⚽ ФУТБОЛНИ ФЕНОВЕ .::24::.

• 23 167
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
  • София
... и то за мач, дето ще се играе в едната половина и още по-често пред едната врата...
Simple Smile Не знам има ли го има това сега, но по мое време децата играехме на "Всеки лаком за гол": един вратар и една врата (най-добре онзи "уред" от релси, забити в земята и циментирани - за тупане на килими, и ако отпред има трева, зелени площи, направо върхът!). Всеки играе сам за себе си, или правехме отбори по 2-3-ма човека един с/у друг. Който вкарва гол - другият отбор праща вратар пред "простора". Вратарят вкарва топката в игра - като с гръб към играчите я хвърля силно назад над главата си. Иначе правилата си важаха - ако имаше място дори и "корни" се биеха.
Е тва ще е мачът, дето предстои наесен.

ПП. По ред причини, мисля си, че фурията няма да ни вкара повече от 5-6 гола. Излиза - по 10 лв. на гол. Кво му плащаш?

# 646
  • София
Според мен испанците няма да ни бият с много. Първи мач, още няма да са в кой знае форма. Таман и първенствата ще са започнали. Нешо от сорта 3:0/4:0 макс.
Въпросът не е с колко ще загубим от Ла Фурия Роха, а как ще изглеждаме срещу Грузия и Турция, защото според мен там ще ядем много по-голям бой.
И изобщо в тези мачове срещу тези съперници, ние само ще се браним ли? А нещо градивно, дали ще видим?

Айде още малко и Арда започва, а след 2 часа и нещо и Левски.

# 647
  • София
Честно казано, хем поне бихме, хем ме е яд. Азерите не са никакъв отбор. Лев можеха да бият кротко с 3:0, а зорлем вкараха гол в 98 мин. Няма го Гара Дембеле, Киро Миланов..., хайде да не ги връщам назад, назад.
Някак обаче, съм спокоен за 2-я мач - равният могат да си го изкарат съвсем нормално с тази игра. (Е, там няма да има - дадоха ги в един кадър - точно 8-те фена в сектор Гости - но по-важно е, че Алах не са кой знае какво пред европейското тактическо лице на Лев, както успяват да го играят в момента.)
Но трябва да се вкарват голове. Особено на такива като тия. (Оня техния с латинската фамилия беше за червен картон поне 30 мин. преди края. Минаха 4 пъти центъра. Лежаха като в санаториум.)
Чудя се също испанецът дали не прокарва някакво катеначо в играта на Лев, е - честно - искам да ги гледам с АЗ-то; поне да видя съизмерването на такова ниво. Че ония - Илвеш - им вкараха бая голове; току виж сме надраснали Вадуц... А ако в реванша има и нормален рефер - може и да ги бием като гости (азерите, де).

Браво на Арда!!! Такива игри (и отбори - извън Лев, ЦСКА, Чморе) дават надежда, че въпреки Гонзо, Перуки, Чернодрешковците..., има надежди.
Лека нощ на всички, тази вечер БГ отборите биха: 6 т. и без допуснат гол.

# 648
  • София
Да, добър ден за родните отбори. Две победи с по 1:0, а общо трите ни представителя в Европа не допуснаха гол.
Прави впечатление, че в този европейски сезон изключително трудно вкарваме, но още по-трудно допускаме голове. Е, изключение е Черно море.
Арда имаха шанса да останат с човек повече още от съблекалните, но има го и това във футбола. Тяхна първа и историческа победа в Европа (предния двубой с ХИК не се брои, защото дузпите не се гледат).
Левски много се измучи срещу посредствения отбор на Сабах, които са на нивото на нашето Берое или малко по-добре. Не знам защо проспаха цяло първо полувреме. Видя се, че азерите като ги натиснеш и са шаш и паника. Не очаквам проблеми за Левски на реванша, но срещу АЗ Алкмаар, абсолютно никакъв шанс няма Левски.

# 649
Арда продължават със сигурност ( все пак втория мач е домакински) - а съперникът е преодолим. Левски  60-70 процента продължават - интересно ми е как ще играят двата отбора следващата седмица - но азерите със сигурност ще трябва да търсят гол. С най-нисък шанс, дано да ме опровергаят са Лудогорец.

# 650
  • София
Засега добре се движат БГ отборите. Радвам се за Арда много.

# 651
  • София
Скъпи билети, но това е спекула от БФС. Хората купуват основно, за да видят на живо европейските шампиони на крака.

Ако обърнете внимание на интерактивната схема в посочения от Диаволо сайт - билети за А и В вече няма, а те са най-скъпите. Вероятно са изкупени още на комбо билетите (или се пазят).  Ние сме с две деца, малки, но ще трябва да дам 240 лв. само за билети и той най-най-евтините на отдалечените места....много се замислям. НО докато се замислям, те ще свършват вероятно:))

Добре вчера бяха Бг отбори - изненадаха ме и Арда, и Левски. Арда, с това, че победи, но да видим на реванша. Левски с това, че играха слабичко....срещу посредствен съперник. Изнемощяха накрая Левски, то се видя. Едва се движеха по терена. Докато при Лудогорец не забелязах подобно нещо в края на мача. Нищо не направиха кой знае какво и Лудогорец, но поне не изглеждаха като изстискани лимони след 80-тата минута...

Последна редакция: пт, 08 авг 2025, 09:37 от Ronald

# 652
Някой знае ли защо на Диема Спорт 2 няма коментари на преки предавания.
В момента играят Кристал Палас и Ливърпул, преди мача имаше коментарно студио, но сега няма коментатор.
И вчера пак беше същото...

# 653
  • София
Как така? Не разбирам.
Винаги има коментар. Не можах да гледам финала, сега си пуснах репортаж само с головете и положенията за 10 минути и изгледах изцяло дузпите.
Проверих - има коментар, дело на Виктор Врачев.

Понякога може да заглъхва коментара, като проблема е в доставчика. Сигнализирай на Диема и на личния ти доставчик на интернет услуги.

А иначе пропадането за ЦСКА продължава. 4 кръга, 3 хикса и 1 загуба.
Да видим дали 'Кошмара' ще ни избави от кошмара... Simple Smile

# 654
Наистина ли?
Аз мислех, че е технически проблем...
Ще се обадя на доставчика.

# 655
  • София
Скрит текст:
Как така? Не разбирам.
Винаги има коментар. Не можах да гледам финала, сега си пуснах репортаж само с головете и положенията за 10 минути и изгледах изцяло дузпите.
Проверих - има коментар, дело на Виктор Врачев.

Понякога може да заглъхва коментара, като проблема е в доставчика. Сигнализирай на Диема и на личния ти доставчик на интернет услуги.

А иначе пропадането за ЦСКА продължава. 4 кръга, 3 хикса и 1 загуба.
Да видим дали 'Кошмара' ще ни избави от кошмара... Simple Smile
Да, ако тренират заедно с Бусато. Бусато дълга напред към Годой и гол. Иначе не виждам как. На останалите титуляри тая играя им е тъмна Индия.

# 656
  • София
БГ евробойците отпочват довечера. Успех на всички! Шансовете ги имат.

# 657
ЦСКА наливат пари в някакви чужденци и другите клубове им извиват ръцете, защото са на зор. Ще сглобят отбор някога, но мисля че няма да е с този треньор - Любо Пенев или Стойчо Младенов. Трябва някой с твърда ръка да направи колектив. Напомнят ми ПСЖ в началото много пари, звезди - ама парижани поне шампиони ставаха.

# 658
  • София
Еми, то чужди пари се харчат най-лесно, е казал народът. ИмАл, дАл.

# 659
  • # супернатурална #
Детски отбор на ЦСКА биха нашите с...няма да казвам колко. Възхитена съм от класата и дисциплината на този отбор. Не съм разбирач, гледам заради детето, но си мисля...ако на 12 играят така, как ще играят после? И какво се случва с тези деца, та гледаме излагациите на чуждестранния сбирщайн?
Взех два билета, не ме учудват цените им. Все пак се определят от търсенето. Само ме е яд, че нямаше отстъпка за деца. Но и това е очаквано-никой не го е грижа за бъдещето на спорта.

Общи условия

Активация на акаунт