Завършваме ДЕВЕТИ КЛАС

• 30 667
  • 744
  •   1
Отговори
# 420
Хахаха, Радост, значи да не ти я пращам, че двама таквиз, оле мале, хич нема да си за завиждане. Хич не ти трябва двойно от туй, по - добре двойното да е нещо за хапване или пийване.

Гери, добро инфо, ша го запомня.

Нинка, провери ли при извинените.
При нас по семейни седят неизвинени по цяла седмица, че дори и повече, но при вас може и веднага да са ги извинили.

За тия отсъствия много ме дразнят тез бележки, единственото положително е, когато е издадена от лекар, че веднага се активира, докато останалото е като бомба със закъснител. Никога не знаеш какво да очакваш.

# 421
  • Mars Hotel
18-ти ми е доста натоварен, но ще направя всичко възможно да дойда и аз.

# 422
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Тони тц. Има 14 извинени отсъствия като последното е от 02.02. Утре има с госпожата и се надявам да се разберат. След това ще действам аз, ако се наложи.
gargamela аз още вчера го скрийншотнах (егати българската дума), но набора помоли да изчакам. Учителката била справедлива и мисли, че сам ще се разбере с нея.

# 423
Нинка, лоша работа.
Ама то тя ако е справедлива, нямаше да постъпи така. Изчакай, ако нещо не се получат нещата, ще се задействаш. Ако има как да разбереш какво се е случило с бележката, ще е добре.

# 424
  • София
Аз също ще се опитам да дойда на 18, да изберем нещо на теферич?

# 425
  • Бургас
Школото днес ме разби с превода си!
Щом са казали,ще се пие! 🍻
Само,че това е резултата на брата на набора 😂
Силно се надявам и на Набора да пише същото! 🙏

# 426
  • Пловдив
Тони, и нашите бележки не винаги сработват. От вчера се мъчим с една и вече 3 пъти я пращаме. Дано утре всичко е наред. А пък какво пише в тия бележки хич не искам да коментирам. Пълни глупости тотално несъобразени с специалността. Слагам си подписа на неща, за които спокойно могат да ме дадат на медицински надзор. Например, че няма контакт със заразно болни.
Обезателно трябва да пише, че боледува. Ама детето е здраво и е било на преглед- не го приема системата. И още един куп глупости...

# 427
Карзче, супер, видиш ли, намекват ти, че е време да почнеш пак да се пропиваш.

Ренкоо, хич не си за завиждане, дано този път е последен опит и да стане. Видях как се мъчеше над онази прословута бележка, поне стана и я приеха от раз. Иначе щях да те тормозя яко. А ти мен щеше да ме глобиш едно хубавко, за тормоза който щях да ти причиня. Ама ужасно са го направили при вас, докато при лекар,там вкарва диагнозата, пише квот пише, ииии,бам бележката готова. Недомислена работа, и не само с бележките но и с рецептите. И при тях ако не вкараш правилно цифрите, отиде коня в ряката.

На мен ми беше изсписал антибиотик хирурга, от нъл ми кълцаше и месо от венеца и кост, та писа кот писа, аз доволна си тръгвам. Отивам в първата - не става, втора, трета, четвърта - нъцки. Влизам в пета, жената ( възрастна ), почна да се мъчи, въртя сука, викна едно младо момче ( колега ), почва и той, въртяха сукаха, накрая жената сама се оправи. Даде ми го, а аз доволна и щастлива, че съм си го получила. Даже звънях за да я коригират рецептата, снимки пращах, в две от аптеките пък, с такава рецепта с онакава рецепта, не и не. Ама луда работа.
На сърдитка като и извадиха мъдреца, доктора почна да пише антибиотика, ми то умаляхме всички от туй цъкане тук и там. Горкият, дори почти едновремено казахме, че досега щеше да е изсписал поне 20 рецепти ако беше на хартия. Същото нъ чака пак, но ще е чак септември.
Между другото, като за сефте, само се поду леко, за около два - три дни и и мина. Дано и следващия път да мине така.

# 428
  • в очите на дъщеря ми
Жалкоооо, този път, ще Ви липсвам😜.....

# 429
Приемаме ли, че дата 18.06, вторника дето идва, е приемлива за среща?
Къде? Цените на кали рязко подскочиха
https://www.takeaway.com/bg/menu/pitsariya-kali?&adj_tracker=urx … _wcB&gclsrc=aw.ds

Алтернативи? Дивака? Другаде? Колко часа? Колко човека?

Последна редакция: пт, 14 юни 2024, 09:36 от ra2

# 430
  • София
Записвам се за 18.06, предлагам 17:30-18:00 като час. Заведението по възможност да е с градина за пушачите и с удобен достъп с градския транспорт

# 431
  • София
И аз потвърждавам за 18.06. Бройте ме след 18:00 часа.

# 432
  • София
Може и аз да се включа за вторник

# 433
  • София
Школото днес ме разби с превода си!
Щом са казали,ще се пие! 🍻
Само,че това е резултата на брата на набора 😂
Силно се надявам и на Набора да пише същото! 🙏

Щом са казали наляво, наляво ще пием 😂, наздраве!

Звънка преди малко Школото - двойка по философия. Следва Вайбър съобщение "Този е идиот, домашното беше по желание, за тези, които искат да им пише 6" - демек разбирай - не ми пука колко ще имам баш по философия.
Още по след малко двойката се изтрита и следва още едно Вайбър съобщение "Идиот! Сега пък трябва в клас да го напиша - опорни точки и после ще ме изпитва устно".
В крайна сметка му писа петица. Значи може, знае, отнема около 30 минути цялата процедура, ама защо да се напъва като не му е интересно.
От една страна добре - детето ми не е бележкар, ама от друга - хайде малко уважение към нАуката, моля! И към труда на учителя който се напъва да ти пише шестица!

За вторник - ще следя къде ще сте и ако успея ще дойда. Ще се оглеждам за такива, които пият наляво 🤣

# 434
  • София
При мен вариантите са "Завършва, остава, полага поправителни изпити"

Трябва да си го актуализирам, че с тези стари предложения съм много демоде.

Общи условия

Активация на акаунт