🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 11

• 147 491
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 2 370
Тази вечер Евгени участва в епизод на "Бригада нов дом". Направи ми много добро впечатление. Каза, че счита за своя мисия да подкрепя талантливи деца.

# 2 371
Е как коя, същата която не може да си намери друга работа и остава да работи при бившия си...
Откъде знаете кои са й били гаджетата през тези 10 години?
тук досега никога не се е писало подобно нещо, само се спекулира, че заедно с Александра Петканова са били любовници на този Любо.
Някои от нас следят темата от самото начало. И понеже не съм добродушна, няма да преразказвам.
Тук говорим за факти, не за нечия добродушност.

Ако един мъж е само по документи женен и съпругата му е напълно ОК той да се появява по бизнес и хайлайф събития с приятелката си и медиите да отразяват влюбената двойка (има много статии за въпросния с различни негови приятелки), то това не е изневяра, очевидно съпругата е ОК с отворен брак и си има лични си причини  да не се развежда. Може и дори да е готвила на Магдалена Simple Smile

Но това е само 1 година, къде са останалите 9 Simple Smile?

п.с. имам 2 познати семейства, където мъжете си празнуват рд на партита, където са съпругите и жените им. И двамата не се развеждат, защото не искат да делят парите си със законните си съпруги и си имат уговорки.
Мале какви фантазии съм изпуснала. 😉

Аз слава Богу не познавам хора с чак толкова очебийни отворени връзки.

# 2 372
Не знам кое ме разсмя повече: представата как Анелия готви на Магдалена (кюфтета, може би), или Магдалена като народен представител. 🤣🤣🤣

Може като станем президентска република верно да видим Маги в парламента. Рева. 🤣

# 2 373
Надка и Йоана май могат само да мечтаят за нивото на нашата морална полиция. 😃
Да бъдем малко по-смирени, деца гледаме все пак повечето.
За Надежда и детето ѝ нямаше пощада.

# 2 374
Може като станем президентска република верно да видим Маги в парламента. Рева. 🤣
Ние видяхме Ана Баракова в Парламента, що пък Маги да не видим?! 🤔

# 2 375
Последните страници на темата е под мотото Кой да наплюе Маги по-обилно.
Еми не ми е нормално това. Аз не съм голяма фенка на Маги, но това ровене в кухнята й, гардеробите и спалнята е грозно.
Едни и същи рефрени се повтарят до втръсване на метода на китайската капка.
Както Йоана и Надя бяха зациклили върху Маги и не гледаха своето участие.
Не ме интересува дали Маги може да готви или с кого е спала. Това би могло да интересува само бъдещия й мъж.
Тя се показа като позитивна и незлоблива. Подаде ръка на най-големия си критик, и показа емпатия. За мен е позитивен и добър човек. Всичко друго няма значение.

# 2 376
Оф, поне в следващия епизод идват родителите, че да има кой да обсъдим...Grinning

# 2 377
Няма да обсъждаш ...само ще гледаш...и цъкаш похвално - аууу, колкУ са Убави и възпитани....

На Магдалена двамата видях, на Йоана дадоха ли промо кой ще дойде..
И за Надежда не разцрах...

# 2 378
на Йоана - майка й

# 2 379
На Йоана майката бая строга изглежда, дадоха я, назидателно тръгна да го предупреждава да не 'и нарани детето. Grinning

# 2 380
За мен предаването на Ергена е филм с литературни герои.
Коя ще си тръгне с пръстена.....и ще заживеят щастливо, ще им се народят деца. Като приказка с щастлив край.
Дали Надежда лъже или Магдалена се преструва, все едно е.
След предаването " кой от къде е" и приказката свършва.

# 2 381
Успях да наваксам последните страници и въпреки че доста неща изглежда са изтрити искам да допълня само едно нещо.

Всички защитници на Магдалена я хвалят, че не била злобна или озлобена, била добър човек.

Интересно ми е как нейните хапливи думи през целия сезон останаха толкова скрити за масовката от зрители? Тя е пасивно агресивна, пуска тънки злобни коментари, колкото да издразни този от среща и накрая тя е жертвата, защото другите не я оставят намира.

Примери - коктейла след срещата на Йоана, Магдалена тръгна да се заяжда дали тя е следващата в тефтерчето при положение, че това беше най-мълчаливия коктейл на Йоана. Магдалена тръгна да се заяжда очаквайки реакция. Или пък когато каза на Надя “поне ще видиш какво е страст” и т.н.

Маги може да е всякаква, но да твърдите, че е света вода е просто смешно, при положение, че не веднъж си е показвала злобата, макар и по по-тънък и прикрит начин.

# 2 382
  • гр.Пловдив
На Йоана майката бая строга изглежда, дадоха я, назидателно тръгна да го предупреждава да не 'и нарани детето. Grinning

И на Мага ми се видяха същите типажи,майката цирикаше,а бащата нещо високопарно се изказваше срещу лицето на Алеко ...Thinking Според мен допринасят за това да се откаже от тях двете специално,вие как мислите ?
До видяното дотук от него-хич не му харесва да бъде наставляван и да му се казва какво да прави от отсрещната страна ,,

/Дано не се чете като обсъждане на следващия епизод/:no_mouth:

# 2 383
Даа, да! И на мен и на двете майките ми направиха впечатление на много строги и взискателни, както от околните, така и от децата си. Представях си ги по друг начин.

# 2 384
Защото не ми се вярва да кара само на сандвичи, пък повтаря колко скромно живее.

Общи условия

Активация на акаунт