⚽ ФУТБОЛНИ ФЕНОВЕ .::24::.

• 23 146
  • 735
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Лудогорец - голяма излагация. Очаквам в най-скоро време португалчето да е АУТ.
Много слабо играят. Ако бъдат елеминирани от този посредствен противник ще е голям резил.

Арда се стараха. Отново за пореден път това е отборът, който играе най-привлекателния футбол в атака от родните ни отбори. Но Ракув очевидно бяха по-добри и това 0:1 си е голямо измъкване за тях. Въпреки че реално и те имаха шансове.

Левски стигна предела си. Изобщо не съм изненадан от резултата. Алкмаар са с класи над нивото на Левски. Въпреки, че те самите са един отбор от средна европейска класа. Ако бяха играли на Герена може би щяха да измъкнят хикс или поне да вкарат ама на националния стадион абсурд. За пореден път този стадион пречи отколкото да помага на Левски или ЦСКА. Но и двата отбора винаги ще го предпочитат заради по-големите приходи. Еми щом е така, честито. Всеки с приоритетите си...
Не ме разбирайте погрешно, не казвам, че Левски ще елиминират АЗ ако играят на Георги Аспарухов. Но да го кажем така, щяха да имат по-големи шансове.

# 676
Не съм изненадан на загубата на Лудогорец. Очаквах мача да е 1Х. Определено слабото ни първенство и слабия треньор си оказват влияние върху играта на Лудите. В Разград очаквам да бият.

За Левски няма какво да се каже. Напълно очакван и логичен резултат. Само с нулеви хиксове няма как да стане.

Арда. Това е отбора, който се представя най-добре в тази квалификационна година. Засега са единствения бг отбор, който не е бил елиминирван. Загуба с 1-0 като гост в Полша съвсем не е лош резултат, но на реванша трябва да "изорат нивата" с топката.

Моите прогнози за реваншите:
Лудогорец - Шкендия 1
АЗ - Левски - 1Х
Арда - Руков - Х

Последна редакция: пт, 22 авг 2025, 04:58 от Сам Нийл

# 677
  • София
Общо-взето очаквани резултати за отборите ни.

Изненада - Арда удивително удържаха само 1 гол пасив. Не бих казал, че имат огромен шанс на реванша, но пак добре.

Лудогорец - още в мача им с нас (Локо София) се видя, че са в криза. Но при тях е така - всяка година, ако не и по два пъти, сменят треньора, но играят в групова фаза на евротурнирите. Имат шанс, разбира се, очаквах вчера Равен да направят, те пък загубиха....Предполагам в Разрад ще победят все пак, иначе наистина мистър ЕМоция е аут.

Левски - много добре играха, въпреки (очакваната) загуба. Тук съм разочарован от Азет Алкмаар. На реванша няма да се изненадам да извъртим един Х (макар че не ни върши абсолютно никаква работа), както и да загубим с 3:0.

Искаше ми се, много ми се искаше и вярвам, че щеше да е справедливо да имаме още един отбор (освен Лудс) в групите, но.... това са реалностите.

# 678
Лудогорец пак ще има може би драма особено, ако македонците се приберат и нашите не могат да вкарат. Но продължават в груповата фаза при всички случаи. Затова се бутат да са шампиони - все до някоя групова фаза стигнат и взимат няколко милиона от наградния фонд.
Арда имат шанс пред собствена публика, малко късмет и голямо себераздаване.
Левски няма голмайстори. Прав е колегата пред мен Митков до 30 години ще го чакаме като млада надежда много зле. Липсваше Костадинов в средата на терена, Сангаре да притиска един или двама от защитниците ( той гол трудно вкарва, ама поне ще ги измори и се бори). куца ни нападението. С гредата на Бала и пробивите на Майкон със Радослав Кирилов това беше. Рилдо не знам кой го е гледал и дал пари за него - той е за Б група. Марин Петков тъпче на едно място.

# 679
Прав е колегата за Националният стадион и клубните. Левски най големите отстранявани и почеди в Европа този век ги прави на Герена. Оксер, Марсилия. Единствено Удинезе е изключението.ЦСКА най голямото отстраняване този век на Байер Леверкузен на Армията го прави. Последните години ЦСКА, играеше основно на Националния в Европа защото Армията вече не покриваше изискванията за Европа и по принуда бяха на Националния което ще се промени с новият стадион, но Левски с големите западни грандове в решаващите мачове за влизане в европейски турнир прави грешката с националният. Но като цяло подем за нашият футбол, три отбора на тази фаза в Европа май не сме имали от 2005 когато 4 отбора бяха на прага за влизане и три влезнаха. И като сложим и рекорда на Левски по посещаемост в цяла Европа в предварителните кръгове, добро европейско лято за нашият футбол с оглед възможностите ни. Догодина и с ЦСКА в Европа още по добро представяне очаквам глобално за футбола ни.

# 680
  • София
Дяволе, да кажеш на "твоите" да не се излагат толкова! Smiling Imp Вчера 2 фиша ми озяниха (че и в единия бях ги сложил с двойна прогноза - уж само за пълнеж). Голяма излагация на РБ Лайпц, Ман С, Милан, "нашия" Лийдс, Атл М, Барса бяха на път... Леверкузен тепърва ще се види дали е приключил периода на успехите.

# 681
  • София
Пената в интервю около годишнината му преди време:

Дали е същото днес?...

# 682
днес всичко се върти около парите- комисионни, деца и внуци на предишни футболисти да ги забележи някой в чужбина... докато така работят детските школи и се набутват футболисти в националния ние добри футболисти няма да имаме. много от талантливите деца не ги пускат в игра за да се забележи и продаде даден футболист. сед това талантите губят мотивация и сменят професията - остават връзкарите и с парите.  И по света някои предпочитат клубния пред националния отбор
снощи четох едно интервю, че осемдесетте и деветдесетте години на миналия век във формула 1 винаги е имало поне 5- 6 изключителни пилоти. сега всеки си идва с рекламодателя.

# 683
  • София
pirin2019, ясно и точно.

# 684
  • София
Късмет, успех и достойнство на всички наши довечера! (Горе главата! Я, Ман У-то какво дъно изкопа снощи...)

# 685
Лудогорец да не изкопаят някое дъно - от среден отбор от ЮгоЗападна България(Македония). Хубавото е, че продължават в групите на някой турнир. Левски и Арда колкото могат. Арда имат голям шанс. Левски само за резултат като равен.

# 686
  • София
За съжаление, точно арда (след Левски, разбира се) има най-малък шанс. Причините са комплексни. Полският отбор въобще не е дошъл да играе за равен тук. Да, може би от поляците се очакваше малко повече в Полша, но реално цял мач те контролираха и натискаха нашите момчета.

Арда просто бяха енигматични малко, но струва ми се ..... вече не. Стискам им палци, много при това, както и на Левски и Лудогорец.

# 687
  • София
Сблъсък с реалността за Левски. И то АЗ играха на ходом и без водещият си нападател.

Арда бяха надиграни от Ракув и резултата лъже. Но малоумен червен картон малко след като стана 1-1 от дузпа.
Безумие от страна на Георги Николов.

Лудогорец за пореден път ще брани честта на България. Браво няма да им казвам, защото бяха длъжни да елиминират този посредствен отбор. Сториха го по трудния начин, което идва да покаже колко сле далеч от средната класа в Европа. Първите 15 минути в мача обаче Лудогорец изглеждаше впечатляващо. И после, близо 80 минути нищо. За да дойдат продълженията и там отново да превключат. Много са ми странни тези амплитуди в играта им.

# 688
  • София
Общо-взето, както очаквахме.

Включвам се единствено да подчертая колко дебилно, без извинение, е поведението на играещите в Бг играчи. Нямам предвид само българи, но и чужденци попиващи тук. Реакцията на въпросния Николов от Арда, и при двата му картона беше отвратителна в 21 век. Върнете си мача и вижте, че той получи и двата си жълти картона за реплики, жестикулиране и мракобесна реакция спрямо съдиите.

Толкова и толкова много години минават, няма кой в БГ да ги възпита тия футболисти как се държиш на терена. Ама емоции били, ама не знам що. На ти сега емоция, а можеше да си в групите на ЛК и само за вход да получиш 750 000 евро!

Би трябвало Николов да бъде сериозно наказан. Арда наистина бяха почнали да натискат, макар, както отбеляза Диаволо, да се виждаше разликата в класите. И след като го изгониха този продължи да ръкомаха и говори срещу съдията. Най-вероятно УЕФА ще му наложи тежка санкция. Ръководството на Арда не бива да оставя това без последствия. Утре пак ще са на прага на някой форум, друг футболист ще ги избомби.

За Левски, имам чувството, че само аз очаквах загуба с разлика. Слушайки коментатора в началото на мача  всичко било в съзнанието на Левски и възможностите им, зависело си само от тях!? Да бе, а първия мач, домакинска загуба на нула и с разлика? Не я броим? "заличава се" преди втория мач Grinning

Лудогорец могат профилактично пак да си сменят треньора или да изчакат да завършат на едно последните места в групата на ЛЕ. Но е хубаво, че са там. Хубаво е чак до отборите във Ве групите ни, които получават по някой лев от участието на Лудогорци по програмата за справедливост на УЕФА или нещо такова.

# 689
  • на последния етаж
Синът ми иска да отиде на мача на националния отбор. Почти не са останали билети - единствено в olx или други групи. Но се притеснявам да купя от някого - ако са запазили снимка на билетите и влязат с нея? Бъркам ли нещо, мнителна ли съм или има шанс за измама при такава покупка?

Общи условия

Активация на акаунт