⚽ ФУТБОЛНИ ФЕНОВЕ .::24::.

• 23 824
  • 735
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Да де, те верно не са, но защо смяташ, че няма да имат 2 години състав? Нов треньор си взеха, не афишират ли шампионски амбиции, както е модерно и сините, и червените да го правят, съзнавайки напълно, че нито капацитет, нито потенциал имат, ама да върви дърдоренето, нали.
Защото самият Стипич каза: "все още нямаме шампионски отбор". То всички го виждаме, не е нужно Стипич да ни го каже, ама беше така мил да го сподели.

Аз пък мисля че ЦСКА като нищо този сезон може да направи голяма сензация, и да свали Лудогорец.
Скрит текст:
Те не играят в Европа, което наистина е кофти, защото губят страхотен коефициент, който им позволяваше да са поставени във всички кръгове на квалификациите за Лигата на Конференциите, до влизането в групите. С тая нулева година коефициента ще е по нисък догодина, защото се гледат последните 5 години в Европа, и тогава влизането няма да е лесно, защото минимум в последният кръг на квалификациите, ще са срещу някой поставен като Базел или Виктория Пилзен, или пък като Левски дето им се падна още по страшният Айнтрахт Франкфурт. Те между другото два от тия три пъти влязоха преодолявайки поставен отбор, защото имаха късмет при жребия да им се падне отбор от централна Европа, а не от топ-първенство, както Левски не извадиха късмет с Айнтрахт, защото имаше и по леки варианти. Партизан Белград например. Сега им беше шанса заради натрупан коефициент в последният кръг да играят с по ниска категория отбор от Базел и Виктория Пилзен, и да няма опасност да им се падне я некой като Айнтрахт, Фиорентина, Уест Хем и прочие, и по лесно да влязат. Но пък това им е и силата. Че няма да играят в Европа, за разлика от Лудогорец за пръв път в битката за титлата.

Пълнят отбора с българи, и то взимат общо взето добри и перспективни играчи, не купуват на килограм и българи, като запазят и част от чужденците, защото само с българи същи не става, ако ставаше националният щеше да е на Европейското, но побългаряването е нещо ново в битката за титлата с Лудогорец, и за мен може да натежи в полза на ЦСКА. Малко или много чужденците играят за пари, българите няма само за пари да играят, и ще са много мотивирани, и всъщност аз очаквам по силен ЦСКА от миналият сезон, и в здрава битката за титлата, благодарение на това че ще може да се съсредоточи от самото начало върху първенството, отколкото прогнозите, че ще е по слаб.
Мммм, дано!

# 91
  • София
Лудогорец очаквано никакъв проблем с/у Батуми.

# 92
  • София
И все пак ми се струваше, че беше по-добре да е на нула, а не да допуснат този гол.
Реваншът няма да е протоколен видяхме, че грузинците не са за подценяване....

# 93
Голът на грузинците дойде при странни обстоятелства. Чу се сигнал като от съдийска свирка и играчите на Лудогорец замръзнаха пред вратата.  После се оказа, че е нямало сигнал за засада.
Не, че е оправдание, де.

# 94
  • София
Голът на грузинците дойде при странни обстоятелства. Чу се сигнал като от съдийска свирка и играчите на Лудогорец замръзнаха пред вратата.  После се оказа, че е нямало сигнал за засада.
Не, че е оправдание, де.
Това е като някакъв виц. Коментарите в соц. мрежи са супер забавни.

# 95
Голът на грузинците дойде при странни обстоятелства. Чу се сигнал като от съдийска свирка и играчите на Лудогорец замръзнаха пред вратата.  После се оказа, че е нямало сигнал за засада.
Не, че е оправдание, де.
Това е като някакъв виц. Коментарите в соц. мрежи са супер забавни.
Гледа ли мача? Не съм чела коментари и не се вълнувам. Това е, каквото в действителност стана.

# 96
Днеска голям мач има за историята на Ботев. Ще е супер мач в най футболният ни град. Най много фенове имат столичните грандове, но пловдивските грандове са най горещи подкрепяни.

Очаквам пълен стадион и уникален стадион и поне равен да измъкнат. А защо не и победа. Макар че друго написах, като теглиха жребият че нямат шансове. Ама не знаех каква селекция прави отбора. Грандиозна е. За първи път след Обертан в нашият футбол идва чужденец, за който аз съм чувал и го знам преди да дойде тука. А това предполага че и другата част от селекцията е много силна освен перлата в нея. И не говорим за футболист тип Жардел. Не му е останало само името пристигайки тука.

На това отдавам и изненадващият за мен факт че Ботев е лек фаворит в първият мач. Въпреки факта кой седи срещу тях. Явно не само аз съм впечатлен от селекцията.

Те стават реални фаворити за титлата, с тази селекция. Не са само ЦСКА и Лудогорец. Трибой ще има, а и ако Черно Море и Левски се включат в битката за титлата а аз не бих отписал и Локо ПД на Любо Пенев, макар че там няма толкова пари като в Ботев, може да стане уникален сезон с цели 5, 6 отбора замесени в битката за титлата.

# 97
Корав отбор са Ботев. Стискам им палци за довечера.

# 98
Аз на всички наши отбори им стискам палци, дори на 48, което е странно за цесекар, защото е в интерес на футбола ни да стигат колкото може по далеч всички отбори, защото това значи по висок коефициент на страната, повече отбори в Европа, да не почват от първият кръг, да са поставени в жребиите и какви ли не ползи има.

Например малко хора знаят че при жребият ако коефициента на отбора е по нисък от този на страната, на страната се гледа. Така отбори дебютанти от западните сили са поставени при жребии а отбори без коефициент заради рядко участие в Европа като Черно Море да речем, те можеха да са поставени и първото препятствие да им по лесно ако страната имаше по висок коефициент.  А това зависи от представянето на всички евроучастници.

Но за Ботев ще викам по силно от останалите ни евроучастници защото те са пловдивските армейци.

# 99
  • София
Ами страхотен мач се получи и много престижна победа за канарчетата.
А този Антъни Уджа ще направи истински фурор в родното ни първенство.
Ботев за мен към момента са най-сериозния съперник на Лудогорец за титлата.

# 100
  • София
Браво на Ботев! Крехка победа, но победа. И то на собствения им стадион! Браво!

# 101
Ами страхотен мач се получи и много престижна победа за канарчетата.
А този Антъни Уджа ще направи истински фурор в родното ни първенство.
Ботев за мен към момента са най-сериозния съперник на Лудогорец за титлата.

Te победиха съперник от ранга на Лудогорец. Два пъти влизат в ШЛ в последните години Марибор, имат мачове колкото Лудогорец в Европа последните 10 години. А отбора на Ботев е страхотен. Антъни Уджа, е праскал голове на Байерн М в Бундеслигата. Рядкост си е в нашият футбол такъв футболист, да дойде който умее да бележи на Байерн не само на Плей Стейшън. Grinning

Личеше си през целият мач, че класата му изобщо не отговаря за нашият футбол. Голямо попадение за Ботев. Попада за мен в топ 5 на най гръмките трансфери на чужденци в цялата история на нашият футбол. Заедно с Габриел Обертан, Бернардо Редин, Беноа Кое и Марио Жардел. Това са топ имената като чужденци за цялата история на нашият футбол. Антъни Уджа е номер 5. Говорим за чужденци които идват като истински футболни звезди в нашият футбол, с успешни кариери в топ първенствата. А не поначало за най добри чужденци. Защото в тоя списък, Жардел и Кое, нищо не направиха, само с имена дойдоха. Но Уджа ще остави голяма следа, защото хем не е много млад, т.е. може и да играе повече от 1 година в Ботев, ако реши тук да си завърши кариерата, хем не е и много стар, като Жардел да речем когато пристига в Черно Море, вече отдавна на практика приключил с футбола. Уджа далеч не е приключил обаче.

Ботев наистина са основен претендент за титлата. Отбора им е страхотен, всичко имат, голяма звезда, страхотен ветеран, като Ивелин Попов, млади, бързи и технични крила като Акере, Джеймс Ето,О в центъра супер мач направи. Българите също са им добри в състава. Изобщо сглобили са направо шампионски отбор. Дано да отстранят Марибор, защото този Ботев има шансове дори срещу Панатинайкос. Това им е следващият съперник в Лига Европа ако отстранят Марибор, ако не успеят изпадат в Лигата на Конференциите където ще играят срещу Университатя Крайова.

# 102
Браво на Ботев! В Словения ще е трудно, дано да не се спекат там.

# 103
  • София
Добре, че Батуми снощи бяха с дървосекача, иначе 3 гола за 20мин на Разград не им мърдаха. Като ги емнаха от 1мин, та до 20мин нашите не знаеха накъде да хванат. Добре, че Падт имаше ден.

# 104
  • София
Aман от леки съперници. Лудогорец си бяха заминали, ако се беше стигнало до продължения, а ситуации за това - имало е бол!

Предполагам Ботев обаче ще си тръгне довечера. 48 и ЧМ са ясни още от сега.
Лудогорец в следващия кръг с кой играе? С който и да е, вероятно ще търчат към следващото ниво – ЛЕ или ЛК.

Няма как, къде ти, Грузия какви мачове сътвори на Евро 24? А България какво сътворява?

Общи условия

Активация на акаунт