🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 11

• 147 968
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 1 905
Краят на Ергена е близо, но по ТЛС се задава американско реалити с ергенки милфки, гледах анонса как влизат младежите на по 20 и няколко години. Голям сеир ще е.
https://www.instagram.com/reel/C6x2CdisZzb/?utm_source=ig_web_co … =MzRlODBiNWFlZA==

П.с сега видях, че премиерата му е била преди 2 дни.

Преди имаше подобно и се оказа, че младежите са техните синове HushedConfounded

# 1 906
Пуснах си първи епизод тогава и не знаех какъв обрат ще има. 🤭🤭🤭😁

# 1 907
  • София
Прави впечатление, че докато за миналите ергени рядко се чуваше лоша дума от участничките, този сезон има някаква особена неприязън към Алек. Явно зад камерите са се случили доста неща и не им е оставил добро впечатление.
Всички, които минаха през ЧакалКаст, на въпроса да подредят тримата ергени, слагаха Алек на първо място.

Ще видим и последните 5 какво ще кажат, те все пак са и разочаровани, но останалите все още оценяват Алек като най-добър.
За Вики няма спор.

Изчакай след година да видиш какво ще кажат
 Wink

То пък понеже в реалния живот всеки не плюе бившите си. Миналите години беше същото и за Евгени, и за Виктор имаше подмятания от страна на отхвърлените кандидатки.

Не виждам защо им е политкоректност, та те няма да видят Алек никога повече. За хората от екипа е все едно. Не е лоша реклама, ако харесват някой от предишните. Не е като да кажат, че всичките не струват.

# 1 908
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
И ще видите, че ще се окажа права за него. Алек е гадняр и надменен. Виктор е егоист и нарцис. Гената, колкото и да беше плют тук, според мен е най-добричък.
[/quote]
+1000 за мнението. Все повече започвам да ценя Евгени и, че всъщност той е най-сполучливия избор за ерген досега. Този Алек ми е толкова фалшив, безличен, безинтересен и незаинтересован, че храстите в имението са по-запомнящи се от него.

# 1 909
Аз съм изгледала всички подкасти (с което не се гордея Joy) и всички момичета казват хубави неща за него. Единствено при Мария си личи, че е леко с накърнено его и някои просто казаха, че не са били заинтересувани, но в никакъв случай с негативно отношение.
Това е, защото Мария не е свикнала да й се отказва, много напориста, няма значение дали го харесва или не.

не я мисля, съдейки по сторитата, гаджето й всяка седмица я залива със скъпи вещи, сбъднала й се е мечтата.

# 1 910
Отегчен е Алек вече и си му личи, колкото и да се опитва да го прикрие.

# 1 911
Една спекулация относно Валерия. Казвам спекулация, защото не знам дали е вярно, при положение, че е “някой каза, аз чух”, но все пак, понеже много се обсъжда: бях мярнала някъде коментар (не помня дали в тази тема или в темата за Спойлери), че след предаването е споделила на нейна приятелка, че не е харесвала наистина Алек. Това (ако наистина е вярно) + правилото на предаването, че само в топ 5 или 4 можеш да откажеш роза, обяснява рязкото й охладняване към Алек и неговата последваща реакция с изгонването й.

# 1 912
+1 Право в десетката! За какво са влезли там няма значение, на всяка останала рано или късно й се включва инстинкта да спечели или ергена или предаването. Но идва момента на изритването и се връщат я реалния живот, където са подложени на критика и подкрепа. Повечето почват да се оправдават и да си чистят имиджа, ама им личи, че ги е яд и гроздето е кисело 😀

Некои изкарват, че всичко показано е пълна лъжа, целите визитки, всички изцепки, истории. Въобще видиш ли всьо и вся относно тях е фейк и изцяло дело на продукцията JoyJoy Ама никоя няма да ги съди, нали?

# 1 913
В началото Алек много ми харесваше, но… Издиша. Явно не можа да издържи на напрежението и почна да се държи много студено и нравоучително (но не към всички, удобно си затваря очите за някои).

# 1 914
Една спекулация относно Валерия. Казвам спекулация, защото не знам дали е вярно, при положение, че е “някой каза, аз чух”, но все пак, понеже много се обсъжда: бях мярнала някъде коментар (не помня дали в тази тема или в темата за Спойлери), че след предаването е споделила на нейна приятелка, че не е харесвала наистина Алек. Това (ако наистина е вярно) + правилото на предаването, че само в топ 5 или 4 можеш да откажеш роза, обяснява рязкото й охладняване към Алек и неговата последваща реакция с изгонването й.
Май може да откажеш роза само ако е съгласувано с продукцията и те сметнат, че е ок за сюжета. Не мисля, че им е някакво "законно право" накрая.

# 1 915
Нали уж Виктория щяла да връща роза, пък тя беше 9-та, мисля? Не че ѝ вярвам, де.

# 1 916
Не знам, аз това го чух на две места от Йоана Петрова, която се беше записала и явила на кастинг за настоящия трети сезон.

# 1 917
Защо вчера 100 пъти имаше драматични призиви да се съобразим с травмата на Валерия и да си мълчим и, едва ли не, да си обясним цялото ѝ поведение с тази травма, а за Йоана не чух такъв призив? Както разбрахме едва на края, тя също е изгубила родител като дете, точно на Коледа, с останало нещо неизказано. За Валерия чухме в първи, пети, шести, осми, всеки епизод. Това ли е причината за вълната от съчувствие, която я залива и защо преживяното от Йоана се подминава, все едно не се е случило?
Йоана за мен, покрай подкрепата на майка си, е успяла по-добре да си отработи травмата. Което не омаловажава болката ѝ.
Просто Валерия не е е имала другия родител, на когото да се опре, когато е преживяла своята.

# 1 918
Не знам дали е решение но продукцията, но забелязвам, че тази година не показват никоя, даже бездиханно влюбената Магдалена, да задава въпроси на Сашко за самия него. Не разбрахме нищо - учил ли е, какво, имал ли е връзки, с кого, какво се е случило - почти нищо. Не излъчват въпроси...и не знаят много за него. Само за себе си говорят, чак е досадно. Сал една палатка блесна.

# 1 919
И миналия и този сезон имаше момичета, които видиш ли тамън били решили да връщат розата и ергенът взел, че ги изгонил. Така че останах с впечатлението, че нямат ограничения. Но то вече не можеш да им хванеш спатиите кой лъже и кой казва истината…

Общи условия

Активация на акаунт