🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 11

• 147 406
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 2 640
Скрит текст:
Викингите не са били високи.

Така е. Аз за това казвам арийци, въпреки, че терминът има лоша конотация. Но как иначе да ги наречем точно този тип мъже, за които си хортуваме тук? Искам истински готин мъж в шоуто, то по Алек мацките полудяха, но ако се появи един наистина красив ерген, може и до дърпане на екстеншъни да стигнем. Това дърпане и бутане в този сезон нищо не беше, буря в чаша вода. Но да, почти до бой стигнаха и сега де, не отричам. Пък вие си го критикувайте Алеко колкото си щете. Stuck Out Tongue Closed Eyes

оф Nightwolf с тия глупости...
Ходи на север, където няма потъмняване и има жени, невидяли боя за коса, със сламеноруси коси.
("трябвало ли да се обяснява" Rolling Eyes )
В Бг го няма това, факт.

...и не само коси. Аз за това ги харесвам, няма черни храсталаци, само чисти и нежни пространства...Relaxed
Според мен не е до красотата на ергена. Има си мъже, които знаят как да флиртуват. Досега не мисля, че някой от ергените е можел и/или е искал да флиртува и съблазнява.

То като помислим, за какво да го правят? Целта е мацките да го спечелят, той тях вече ги е спечелил, щом са влезли заради него в шоуто. Но Алеко беше галантен и нежен с тях, дума няма. Обича си хубавото той, лукса, палатката е само за парлама, така ги пързаляше с тия палатки, голям цирк! Хедонист си е той, палатки-малатки, кой истински хедонист ходи на палатки? Но ги поизпита и той на пътя де, поопъна ги да ходят...въпреки, че е "български ариец". Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 2 641
ЖЕНИТЕ ТРЯБВА ДА ФЛИРТУВАТ С ЕРГЕНА!!!!!! НЕ ТОЙ С ТЯХ JoyJoyJoy и това ли сте пропуснали? Цялата идея е що за глупости жените ще правят в опит да спечелят Ергенът. Съответно тотално противоречи на общоприетата норма, следователно е различно и интересно.

# 2 642
Кога мина това време... Започва последната седмица с епизоди от този сезон. 🥺

# 2 643
Валерия (старата) в Надкаст.

# 2 644
Валерия (старата) в Надкаст.
Каква ирония, миналата година ни обясняваха как на 24 е малко детенце и всичко ѝ е простено, а сега е стара… Trollface

Шегувам се Simple Smile

Гледам я, засега се справя добре като коментатор.

# 2 645
Ми, виж я, на 24 и още не е омъжена, че и деца няма. Това си е предпенсионна възраст! Grinning

И на мен ми харесва. Много се впечатлявам, когато някой говори гладко и не заеква, много малко хора го могат.

# 2 646
"Факт, още сме заедно, за щастие...или пък за нещание на някои." - Валерия относно дали с Евгени са все още двойка.😀

# 2 647
Не, нее, изобщо не казвам това. Мнението ми е извадено от контекста на дискусията. И беше във връзка с това, че Надя е била във връзка без оргазми. И това беше коментирано пак във връзка с това къде била тя, къде е Маги...
Надя принципно си е малко смотана. Но реално и двете са с някакъв тип ниско самочувствие явно - едната във връзка с постоянно изневеряващ, другата във връзка, за да е във връзка. Надя как не е скочила и да се ожени, че вече е минала 20 и не вървят на добре нещата, според нейния тефтер Grinning

# 2 648
Аз за Надя съм сигурна, че ще покаже, че е осъзнала къде е прекалила и ще покаже, че си е взела бележка, когато гостува в подкасти. И след 10 г. доста от възгледите й ще претърпят промяна.

# 2 649
Алеко не можа да се изяви. Изобщо. Само те приказваха и то единствено за себе си, за бившите си и травмите си. Лъжеха и се преструваха на макс. Никоя не се доближи до неговия свят. Човек, който слуша Пинк Флойд и пее Стинг, не е посредствен и със сигурност притежава страст. Но с коя? С тази, която го нарича Палячо или с другата, която му продъни ушите с бившия си -мутра? Или пък с бебето Кати? С примитивните сестри или с неадекватната Теа? С двете интригантки Йоана и Надя или може би с Горджъса и Миленка? А дали  Викито не беше сродната му душа и пълноценен интимен партньор? Или пък Марийчето златотърсачката? Заблуди се с Валерия, но и двамата усетиха, че освен първично привличане, нищо друго не ги свързва.
 Много искам да излезе вярно, че е избягал на финала.

Хайде, хайде, това че някой слуша Пинк Флойд изобщо не означава, че е много извисен. 🤣

# 2 650
Много вълнуващ финал… 3 дни останаха, а ние тук дискутираме Виктор и Гената. 😁

Напротив, Ергенът е изключително успешна продукция в момента баш щот ние сме кръстопът държава, сблъсък на западни и източни идеологии, както стар срещу нов манталитет. До известна степен се припокриват тези неща, но не баш. Затова Ергенът създава толкова дискусии и гледане от  хейт или харесване.
Онзи ден се зачетох във Фейса как искат да събират подписка и да пратят на Надежда социалните да ѝ вземат детето, задето легнала до Алек. 😁 Източният манталитет няма да се изкорени скоро.

# 2 651
На мен ми направи впечатлени, че Надежда пък, за разлика от много други, не си е спряла коментарите и не трие фийдбека от разбеснелите се хейтъри. Понася си стоически.

# 2 652
Меди, за нейния профил не знам, обаче коментарите в профила на салона ѝ са изключени.

# 2 653
За нейния профил имам предвид.

# 2 654
И Валка защитава Маги. Миналата година Сашка защитаваше Валето. Може би е спойлер. 😏
Меди, за нейния профил не знам, обаче коментарите в профила на салона ѝ са изключени.
Там е разбираемо. Все пак касае и работата на служителите ѝ. Много от негативните отзиви може да не са реални, а просто хейт към Нани под формата на "отзив".

Общи условия

Активация на акаунт