🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 11

• 147 464
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 2 505
На Надежда Вишева вероятно гърдите и носът са правени с кредит, та бърза да го изплати.
Лице назаем Grin
Чудя се само кои корекции са перманентни и кои са филъри, които имат нужда от освежаване...

# 2 506
Може би е странно, но харесвам носа ѝ. Хем е по-добре от истинския ѝ, крив нос. Хем има индивидуалност. Тези правите по калъп са ми странни.

# 2 507
Мисля, че някой беше споменал, че прави промоции постоянно и съответно редуцита цените. Което вече е практика и на други бизнеси.

# 2 508
За такива цени трябва да си някакво име и да си в ТОП салон. Че то с пътни разходи за булки и етц. - Надежда ще е най-голямото перо в бюджета. Grinning

# 2 509
  • София
Няма лошо, че яде навън Магдалена или че не може да готви, никой не е длъжен да го прави. Лошото е, че освен лъжите, които ни пробутва нонстоп, изглежда като някой, който е кацнал вчера от друга планета на Земята. Чудя се как е възможно да достигнеш такава възраст, без да имаш някакъв хабер от най-елементарни неща. Примерно за готвенето - не е нужно човек да има кой знае какви задълбочени познания, за да може да нареже нещо, да изцеди лимон, да сплеска кюфте. Все някъде трябва да е видяла или чула нещо - да е гледала майка си /или прословутата баба на село, при която е израснала/, да е мернала нещо по телевизията, да е прочела в някоя книга или списание, да е видяла главния готвач в заведението, в което работи.
Самият факт, че човек се храни, предполага, че вижда примерно как е нарязана салатата, колко горе-долу е дебел бургерът. Не мисля, че има възрастен, който като види сарма да не може да се сети нещо толкова елементарно като как точно трябва да се завие, за да се получи определена форма и за да не излезе плънката в същото време.
Колкото и да се храниш все навън или да си купуваш готова храна от топлите витрини, все едни яйца трябва да може да изпържиш, това е толкова елементарен санитарен минимум, че дори малко дете може да го направи. А момичетата в къщата казаха, че дори с това не е успяла да се справи Магдалена. Но иначе правела мусака. Да бе, веднага й повярвах! Joy
През цялото време, докато я гледам, се чудя как е успяла да оцелее досега.

# 2 510
  • Stockholm
На Надежда Вишева вероятно гърдите и носът са правени с кредит, та бърза да го изплати.
Лице назаем Grin
Чудя се само кои корекции са перманентни и кои са филъри, които имат нужда от освежаване...

Умирам от смях като чета стари статии от началото на сезона за Надежда. Как Алеко лудо се бил влюбил в нея, защото била интелигентна, с интереси в областта на изкуството, много красива и най-важното  без нито една корекция  Joy Joy Joy

# 2 511
Не мога да разбера защо масово жените не си признават корекциите? Голяма работа, оправила си е носа, брадичката, каквото ще да е. Мен не ме бърка. Държа да подчертая, че не говоря конкретно за Надежда, а по принцип. Всички се опитват да се изкарат без корекции - не е редно. Освен това, като лъжат за такива елементарни работи, как да им повярваме за останалите неща.

# 2 512
Ако средата на Маги е от сходен типаж хора - известни, заможни и т.н., нормално да няма стремеж да променя начина си на живот и да учи някакви нови неща. Най-вероятно винаги си има компания за заведения.

# 2 513
От толкова драма покрай маникюристката на Надежда, чак ми иде да се прежаля да отида и да видя дали ще изляза саката от там. 😁 Ама Манастирски са ми далече… Мързи ме. 😁

# 2 514
Не мога да разбера защо масово жените не си признават корекциите?
Много просто - първо са направили корекциите, после са видели този билборд.
Скрит текст:
Оттам насетне - женска завист Joy Ами така де, не може едни да са прекалено красиви, а те - с корекции Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 515
  • София
Надежда отрича за корекциите ли?

# 2 516
То главно тренд тук, за жалост. Миналата седмица бях на дерматолог, имаше две кифли, не повече от 18-20 годишни, тъкмо им бяха наливали устните. Еднат беше гротеска. Та после навън, докато пушим, точно тя обясняваше на някакво момиче - обем трябва, обем, фъфлейки. Едва се сдържах да не избухна в смях Head Band

# 2 517
На мен ще ми е интересно някой по подкасти/телевизионни изяви да разпита Надежда за корекциите, от чисто любопитство. Но досега май никой не е задавал такива въпроси на момичетата. Само Шермин сама беше споделила, че си е разградила всички филъри и единствената й корекция в момента е бюстът.

# 2 518
Интересна би била реакцията му, когато е разбрал за Надежда преди и Надежда след.
Масово мъжете отричат корекциите, но според мен голям топчест бюст им харесва Simple Smile.
Както и малко подострено носле.
Ако обаче е естет и би искал добър ген за децата си (ако и той го носи), то тогава - не знам. Красотата е много субективно понятие за всеки, разбира се… толкова пъти съм чувала мъж да нарича красива една жена, която в очите ми не виждам красива. (Алеко например към Надежда, към Надя).

# 2 519
Шермин си била разградила всички филъри? А устните са дар Божий, така ли?
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт