

# 1 902
На мен лично ми направи много лошо впечатление, когато на груповата среща, когато Валерия нещо ревеше и не беше на масата, Алеко как стана и се изнесе без дори да им даде някакво прилично обяснение за поведението си. Другият път беше, когато останаха няколко рози и той заряза момичетата. Айде, като е започнал – да продължи да играе играта. Много незряло поведение.
Все едно го бие сачмата.
Хора това е режисирано не го ли разбрахте. Естествено, че никой няма да си трегне така от масата.

# 1 903
Аз съм изгледала всички подкасти (с което не се гордея Joy) и всички момичета казват хубави неща за него. Единствено при Мария си личи, че е леко с накърнено его и някои просто казаха, че не са били заинтересувани, но в никакъв случай с негативно отношение.

Последна редакция: пт, 10 май 2024, 16:14 от Meddyy

# 1 904
Татко Танко за Ергенът не става - той си е женен, ама ако не беше ... много приятен човек и как изглежда за годините си.. мале, мале Grinning

Общи условия

Активация на акаунт