⚽ ФУТБОЛНИ ФЕНОВЕ .::24::.

• 23 177
  • 735
  •   1
Отговори
# 630
Лудогорец ще имат драма със сигурност още със Ференцварош - съмнява ме да ги отстранят. Арда си изпълниха програмата минимум и натам каквото стане.

# 631
  • София
Най-освободени ще излязат Арда. Тунчев днес каза, че трябва да излязат и да се забавляват. Така стават големи изненади от just for fun. Знае ли човек.

Левски са с мин. шансове срещу АЗ Алкмаар, но е топка, върти се.

Лудогорец са с най-големи шансове да добутат още малко напред.

# 632
Арда имат на-голям шанс да си отстранят съперниците. Определено не могат да се оплачат от жребиите. ХИК бяха добър съперник, защото са преодолими и с добър коефициент, който Арда взеха за трети кръг.
Литовците са напълно преодолими, и ако нашите отпаднат от тях, то ще е защото са подценили съперника твърде много.
Вече срещу Хайфа/Раков ще са аутсадери, но не мисля че са напълно обречени.

Лудогорец, чисто откъм жребии, имат късмет този сезон. И Ференцварош и Карабах бяха сред приемливите възможности. Но при Лудите проблемът им е по-скоро психически, не толкова технически. Отмина времето, когато те бяха загадка в Европа и бе по-лесно да изненадат по-именит съперник. Очакванията са коренно различни и това тежи. В същото време нивото в А група спада с всеки сезон и това също оказва влияние.

Левски с тежък жребий за плейоф, ама аз не съм убеден, че въобще  ще се стигне до мач с АЗ.
Сабах драматично печелят Купата на Азърбайджан срещу Карабах, отпадат драматично от ЛЕ срещу Целие, и смачкват Петрокуб във втори кръг.
От репортажите които гледах, тичат доста, правят остри пасове напред, и са доста мотивирани.

Моите прогнози са:

Лудогорец - Ференцварош 1-1
Левски - Сабах 1-1
КЖ - Арда - 2-2

# 633
  • София
За Арда не знам какво да мисля - браво до тук и си имат своите шансове; особено, ако не са обременени с очаквания.
Лудите ще отпаднат от Ференц - могат да направят нещо само, ако вкарват повече от тях в мачовете.
За Лев хем ми е мъчно, хем се надявам да ги гледам без претенции - азерите (което ми прави най-гол.впечатление - 6-10 мача назад) вкарват много, но и допускат доста. Ала в Лев няма кой да вкарва. Ще видим, де. Нека стигнат поне до АЗ-то (я виж Илвеш като дом. колко им нанизаха!)... Нулевите ремита не ме изнервиха или разочароваха - турнирни мачове са, това също е тактика и успех имаше; даже Брага можеха да бият дузпи, ама не стана.
Та, успех на всички! Искрено. (Че и на ЦСКА-то у нас, знаете, че искам Лудите да имат конкуренция тук, за да има и футбол.)

# 634
ако Левски нямат дългове и си стъпят на краката и ЦСКА направят отбор - Лудогорец няма да са шампиони ( макар, че там често се дават дузпи, играе се до гол, срещу тях се излиза с юноши). А срещу двата столични гранда другите отбори се напрягат максимално ( понякога и стимулирани от хегемона).

# 635
  • София
На 7 август (четвъртък) от БФС пускат единичните билети за България - Испания.
Но няма да се пускат билети на касите, а само онлайн в мрежата на Eventim.
На касите чак в дните преди мача.

# 636
  • Варна и...духом на Босфора

Малко снимки от 31 юли, Стадион "Фатих Терим" район/квартал Башакшехир, Истанбул

Аз имам малко почивка в Бг и с приятели от други градове,единият ми син,негови авери - айде на Истанбул.
Сега,някои тук знаят че съм си Чорбарка,но и Варненка,а и ми домъчня за Саръйер😺😎.
Сериозна подкрепа имаха моряците,4 автобуса от Варна,хора с коли,други като нас самостоятелно,а и със самолет също😎,имаха и организирана екскурзия с трансфер до стадиона и допълнителни екскурзии по забележителности.

Голяма охрана,големи чудеса😁.
То от хотела където беше групата,отпред бус,отзад бус със сирени.
Цена на билета-4 евро,турците ги пуснаха няколко дни по- рано,тука фен клуба на ЧМ ги разпечатаха.
Играта- много зле,гаче олово им бяха наляли в краката.Сериозни грешки в защитата,началния състав заложен от Илиян беше сбъркан,според феновете.
Но много по- класен е турският тим, спор няма.

ЦСКА........ Сърцето ми кърви!😞

Последна редакция: вт, 05 авг 2025, 23:28 от redemi

# 637
  • София
https://gong.bg/bg-football/evrouchastnici/multimedia/video/saba … i-v-evropa-854485
Сабах е съперник №100 за Левски в Европа
Общо успешните елиминации на „сините“ в Европа са 47, а 51 са случаите, в които те са били елиминирани.
Левски държи рекордите в Европа за най-голяма българска победа – 12:2 над финладския Рейпас през 1976-а в турнира за КНК. Срещу същия съперник „сините“ държат рекорда и за най-голяма българска победа като гост – 7:1, както и за отстранен съперник с най-голям общ резултат – 19:3.

А Кирил Миланов стана голмайстор на турнира (общо 9 гола само срещу финландците; Лев в Сф биха Боавища и Атл М - от които отпаднаха на 1/4 финал)
Скрит текст:
1976-а е рекордна за БГ футбола и с друго:
1976 година остава в българската история с брой футболни мачове, на които има рекордна посещаемост. Те са общо 6 и логично в тях са замесени имената на вечните съперници Левски и ЦСКА.
Няма друг случай, при който в рамките на една календарна година на цели 5 двубоя да присъстват минимум 65 000 зрители. Те се провеждат на най-големия стадион у нас – националния „Васил Левски“. В онези времена капацитетът му е 70 000, от които 55 000 седящи места.  
Към тези срещи добавяме и един мач от евротурнирите, игран на „Герена“ (с тогавашен капацитет 60 000, от които 45 000 седящи места).

Тогава Лев и ЦСКА играят помежду си (2 пъти) и с/у Барса и С.Етиен пред по 70 хил. на "В.Левски".
https://blitz.bg/sport/hit/prez-1976-godina-v-blgariya-se-sluchv … shcha_563136.html

Хайде, Лудите да повличат крак и тия 2 вечери да имаме само поводи за радост!

ПП. Домусчиевите да вземат да изкупят и раздадат поне 5 хил. абон.карти/доживотни билета за Хапче-Арената. Секторът с/у камерата е уж пълен, но кадър откъм вратите показва, че другият централен е наполовина. Лудите се колебаели - ако/като продължат в ЕКТ, да играели в Пд.
ППП. Даже и гостуващите го усещат; Кийн на пресконференцията снощи след мача:

Последна редакция: чт, 07 авг 2025, 09:43 от EmBrother

# 638
  • София
Логично и справедливо равенство с оглед показаното на терена между Лудогорец и Ференцварош. Черната ни серия като домакини срещу унгарските отбори продължава.От 2003 г. нямаме победа над тях. Тогава Марек победи с 3:2 Видеотон след сребърен гол в продълженията дело на Муджири (да имаше и такова чудо във футбола) и продължиха напред в Интертото.
Лудогорец имаха две чисти положения, но не успяха да вкарат. Но и маджарите имаха няколко добри положения. Очаквах повече от Лудогорец, все пак бяха домакини. В Будапеща с подобна страхлива игра не ги виждам.

# 639
  • София
Разочарован съм от играта на Лудогорец. Твърди се, че нашия отбор е (с малко) по-скъп от Ференци, а не изглеждаше така. На реванша в Унгария, Лудите отнасят чисти три гола и са в ЛЕ на плейоф.

# 640
Първото полувреме мислех че унгарците са домакини 71 процента притежание на топката. Второто полувреме беше равностойно, но накрая  българският отбор се прибра и имаше пак ситуации около 90 минута и в продължението за Ференцварош.
В Унгария ще разчитат на контраатаки и грешка на противника. То това беше замисъла и тука. С тази игра на 90 процента отпадат.

# 641
  • София
https://www.eventim.bg/bg/bileti/bulgaria-spain-sofia-national-s … /performance.html

Скандално високи цени на билетите за България - Испания.
Дано да им излязат криви сметките и не се напълни стадиона.
Не стига, че нашият отбор чеп за зеле не става, а самият стадион е отвратителен и най-евтиният билет е 60 лв.

# 642
Bruh, то за 20 лв не си струва да ходиш, те искат 60??? Искам да им напълнят кошницата испанците на нашите.

# 643
  • Варна и...духом на Босфора
60 лева 😔
Dios mio
31 евро чиста пара,бе...айде,мерси!

# 644
  • sf
Аз все пак взех два билета. 🙄 Трудно ми се откъснаха от сърцето, ама бях обещала на детето.

Общи условия

Активация на акаунт