Великденски подарък - бебче за януари 2025

• 39 451
  • 741
  •   1
Отговори
# 360
Аз летях София- Тунис в пета седмица, нищо ми нямаше, а в дълъг полет с прекачване. После заминах до Гърция и хванах цистит…
Август пак ще ходим до Тунис, не се притеснявам за полета, а за 50+ градуса там. 😂
Още обмислям какво да правя.
На море ще ходя, влизам в басейни и към днешна дата, защото тренирам водна аеробика от години. Не мисля да спирам да се движа, а и водата ме успокоява.

# 361
  • Замък сред облаците
Е, тя първо ще излекува кандидата така или иначе, а по-натам ще ходят на басейн. Аз поне така разбрах поста.
Не, сега в неделя ще ходим. За това исках да зная може ли

Моя грешка значи. Въобще не влизай във водата тогава, рискуваш да лепнеш нещо допълнително.

# 362
Незнам дали съм за тук🙄 искам да споделя! Преди 2м в 9та седмица се установи, че съм с кухо яйце! Сама се изчистих, не се наложи кюртаж.
Вече близо 60 дни цикъл няма... Преди 5дни си направих тест и резултата е положителен, като си имам явен симптом(много болезнени гърди).
В понеделник съм на лекар... По мои сметки, ако излязат правилни и ако всичко е наред ще се наредя при вас😁.
Ми това е... Хубав ден!

# 363
Хей, някоя от вас насочила ли се е към специалист за ранната фетална морфология? Моята докторка каза, че още е ранно за записване, но съм в 8 г.с. а предполагам, че нямат свободни часове за седмици напред.
Ще се радвам ако някоя сподели за имена на такива специалисти. В моя град няма, предполагам близките Плевен, София, Стара Загора..

Последна редакция: пт, 07 юни 2024, 19:47 от sgp441

# 364
  • Замък сред облаците
МЦ Марковс в София е моят избор.

# 365
Професор Димитрова във Фемина

# 366
Аз също съм се насочила към МЦ Марковс. Вече даже имам запазен час края на месеца

# 367
Изобщо не е рано, даже моята АГ, при която реших да се следя, каза, че трябва да се обадя веднага. Записах си час за д-р Галева в Шейново. Имаше точно два свободни часа за срока, в който трябва да отида. С предишната бременност ходих при нея, но в МЦ Евита и съм много доволна от нея. Учила е в Харвард, преподава на студенти, млада и амбициозна. Бонус е, че е и много мила.

Иначе за Плевен, тъй като съм от там и проучих, сякаш масово ходят при Бодурска в КИРМ. За там обаче нямам наблюдения.

Чувала съм, че Марков понякога е груб.

# 368
  • Замък сред облаците
За Марков нямам личен опит, но е светилото на ФМ у нас, единствен който прави обучения. Една приятелка и шефката ми безкрайно го хвалят. Екипът му е разкошен, аз от др Атанасова там съм предоволна.

# 369
Здравейте момичета.
Исках да ви попипам имате ли промяна на влагалищния секрета. От няколко дни при мен е с леко жългеникави нишки , не е обилен... но опроделено е различен. Дори като изтече утрогестана се забелязват на превръзката.  Няма мирис, сърбеж нищо.
В понеделник съм при АГ и ще си пусна и микробиология.

Аз съм от Варна и за фетална мисля при проф. Балев, следя се при Анна Атанасова в МД,  тя също прави ФМ. Simple Smile

# 370
При мен доктора каза, че може да направи фетална, но ще ме насочи към 2ма специалисти с които работи и се занимават само с това. Чела съм за Пловдив доста ходят при Даскалов. Аз лично смятам да се доверя на АГ и да запазя спрямо неговите препоръки.

Момичета има ли някоя като мен, която няма неразположения сериозни, но много ми е подут корема. Побърква ме. Сигурно и вода задържам доста. Направо се чувствам като топка, а още е доста рано за това. Как се справяте с подуване, газове и тн?

# 371
  • Пловдив
Никак не се справям. Всяка вечер сякаш коремът ми е издут и имам газове, а почти нищо не ям.

# 372
На мен крака, ръце, гърди, корем - всичко е като балон. А съм още съвсем в началото. Аз по принцип задържам вода, направо ще е страшно. Чудя се дали ако правя някакви масажи ще е ок.
Имам филър в устните отпреди 3 години и той взе да се поддува.
Момичета, а вие как се храните? Аз преди бременността се хранех веднъж на ден, вечер. И ми стигаше. Сега гледам да се храня три пъти, дори и да не ми се яде. И ако не ям навреме и започва да ми се вие свят.

# 373
При мен доктора каза, че може да направи фетална, но ще ме насочи към 2ма специалисти с които работи и се занимават само с това. Чела съм за Пловдив доста ходят при Даскалов. Аз лично смятам да се доверя на АГ и да запазя спрямо неговите препоръки.

Момичета има ли някоя като мен, която няма неразположения сериозни, но много ми е подут корема. Побърква ме. Сигурно и вода задържам доста. Направо се чувствам като топка, а още е доста рано за това. Как се справяте с подуване, газове и тн?
Аз съм същата. Нямам сериозни неразположения, но имам чувството, че сутрин като стана, само от това, че дишам се подувам Sweat Smile До обяд е горе-долу добре, но след това ставам като балон (а съм доста слаба и това подуване мноого си личи) Газове имах до миналата седмица много. Сега се поуспокоиха нещата, но пък си се подувам все така.

# 374
  • Замък сред облаците
Момичета, за съжаление ви напускам. В петък късния следобед прокървих леко, изстрелях се на лекар, назначиха ми прогестерон. Въпреки него кървенето се усили. На УЗ не се видя сърдечна дейност, а за 7 дни разлика имаше едва 2мм разлика в ембриона (като това е нормата за ежедневно нарастване на този етап, изрично питах). В общи линии размерът беше близо 2 седмици назад, спрямо очакването.
Въпреки прогестерона и спирането на инжекциите, днес си продължи кървенето и преди малко вече се изчистих спонтанно. Явно нещата са приключили поне преди седмица, за да се развие така ситуацията. В понеделник съм при моята лекарка да ме прегледа.

Желая ви успех и да няма други преминаващи през същото! Да гушкате пухкави бебета!

Общи условия

Активация на акаунт