🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 11

• 147 462
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 2 490
А тук е кралят слънце, къде по-лесно е. Нищо, че стъпва върху главите на дамите. Явно му е по мъжкарско това поведение.
Абе и неговата не е лесна - от трън, та на глог Stuck Out Tongue Winking Eye
Нетипично за неделя ме оставиха на спокойствие, но май не ми се отразява добре Joy от сутринта ме избива на дивотии, та по добре да ви спестя анонса си за срещата с родата Joy сутринта забравих да публикувам част от него, и май съдбата ми даде знак

# 2 491
Persona7, да, четох тук, че вече и това не работи. За това написах, че има кофти мнения и от преди доста време. На който му се рови ще види.
Аз не вярвам много на ревюта. Няколко пъти ми се е случвало да проучвам място, което още дори не е отворило, но вече има негативни коментари от “клиенти”. 😁 Явно конкуренцията иска да излезе напред. Затова и не вярвам много много на хейта към маникюристката на Надежда - най-малкото, никой не прикачи снимка от салона за доказателство. Повече ме издразни с това, че постваше крадени снимки. Ето от това вече ми светва червената лампичка.

Последна редакция: нд, 12 май 2024, 16:26 от Lilly_85

# 2 492
Е, ако набият баща ми, заради мое гадже, най-вероятно ще го помня цял живот.

Аз не бих гледала толкова луксът, който всички там показват. Смятам, че повечето живеем в България и ни е ясно, че марковите дрехи, дали истински или менте, са на почит, без значение дали имаш или нямаш пари.

Последна редакция: нд, 12 май 2024, 16:53 от savii_

# 2 493
Вижте какво ми излезе във фейса. Тази рокля явно е много оборотна.

# 2 494
Алек ми напомня на онези вечно недоволни комплексирани момченца, които в началото се държат добре и летиш от тях, а после рязко решават да те сринат със земята. Стана ми разглезен и претенциозен. А и съм доооста различен тип човек от тези, по които залитна в предаването.

Май нямам шанс с него. 😂

Ее, ще трябва да го разсмиваш. Както Тузарят, който ходеше все с модели каза на Кари, че да, моделите са красиви, но в края на краищата човек остава при тази жена, която го разсмива.

Не ми се струва, че Алек е толкова лош. Всъщност мисля, че той е най-готиният ерген до сега, но просто не показват всичко. Нормално е, няма как да видим всеки детайл, а и няма нужда. Важно е да схванем генералната картина - по едно време той си падна по Валерия, но тя го отряза по нейни си причини, които вече разнищихме назад. На мен обаче ми направи силно впечатление началото на формата - там ясно си личеше предпочитанието му към Маги. А както видяхме и с предишните ергени, първото впечатление, да не кажа любов от пръв поглед, обикновено остава докрая.

# 2 495
Убедена съм, че си е избрал една или две дами още в началото и има власт да ги задържи до края, както и продукцията, че е избрала някой образ да стои до края . За другите просто няма глас в какъв ред да си тръгнат.
Точно така е. Преди церемонията, той казва на продукцията кои иска да задържи. Всички останали са на милостта на продуцентите. Поне в първата половина от формата - някъде след средата почват сами да си решават. Но естествено, ако искат някоя да продължи напред, сигурно заставят ергена да не я гони.
Ахааа ,тоест при всяка церемония има право на вето. Ама дали само на една или повече , освен розата на срещата. И колко от индивидуалните срещи са негов избор също е интересно. Пазят от продукцията и момата, която психолозите са набедили , за най - харесвана от зрителките . Една две скандалджийки, и от там според положения труд (активността) - дали в лигавенето или скандаленето все тая . Наказателно изгониха Бат Габриел, че видите ли не пазим булитата

# 2 496
  • Вестерос
Защото не ми се вярва да кара само на сандвичи, пък повтаря колко скромно живее.
пак ще ти отговоря, защото е изчезнало незнайно защо, продават готвено навсякъде.. много семейни дори така живеят.

# 2 497
  • Stockholm
Защото не ми се вярва да кара само на сандвичи, пък повтаря колко скромно живее.
пак ще ти отговоря, защото е изчезнало незнайно защо, продават готвено навсякъде.. много семейни дори така живеят.

Ама аз като я гледам Маги, едва ли яде нещо изобщо Joy Освен това, както пишете, работи в ресторант. Колко му е да си викне една сьомга с рукола и два пъти годишно някакъв десерт. Станала е Мис Варна на 18 години и оттогава досега със сигурност вечеря навън с  гаджето, с което е. Все пак и аз се учудих на сцената с хамбургерите. Дори и да ти е съвсем непозната дейност, то си идва инстиктивно или по спомен как да ги оформиш. Иска ми се да видя как изглежда хладилника ѝ отвътре. Сигурно по страничните рафтчета има козметика и бутилка вино, а вътре е празен Joy

# 2 498
  • София
Описа моя хладилник в моминските ми години Grinning

# 2 499
Не се сдържах просто…

# 2 500
Ще бъде много светъл денят, в който мъжете осъзнаят, че не са Куейд и ди Каприо. Grinning

# 2 501
Дикаприо колко беше казал, че му е горната граница? 25? Тц, тц, Наде, още няколко месеца и и ти вече не ставаш. Ще гониш последния влак.

# 2 502
Надежда наистина не познава парите. В София на повечето места сватбеният грим е между 100-150 лева и обикновено не отнема повече от час. Интересно ми е Надежда какво ли прави по час и половина. Сигурно бае против уроки, освен да гримира. По друг начин не мога да си обясня нелепото ѝ ценообразуване.

# 2 503
Нямате изчитане. Да започна с това, че не ме интересува коя ще е финалистка. От всички моми вътре, симпатизирах частично на Катя. Не си отвори устата веднъж това момиче, две смислени приказки не каза. Иначе хубава, но поведение като от детската градина, не е за този формат.
По отношение на родителите. Сирак съм от 3 годишна. Отгледана съм от желязна майка, баба и дядо, които компенсираха с глезене. От малка трябваше да съм по-добра от децата с двама родители. Мотото беше: В живота трябва да разчиташ само на себе си, защото всичко се случва! Никога не позволявай да те съжаляват, накарай ги да ти завиждат!
Това хленчене от която и да е от момите в имението е смешно. Ако не са осъзнали, че в този живот никой на никого не е длъжен и не си стъпят на краката здраво, значи в къщи на нищо не са ги научили. До една се държат като инфантилни пубертети, никога не си направиха някакъв сериозен анализ, освен грозни нападки и поведение на скъсали синджира мадами, друго не видях. И да - можех да готвя, салатите и  барбекюто ми бяха между другото, преди да завърша гимназия. Много добра бях и с ремонтите. За да се уравновесят нещата, разбира се, се омъжих за човек, който не можеше и един пирон да забие. След толкова години заедно, нещата вече са коренно различни, той е майстора, а аз чирака. Няма лошо млади хора да не могат да правят едно или друго, при желание ще се научат. Но на 36 да не можеш един домат да срежеш,  си е излагация отвсякъде, не искам да си представям как ще сготви мусаката. Понякога е по-добре човек да си затвори устата и да не се излага тотал.
Другата,  голяма грижа за детето, ама поведение  на негова съученичка. Лигаво, на моменти злобно, опитът си казва думата по отношение на манипулацията.
Третата  - леля пред блока. Не погледна тя с какво може да изпъкне, оплю всичко което и се мерна пред погледа. Елементарна и семпла, но със  самочувствие.
Ергенът  - детето на мама и тате. Нямаше да се изненадам, ако беше започнал да тропа с краче, ако не стане неговата. Не го интересува ни семейство, ни деца. Целта му ще стане ясна скоро след приключването на цирка.
Като цяло слаб сезон, лош сценарий, слаби актьори.

# 2 504
На Надежда Вишева вероятно гърдите и носът са правени с кредит, та бърза да го изплати. Излага се. Нищо ново.

Общи условия

Активация на акаунт