Отговори
# 615
Луда работа. А има ли шансове да върнат Мастършеф пролетта по БТВ?

# 616
  • София
Няма да има Ерген напролет. Вече сме 31.10, а нито има кастнат ерген, нито ергенки. Нито се снима. Нищо.
Ако изобщо има нов сезон (съмнявам се с оглед лошия рейтинг на сезон 3 и като цяло провала на сезона с много токсичност и скандали) ще е есента, но трябва рязко да вдигнат нивото. Ако могат. Съмнявам се, че могат. Не и в този състав.

От всичко публикувано ще следя само Един за друг и евентуално Хелс Кичън.

# 617
  • Разпиляна във въображението
А аз си искам "Кой да знае"

# 618
  • София
За Ергена бяха писали, че се обмисля снимането и излъчването да стане паралелно- нещо като последният Сървайвър да кажем. Така че не е супер невъзможно, но да видим. 😃

# 619
Още не се знае дали Ергенът ще бъде напролет
Е нали вървя реклама за кастинг за ЕРГЕН 4 по БТВ?

То не, че и за Фермата не вървеше, пък. после видяхме Grinning

p.s. И да, забравих "Бригада нов дом"

# 620
  • София
Освен този слух за 'лайф ерген' тип последния турски Сървайвър, има слухове и че Ергенът ще мине наесен за да се ударят Игри на волята, тъй като явно с нищо друго не могат да ги бутнат.
Ама Ергенът го излъчват само 2 дни в седмицата, така че някак си по това направление не се връзват нещата.
ИВ го дават 6 дена (преди 5), а Ергенът винаги е бил със само 2 епизода.

# 621
Значи поправям се:

Сезон пролет
БТВ: Живот на кантар, Бригада нов дом, Аз обичам България, Ергенът (евентуално)
НОВА: Хелс Китчън, Един за друг, Като две капки вода, Х-Фактор (евентуално)

За "Смени жената" никакви слухове, нали?

# 622
  • España
А аз си искам "Кой да знае"
И ааааааззззззз !!!!!!!
А също и се надявам на нов сезон на “Островът на стоте гривни” догодина !!!!

# 623
Освен този слух за 'лайф ерген' тип последния турски Сървайвър, има слухове и че Ергенът ще мине наесен за да се ударят Игри на волята, тъй като явно с нищо друго не могат да ги бутнат.
Ама Ергенът го излъчват само 2 дни в седмицата, така че някак си по това направление не се връзват нещата.
ИВ го дават 6 дена (преди 5), а Ергенът винаги е бил със само 2 епизода.

Какво да бутнат, последният им сезон пролетта беше с рейтинг горе-долу като Един за друг, което сигурно е шестото по рейтинг предаване на Нова за годината.Laughing

# 624
Не знам точно как се определя рейтинга ама финала на последния сезон избухна адски много в социалните мрежи - всеки пишеше и коментираше това. Та не мисля, че сравненията с Един за друг са много точни.

# 625
  • София
Ето и резултатите за изборната седмица (21.10 - 27.10)

Хората са предпочели изборната вечер по НОВА вместо по bTV, а БНТ1 е далеч назад, но поне попада в класацията...

Игри на волята запазва тези много силни 14%
Биг Брадър продължава да пада, но с малко. Любопитно ми е дали ще запази тези параметри над 9.0, което по принцип не е добре, но за шоу излъчващо се след 22:00 ч. (а понякога и по-късно) се ядва.

Шокиращ спад при 'Гласът на България'
А Островът продължава да пропада. 😠
bTV сигурно са в паника. Не знам какво става с тази телевизия, но пак ще се повторя, генерално са сбъркани нещата. Не са виновни форматите. Островът на 100-те гривни си е добър, НО просто телевизията не може да продаде и наложи продукта си на хората - крайните потребители! Ергенът беше изключение, но ето че и той беше забит в девета глуха и сега сезон 4 е под въпрос, като има какви ли не слухове. Защо го правят? И те не знаят...
bTV сами са си виновни. Дълги години бяха безспорния лидер в страната ни, но си останаха заклещени в миналото и не успяха да се нагодят към новите реалности. Тази телевизия не достига до младите хора.

# 626
  • София
Спадът на 'Гласът на България' се дължи на преместването заради изборите му в Събота (който поначало си е "мъртъв слот"), следващата седмица ще се върнат пак към >10 рейтинг.
А "Бягството" и "Стани Гогат"  вече бият Гривните Sunglasses
Евала Ники, карай в същия дух. Joy Аз още в началото го "прогнозирах", че върви към по-нисък рейтинг от онзи тотално провален Survivor и ето че се случи. bTV още не са в "паника", но натам отиват нещата. За жалост там така са се овързали като черва ръководните фактори (имам предвид бизнес, приятелски и шуро-баджанашки кръгове), че не им се виджа дори светлина в тунела. Докато не развъртят яко метлата по всички етажи няма да им промяна

# 627
  • България
BTV са качили промото за Островът в инстаграм без да го вместят във формата за стори и половината надпис е орязан, главите на участниците са орязани и въобще лъха на липса на професионализъм.

# 628
Със сигурност БТВ имат много вина за провалените Сървайвър и сега Островът, НО ако трябва да съм честен и обективен има доста минуси и в самата продукция - твърде много турсити, скучни и повтарящи се сюжети, твърде дълги епизоди с пълнежи. Ако не приемах този тип предавания (ала Сървайвър) като лична кауза искрено щях да съм загубил интерес и да съм спрял да гледам.
Представям си редовия зрител и разбирам защо не му е интересно...

Жалко за хубавия формат, но не виждам втори сезон за сега

# 629
  • София
Аз не намирам предаването за провал, даже ми е най-интересното предаване този сезон. Около мен се зарибиха разни хора, които по принцип не са фенове на Сървайвър и стратегиите, но сега почнаха да се надяват на обръщалки.

На мен въобще не са ми дълги епизодите, екстра ми идват, а и е 4 дни в седмицата.

Като излишни намирам Ина, Нина и Яна, можеше само една от тях да е, абсолютно еднакви са. Имаше интересни играчи, които отпаднаха по здравословни причини, а други пък се демотивираха.

Дано има и втори сезон. Много по-яко е от турския Сървайвър и си заслужава да има.

Общи условия

Активация на акаунт