🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 11

• 147 583
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 2 385
Аз го казах, тая да си каже просто, че е градско момиче свикнало на топла витрина, ресторанти, поръчки и толкова. Тва е лукс. Нищо велико няма в готвене независимо колко го лансираха за последните 20 години. Ако си сам човек, от къв зор наистина. Ама същевременно на 36 да не ти се е случвало въобще да свършиш нещо такова е безумие JoyJoy готови нудли, паста, яйца, месо на тиган/скара, да сглобиш салата Joy

# 2 386
  • Stockholm
Дори и на най-големите фенове на Маги е ясно, че критиките не са към това, че не може да готви, а по-скоро към отчаянието, което показва, опитвайки се да се нагоди към идеала за перфектна жена и особено към критериите на Алек. Буквално като удавник за сламка. Това е губеща стратегия.

# 2 387
Дори и на най-големите фенове на Маги е ясно, че критиките не са към това, че не може да готви, а по-скоро към отчаянието, което показва, опитвайки се да се нагоди към идеала за перфектна жена и особено към критериите на Алек. Буквално като удавник за сламка. Това е губеща стратегия.
То ясно, че е губеща стратегия за нас, но явно не и за Алек. На Маги вярва, че ще ходи по палатки с него, а на Надежда, че ще играе с него на плейстейшъна по нощите...Grinning

# 2 388
То ясно, че е губеща стратегия за нас, но явно не и за Алек. На Маги вярва, че ще ходи по палатки с него, а на Надежда, че ще играе с него на плейстейшъна по нощите...Grinning
Поне няма да му се кара, което е нещо. Ще си играе със сина ѝ. Ама Сашето според мен харесваше единствено Валка.

# 2 389
  • софия
Проблемът изобщо не е в това, че не може да готви, нито в марковите дрешки. Не мисля, че на някой изобщо му пука, ни тук, ни при момичетата. Проблемът е в това, че лъже. Намества се според ситуацията. Претендира, че е готвачка, че обича простичкия живот, че Умре да е сред природата.
 В началото обясняваше, че в момента в който и щукне, хваща към МалдивитИ, като разбра, че трябва да го играе скромна пред Алеко, изведнъж любимите и дестинации станаха Търново и Пловдив.
 На срещата им с лимонадата каза, че не е пипвала котлон, после изведнъж мусака се счупвала да прави, канела приятели в скромната си квартира и им готвела. И още, и още. Това дразни. Не какъв стандарт има, а че се гъне и замазва. Онзи ден и минах през профила в инста. Явно е размислила за простичкия живот и сега пак не е нейното.
 И всичко това щеше да е смешно, ако не беше жалко.
 Впрегнали се сега де що има известни познати да и лъскат имиджа,
 Поли, Пам и Мила са триглавия змей, но на обратно. Три тела делят една глава с я има две мозъчни клетки,  я не. Когато си коментатор от теб се иска да си безпристрастен. Да, ама не. Тези, които не влизат в кръга им биват грозно нападани, останалите ги мажат и замазват. И брат Габриел я галиха и оплакваха, сега Магдалена с придворните и. Останалите, защото са никои в техните очи, дай да мачкаме от позицията си на какви се питам.
 Грозна история, особено изказването на Пам, как Йо си измислила историята за бащата.

# 2 390
Поне няма да му се кара, което е нещо. Ще си играе със сина ѝ. Ама Сашето според мен харесваше единствено Валка.
Да, за мен и към Катето имаше едно много сладко привличане, все едно наистина се свалят и им е забавно.

Останалите вече са му избрали костюм за олтара. Grinning

# 2 391
Успях да наваксам последните страници и въпреки че доста неща изглежда са изтрити искам да допълня само едно нещо.

Всички защитници на Магдалена я хвалят, че не била злобна или озлобена, била добър човек.

Интересно ми е как нейните хапливи думи през целия сезон останаха толкова скрити за масовката от зрители? Тя е пасивно агресивна, пуска тънки злобни коментари, колкото да издразни този от среща и накрая тя е жертвата, защото другите не я оставят намира.

Примери - коктейла след срещата на Йоана, Магдалена тръгна да се заяжда дали тя е следващата в тефтерчето при положение, че това беше най-мълчаливия коктейл на Йоана. Магдалена тръгна да се заяжда очаквайки реакция. Или пък когато каза на Надя “поне ще видиш какво е страст” и т.н.

Маги може да е всякаква, но да твърдите, че е света вода е просто смешно, при положение, че не веднъж си е показвала злобата, макар и по по-тънък и прикрит начин.
Аз тук не забелязах хората да боготворят Маги, просто на фона на другите участнички прави впечатление, че се държи по-добре.
Казала е разни неща, чули сме ги и всеки си прави изводите.

# 2 392
Да, точно така, харесвал единствено Валерия, само с нея имало химия, и, горкия, трябвало да се натиска с голяма мъка с Магдалена и Надежда, щото Богът на риалитито го облъчва в слушалката! Да, всичко е сценарий, всичко е ясно, тези да фалшиви, онези-не! Да, и Валерия и Евгени още си изпълняват договора и симулират, че са заедно, за да ни заблуждават, а с парите, които им плащат за това, правят концерти и приюти! Ама, съсипаха я тази държава, значи!
😊😊😊

# 2 393
Добро утро в неделя! Не можах да проследя всички дискусии за Маги, но се чудя защо това, че не може да готви се счута за такъв огромен недостатък. След като не и се е налагало, кому е нужно да го прави? Създаде ли си семейство и детенце, много бързо ще се научи, това всяка от вас може да го потвърди.

Този въппос беше зададен още вчера. За пореден път. Даже отговарях на него  не съм се връщала да чета заметен ли е, или е там. Ако е там жбаче, модерацията нещо...флууд не е ли това?
Чувствам се като глупак да не кажа идиот да чета едно и също нещо и да отговарям едно и също нещо два и повече пъти?
Модераторите ми е интересно какво смятят по въпроса?
Понеже както казах съм тъпа, да отговоря пак - не е проблем, но е смешно че не може да извърши елементарно действие като това да смачка едно кюфте. Нелепо е....
Но пък сви хубаво сармите, има потенциал Магито.

# 2 394
Магито си готви колкото повечето вътре. Но е много от изкуствена в поведението си от повечето. Това предаване не е Мастършеф. Предъвкваме едно и също, ако искате на брикетите да се върнем, или на палатката. Очертава се най-скучният сезон до сега с най-скучната прилежаща дискусия.

# 2 395
Миси36..сцената с кюфтето на теб хареса ли ти?
Едно двегодишно така да гледа кюфте е забавно.
Възрастен човек така да гледа едно кюфте и да се чуди какво да го прави е карикатурно.

На Катя и Вал никой не се смя на твърдите питки, защото месенето не всеки го умее.
Ама с тоз кюфтак Магдалена достигна едни дълбини. Факт.

# 2 396
Да, точно така, харесвал единствено Валерия, само с нея имало химия, и, горкия, трябвало да се натиска с голяма мъка с Магдалена и Надежда, щото Богът на риалитито го облъчва в слушалката! Да, всичко е сценарий, всичко е ясно, тези да фалшиви, онези-не! Да, и Валерия и Евгени още си изпълняват договора и симулират, че са заедно, за да ни заблуждават, а с парите, които им плащат за това, правят концерти и приюти! Ама, съсипаха я тази държава, значи!
😊😊😊
Бе той и с Хриси и Виктория се поцелува...

# 2 397
Аз сериозно им се чудя на некои като ги гледа човек по социалните мрежи. Ще кажеш, че тез жени дори не пазаруват като нормалните хора JoyJoy боклук не изхвърлят, не чистат вкъщи и т.н. та и Магито тъй. Още си спомням миналата година как ми разправяха тука, че мога да срещна жена като Кристина (юристката дето Генчо изгони в началото) у супера JoyJoyJoy Техните ли им още поддържат хладилника, глово поръчки от супермаркети, икономи? Joy

# 2 398
😊😊😊
Какъв е проблемът? Че споделих мнението си, че виждам химия само с Валерия? Спокойно тя е от групичката на Маги.

# 2 399
Магито била нагаждаща се към възлюбените си и аууу, какъв недостатък – не може да готви манджурляци с патлаждан (щото Нанито може). Това са си нейни „проблеми“. Не мога да кажа същото за Йоана, Надя и Надежда. Много бих искала да видя и родителите на Надя. Това махленско поведение и на трите е много по-дразнещо за мен, отколкото самозаблудите на Маги.

Общи условия

Активация на акаунт