🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 11

• 147 593
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 2 280
Надя беше най-добрата партия. Няма да ѝ е трудно да си намери мъж.

# 2 281
Т.е. Надя няма право да изкаже мнението си за жена, която не й е никаква, не й е приятелка, роднина, колежка...Познава тази жена, не я харесва, има това мнение за нея. Въпреки това няма директни обиди и агресия. Просто тя това мисли. И няма право да го каже? Ами ако Надя е на нейно място един ден, няма да е щастлива, да.

# 2 282
Ами, да стартира търсенето, че е на маратон, ще окъснее с бебетата. Grinning

Не знам обяснявате ли на по-възрастните си познати, непознати етц. дали са закъснели с брака и децата, но аз го избягвам.

# 2 283
Няма да ражда 6. Маги да му мисли.

# 2 284
  • Stockholm
Да, Надя и Йоана бяха като сестрите на Пепеляшка. А в последните епизоди и Надежда. Няма по-негативна енергия от женската завист. Най-жалкото обаче е, че не е само завист към външен вид, но  съм забелязала, че злобата се удвоява, когато обектът е добър човек. Сякаш усещат превъзходството на истината и добротата и хапят в безсилието си. Но Маги си е свикнала с тези атаки към нея и се справя много добре.

# 2 285
И Надежда имаше право да каже, че Маги е заела поста си на колене, ама и ние имаме право да я мислим за хваната от гората простачка. 🤷

Аз съм възпитавана, че за някои неща никой не ти иска мнението, за други, че има деликатен начин да го изкажеш, че думите нараняват и че винаги може да ти се върне. Не знам тези вътре как са ги възпитавали.

# 2 286
За мен жените в началото на 20-те години, виждайки човек, като Маги, виждайки как се държи, почти винаги ще си помислят същото. Да, може да не го кажат от добро възпитание/страх/срам. Е, Надя го каза. Възпитано ли е - разбира се, че не е. Ама нека не прекаляваме с цъкането от възмущение.

# 2 287
Надя напълно обезценява и принизява. Вече няколко пъти писах, че не ми харесва Магдалена. Вярвам, че е материалистка и твърде много иска да се хареса на околните, но ако съм на мястото на някоя от участничките, няма да търся начин непрекъснато да тъпча някой и да се опитвам да го накарам да се чувства нищожно. На Надя ѝ липсват емпатия и усет към човешките взаимоотношения.

# 2 288
Хора, сериозно, защо ви харесва Маги? Махнете добротата, това ясно. Какво реално самостоятелно е постигнала? Отделно е била и любовница. Тичала е след богати мъже и сега се изкарва жертва. Тази песен, че е жертва и нейната велика промяна се пее допълнително и от всички известни личности, които познава. Става малко облъчване.

# 2 289
На мен Маги не ми харесва. Grinning Просто не ми е досадна, както са ми образи като Надя, Йоана, Виктория, Горджъса и подобни. Превзета е, факт, но аз и скипвам половината срещи, та не ми пречи много.

# 2 290
Alucard, на Маги огромният плюс е, че тя не озлобя, а всички други я нападат по много просташки начин. Жертва, поза, фалш, фактите са, че тя запазва някакво ниво в конфликтите, докато другите й броят чантите, мъжете и влаковите релси. Ако Маги беше тръгнала като Надежда в последния епизод, и тя щеше да получи от "народната любов". Другите моми да се сърдят, че вместо да я принизяват, я издигат.

# 2 291
Аз пък предпочитам по-автентични образи. По-интересни са ми, като им показват неравностите.

# 2 292
Маги много тънко провокира. Онзи ден сяда при другите момичета и казва, че няма да си говори с тях. И на другите само това им трябва - захапват кукичката и почват разпита. Тя е много хитра. И за Нани. В нейната компания имало такива жени с деца и те не ги гледали странно и смятали, че и те имат право на любов. Защо изобщо го споменава, ако не прави разделение? Защото се прави и се опитва да дразни Нани, но много прикрито. Тази жена, Маги, цял живот е гледала на хляба мекото. Защо не може да готви или да ползва нож? Защото реално не и се е налагало. И за мен това е несправедливо. Иначе може да обяснява, че е израснала на село, но аз не ѝ вярвам. Сигурно е ходила няколко пъти и всичко ѝ е сервирано на готово. Аз примерно не съм израснала на село, но съм оставала сама с баба ми  да се грижа за нея за известен период, защото се налагаше, а бях още ученичка. И всичко съм правила - готвила, чистила, гледала животни и съм се грижила за градината. Главната част е, че Маги си е обикновена кифла и или лъже, или много преувеличава опита и уменията, които има. Никога няма да я харесам и не разбирам защо тя зорлем трябва да се издига в идеал поради липсата на друг.

# 2 293
Не ми Лука кой какво е постигнал , гшедам предаването и това , което момичетата показват там. За Надя една хуабва дума не мога да кажа , няма за какво да се хвана.

# 2 294
Много от вас споделиха скандала със снимките от салона на Нани. Значи не се гледа само предаването.

Общи условия

Активация на акаунт