⚽ ФУТБОЛНИ ФЕНОВЕ .::24::.

• 23 143
  • 735
  •   1
Отговори
# 690
АЗ пуснаха 17 годишните второто полувреме и пак доминираха.

# 691
издразниха ме коментаторите на Диема няколко пъти повториха: Левски падна с 6 гола, жребият на Арда беше добър.
 А техния велик хегемон едва издрапа с продължения.
Който и да е от БГ отборите да беше нямаше да се справи с АЗ Алкмар

# 692
  • София
Синът ми иска да отиде на мача на националния отбор. Почти не са останали билети - единствено в olx или други групи. Но се притеснявам да купя от някого - ако са запазили снимка на билетите и влязат с нея? Бъркам ли нещо, мнителна ли съм или има шанс за измама при такава покупка?

https://www.eventim.bg/bg/bileti/bulgaria-spain-sofia-national-s … 677044/event.html

Купи от тук. Тук няма измама.
Все още има билети, за секторите Б и Г. Малко са останали. 60 лв. е цената. Най-евтините билети.
Ама това са секторите, където се събират агитките, така че може би ще е добре ако отидете заедно. Абе да не е сам. Не знам на колко години е.
Макар че ексцесии не очаквам. Всички отиват, за да видят на живо Ламин Ямал и компания. И на 99% от публиката не и пука за нашия отбор.

# 693
  • София
Съгласен! - визирам вече по-горния коментар на "Пирин". (Не защото съм левскар - а като имам предвид конкретните игри на съперниците на Арда и даже снощните на Лудогорец. С всякакви условности - сега след миналите мачове, най-сносния жребий се падна на най-бедния и без опит наш тим. Но, каквото - такова - вече минало бешало...)
Около изгонването на Николов. Такъв им е манталитетът на играещите в БГ футбалери - и си прав, даже и чужденците. В БГ футбола само за сезон се поражда (у участниците в читалищната драматизация) тъкмо това - или пораженчество, или горда самомнителност и: всички са прави и всички са маскари. Въпроси на клубно (и изобщо онова до 7-год. възраст у дома) възпитание и съдийски зависимости.
И аз не съм доволен от съдиите и на двата мача на Лев, но какво да кажат тогава от Бенфика с 3-те незачетени гола за 35 мин. с/у турците на Моу?
Не на посл.място за ЕКТ и БГ мераклиите е и статуквото "богатство-успехи-коефициент". Даже в първите 2 мача отсреща да са малтийци, фарьорци, андорци..., биеш и реми, т.е. 4 т., сетне идват Брага или АЗ (ха, че даже и "някакви" азери и казахи с по-високо ниво от нашите си) - и 2 загуби. Коефициентът ти мръдва с нано-стотна нагоре или надолу. Следващата година - пак същото.

# 694
  • София
Ем брадър, така е, прав си. Само да вметна, че някаквите азери отстраниха Ференцварощ с лекота, и които френцварош пък отстраниха с лекота нашите шампиони. Азерите ще имат обор в ШЛ, в ЛЕ, сигурно и в ЛК. Те кипърци имат отбор в ШЛ, А Малта за пръв път от 61 г. ще има отбор в ЛК!

# 695
  • София
Жребият на Лудогорец в Лига Европа, основна фаза

Домакинства на:

ПАОК Солун
Ница
Селта
Бетис

Гостувания на:
Рейнджърс
Йънг Бойс
Малмьо
Ференцварош

Мхм, така като гледам плейофите са мираж. Но ако успеят да се класират ще е много сериозно постижение предвид моментната форма на Лудогорец и класата на съперниците.

''По-леки'' мачове виждам само срещу ПАОК и Рейнджърс.

# 696
  • София
Да, тежки отбори, ама те в ЛЕ всички са така. В Лк би било друго.

Домакинстваме на по-тежките отбори, гостуваме на тези, които уж са с една идея по-леки. Ама им гостуваме, та...

Миналият сезон беше 4 равни и 4 загуби.  Завършихме на 33 място, а Онези (азерите) дето биха със 7: 2 Лудогорец завършиха на последното 36 място (7 загуби, но и 1 победа). Та с оглед възможностите, този дебютен за Лудогорци тогава сезон, в новия формат на ЛЕ, хич не беше пълен провал. Реално 50% от мачовете не ги загубиха Grinning, а опонентите и тогава не бяха леки. То няма леки в ЛЕ, ще се повторя, но е факт. Носителят на трофея играе за суперкупата на Европа, освен че взима нелоши пари. ЛК е интертото.

# 697
Гледам жребия на Конференциите - егати смешния турнир. Гибралтарци, косовари, ирландци, малтийци, арменци, "македонци"...    класиране в основната фаза на този турнир изобщо не е никакъв успех.

# 698
  • София
Да, този турнир е за такива като нас, че и под нас.
Големият въпрос обаче е, ''А защо нас ни няма, дори и сред тези отбори?''

# 699
  • София
Понеже снощи пак имаше "положителен" пример за нещо, дето го говорихме преди да излязат жребиите. (Рони, ако правилно съм доловил, че си локомотивец - не е закачка с теб, да отбележа.)
Причиних си доста време от Локо-Септ снощи. Влезе на смяна един (май Митев "някакъв"?) за Локото. И след по-малко от 10 мин. бе изгонен с директен червен картон. А коментаторът рече по повода, че този му е вече за 2-ри път: в друг мач пак влязъл и пак го изгонили скоропостижно. Онзи от Арда не е сам, нали.
И както мнозина тук добавяме: нашите "манталитетни" рефери и онези в Европа - дето не ни бръснат (или не ни отразяват, че ни има на терена), различното отношение към футбола (като игра-бизнес и възпитание) тук и другаде, някъде и парите (но те - по-често като заварена даденост) и още един куп неща... И как да влезем в ЛК дори?
Simple Smile Знам какъв турнир можем да спечелим! Основават Балкански турнир на Третите Лиги. С по 2-3 отбора от държава. Другите наистина си заявяват 3-тите отбори. Ние записваме Луд ІІІ, ЦСКА Сф ІІ, Лев ІІ - обаче "БГ грандовете" се разбират в тях да играят основни футбалери, уж отпаднали по разни причини от основните профи тимове. И... току виж сме хванали някое място в тройката на такъв турнир.

# 700
  • Варна и...духом на Босфора
Чорбата ни за Балканска,ни  за Подбалканска лига ставаме в момента,който,опасявам се ще продължи дълго време...
Вие сте по- млади,но през 80- те/тогазе бях тийн😊/пак бяхме на дъното,имаше виц че калинката има повече точки от ЦСКА.....

Искам да питам,не съм гледала жребия в детайли, тук в Сахара, понякога нямаме  нет ,около 5-6 ноември в Истанбул дали има мачове на някой турски отбор,айде Истанбул ББ отпаднаха,но на 2.ноември е маратона,да съчетая нещо

# 701
  • София
От УЕФА не ся обявил програмата за Лига Европа и Лига на конференциите.
В ШЛ вече има програма, но там на 5 ноември, Галатасарай гостува в Амстердам на Аякс.
В ЛЕ ще играе Фенербахче, а в ЛК ще играе Самсунспор.

Следи тук (трябва до понеделник включително да обявят програмата).
https://www.uefa.com/uefaeuropaleague/fixtures-results/#/d/2025-08-28

https://www.uefa.com/uefaconferenceleague/fixtures-results/#/d/2025-08-21

# 702
  • София
Гледам жребия на Конференциите - егати смешния турнир. Гибралтарци, косовари, ирландци, малтийци, арменци, "македонци"...    класиране в основната фаза на този турнир изобщо не е никакъв успех.

Гибралтарци не знам дали има (дано няма, че къде сме ние!?), но парите хич не са смешни, и точно за това е добре наши клубове да влизат там.

ЕМ Брадър, именно, манталитетът на такива като нашия Митеви този Арда - това е вече 25 години мъка да бъде изкоренено. Да залагаме ли колко родни национали ще изпросят червен картон срещу испания, ако онези се разиграят? Добре, че вчера Барса направиха хикс, дано Ямал и компания не са във форма, че седмина от барса са викнати (е, няма да пуснат всички, то е ясно, но е показателно).

# 703
  • София
Цитат
Ние записваме Луд ІІІ, ЦСКА Сф ІІ, Лев ІІ - обаче "БГ грандовете" се разбират в тях да играят основни футбалери, уж отпаднали по разни причини от основните профи тимове. И... току виж сме хванали някое място в тройката на такъв турнир.
И доказваме, че всъщност първите отбори са си за Б група. ЦСКА го доказа. С 6-7 човека от мъжете бие без проблем в Б група. Със същите в А група обаче не става.

# 704

Гибралтарци не знам дали има (дано няма, че къде сме ние!?), но парите хич не са смешни, и точно за това е добре наши клубове да влизат там.

Общи условия

Активация на акаунт