🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 11

• 147 938
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 1 920
Това, че Надежда използва чужди снимки е отвратително и ужасно лоша бизнес практика, дори могат да я съдят авторите на снимките. Изобщо доста се дискредитира с това и с коментарите относно как Маги получила работата си, а тя самата е работила като HR. Аз не я харесвам от началото, заради престореното й поведение, което цели да бъде харесана и определена като спонтанна. Радвам се, че този път познах. Доста мнения изтриха, но ето едно от началото https://www.bg-mamma.com/?topic=1637087.msg47735578#msg47735578.
На мен Надежда не ми допада като човек, на който бих се доверила. Иначе всеки си избира как да си гледа детето и какъв бизнес да си отвори. Ако пропуснеш 1вия учебен ден на детето си в 1ви клас, това ще се запомни от него за цял живот, аз не го одобрявам, но не знаем дали е точно така и как възприема ситуацията нейното дете, къде учи и тн, може всичко да е наред.
Да, наистина има 2 висши степени от ВТУ, плюс курс по дизайн в СофтУни. Просто й разгледайте профила в Линкедин.

Пожелавам на Валерия да намери себе си и да бъде щастлива, като да разплете пъзъла в главата си. Да няма нужда да отмъщава и мисли версии, оправдания. Днес пак употреби кофти изрази - "защо да не се изгаврела с Надя, камерите не й пречели" (за случката с парцала). В интерес на истината образът й градира. Може би в предаването е имало редакторска намеса, днес малко се поизложи, като започна да коментира Надежда в стил Надя:
    не 2, а 3 месеца била без детето си, лично й го казала
    не била на 34, а на 35, понеже сега била на 36, лично й го казала

Алек единствено от Валерия търсеше да разбере какво чувства тя към него. Накрая изказването му беше изцяло егоистично.

Надя и Валерия излезнаха най-усмихнати от предаването. Дори щастливи може да се каже. Валерия така реши сама и се отдръпна, и не е според мен от ревност, ако ревнуваше щеше да се държи различно, да започне с номерцата пак.

А за тази Пам коменторката от сезон 2 нямам думи, как можа да каже, че Йоана си измислила трагедията. Направо нямам думи...

# 1 921
Йоана е сдържан характер и ако по сценарии не я бяха бутали да се яде с Маги, никога нямаше да добута до тук. А Валерия си е беля и Алеко имаше страшна химия с нея. Та имаше файда върху образа на Валерия да се гради драмата с травмата. Ужасен късмет е имала, наистина, но не мисля, че раздухването в предаването ѝ направи услуга. Както и да е.
Алеко снощи много отврати: първо в качеството си на какъв заставя Валерия как да постъпела с баща си. Голям мухльо… направо дъно. Второ, какво рови в драмата на Йоана, много му беше ценно да разбере…

# 1 922
Една спекулация относно Валерия. Казвам спекулация, защото не знам дали е вярно, при положение, че е “някой каза, аз чух”, но все пак, понеже много се обсъжда: бях мярнала някъде коментар (не помня дали в тази тема или в темата за Спойлери), че след предаването е споделила на нейна приятелка, че не е харесвала наистина Алек. Това (ако наистина е вярно) + правилото на предаването, че само в топ 5 или 4 можеш да откажеш роза, обяснява рязкото й охладняване към Алек и неговата последваща реакция с изгонването й.
Май може да откажеш роза само ако е съгласувано с продукцията и те сметнат, че е ок за сюжета. Не мисля, че им е някакво "законно право" накрая.
Роза може да се върне само ,ако ти позволят.
Капитонова е искала на няколко пъти да връща роза, както и др участнички от сезон 1, но само на Александра са й позволили накрая, като са ги заплашвали с неустойки.

# 1 923
Йоана ми е най-неприятният участник въобще , но не мисля, че човек може да си измисли нещо такова …

# 1 924

Хем са я хванали, че представя чужд труд като свой, хем има смелостта да наглее. Падна маската на доброто Нани.

# 1 925
От половин година пълни еклери из Тайланд. Женен бил Simple Smile
Хм, интересно. Ако изневери на жена си и му се роди бебе, дали ще го кръсти Светла?

# 1 926
Алек е много скучен и безличен, да. Дразнещо изкуствен също. Хем не е себе си, хем не е добър актьор.

Виктор много добре и много очевидно си играеше лустросаната роля на елегантен жиголо, вечно плъзгащ се по повърхността на битието, той може би си я играе и в живота и се е сраснал с нея, та никой не му се сърдеше, че е лицемерен. Евгени пък си беше себе си — неподправен едносричков борсук Bowtie

# 1 927

Хем са я хванали, че представя чужд труд като свой, хем има смелостта да наглее. Падна маската на доброто Нани.
все тая, че е качила само 1 снимка на труд на салона, вече я разкриха, че всичките й останали снимки са крадени от пинтерест, а жертви на некадърната работа на салона се оплакват навсякъде, че ходели седмица с компреси.

Но е много нагла. На едната снимка дори е написала "вижте новите ми нокти", а снимката е крадена от пинтерест.
Не се прави така бизнес - с лъжи и измами. Тя нон стоп лъже в предаването, сега и в бизнеса.

# 1 928
Как може Пам да си помисли такова нещо, само да предположим за минута, че е вероятно, как би могла Йоана да нарани семейството си разказвайки измислици точно по тази тема... не мога да повярвам как й е хрумнало на Пам изобщо. Добре, че не гледах 2ри сезон, само финала.

Последна редакция: сб, 11 май 2024, 11:41 от toplomliako

# 1 929
Къде се оплакват клиенти?

# 1 930
Йоана е изгубила баща си, а е имала силна връзка с него. Била е по-голяма, за това пък удара е много по-осъзнат и болезнен.
Не беше ли обратното? Била е малка, той е изоставил семейството и тя почти не го е познавала. Той решил да я потърси един път за да ѝ даде коледен подарък, но тя не била вкъщи. На следващия ден починал. Аз поне така разбрах, но си признавам, че не слушах много внимателно.
Възможно е. Признавам, че не слушах задълбочено, защото ми дойде тежко и с историите на другите.
Но за другото си остава.

# 1 931
  • София
Ами не ми харесват ноктЯта на Нанка по-горе ... Доста по-зле са от краднатите.

# 1 932
В началото Алек много ми харесваше, но… Издиша. Явно не можа да издържи на напрежението и почна да се държи много студено и нравоучително (но не към всички, удобно си затваря очите за някои).
Просто е нормален човек. Всеки на негово място след 2 месеца изолация би бил изтощен до такава степен, че вече да не може да го прикрива.

# 1 933
Ехаааа, в салона на Нанка и нокти могат да правят. Невиждано Joy Нанка на коктейла беше силно притеснена, че ще я изпидуркат.
На Валерия май и писна целия цирк и реши да си ходи. Хареса ми как го изпържи Алеко.

# 1 934
Ау, колко лицемерно и долно, на Валерия било скоро и затова е по-тежко, а Йоана имала майка. Как не ви е срам да омаловажавате загуба на родител в детска възраст? Загубата и за двете момичета е тежка, но едната има вашите симпатии и съчувствие, а другата - не е важно, има си майка да я мисли.

И на двете съчувствам. Но за мен обстоятелствата на Валерия са фактор за това защо тя още не си е обработила травмите.

Общи условия

Активация на акаунт