Завършваме ДЕВЕТИ КЛАС

• 30 243
  • 744
  •   1
Отговори
# 720
  • София
А защо Бай Ганьо? Нали Тютюн тази година трябва да се прочете?
Сега погледнах списъка на първа страница.
Фигурират тези: Алеко Константинов – „Бай Ганьо. Невероятни разкази за един съвременен българин“
Алеко Константинов –„Бай Ганьо се върна от Европа“.

# 721
  • Бургас
Благодаря ви,момичета! Разбира се,че ще го хокам, 😂когато се налага де 😂 Иначе незнам. Въпреки,че е отговорен и оправен.

Пюрче,браво и на твоята работеща девойка!🍀

Моя книга не е погледнал. Но и аз още не съм изкарала книгите от домашната библиотека, че не знма къде са.
Брат му чете ,,Под игото,,...мисля си,че само се прави че чете 🤔

# 722
Together 1   може ли да ми изпратиш снимка на втора част на граматиката на Мърфи  , много искам да закупя и аз на моя младеж да има с какво да се занимава през лятото 😀

За книгите директно ми каза да му купя христоматия и от там щял да чете 😂😂 не знам какво му стана на това дете толкова много обичаше да чете.🤷

# 723
  • Пловдив
Бора, мерси много за линка. Не тая надежди, но се успокоявам, че съм направила каквото трябва.

# 724
  • София
Съвсем го ударихте ваканционно. Реших, че има нова тема и съм ви изпуснала.
Моето е на някаква школа и втора седмица не е вкъщи. Чакам го да се прибере в средата на другата седмица. Не знаел кога - когато им свърши материала.

# 725
  • Майничка
Изтървах ви нещо, ще чета назад, но междувременно да напомня, че от тази година сме с безплатни учебници, да не се излъже някой. Ще се връщат в края на годината, обаче.

# 726
  • София
Щерката изръшква Европата, училищно, до Испания и обратно. Чакам я по другата седмица, живи и здрави.
Та по повод "изръшкането" - Бай Ганьо: прочетено в Сторител https://www.storytel.com/bg/books/%D0%B1%D0%B0%D0%B9-%D0%B3%D0%B … 0%BF%D0%B0-424473
Сериал с Калоянчев https://www.youtube.com/watch?v=3P4Na7L3ZEk
Хубава постановка в Младежкия театър https://mlt.bg/bai-ganyo___5509

Последна редакция: нд, 07 юли 2024, 13:34 от bora

# 727
  • София
Gargamela, учебниците по езици включват ли се към безплатните? Едно време си ги купувахме май (в основното).
И ние ваканцуваме на макс 🙂. Позабавлявахаме се на морето една седмица, сега се прибираме и ще цаня набора да помага на малкото да поизгладят математиката, че поне пропуски да няма в седми клас.

# 728
Наборката е на финала на Гераците, хареса и'. Сега се чудя "Бай Ганьо" ли да предложа или да се пробва за цялата "Под игото"?!

# 729
Бора, тенкс за линковете.

Арианче, езиците май ша ги купуваме.

Аз няма да бързам, то и без туй в вачалото нищо няма да правят, а по единият чужд, може да смени издателството. Чакам търпеливо да почнат, за да разбера по единият предмет дали, и ако имат нов учител кой ще бъде.
Ударили сме го през просото и туй лято, нищо не е погледнала. А наскоро се случиха някои неща, та да видим как ще е занапред. Туй лято таз година, много не ми харесва. Само да сме здрави, на есен с песен, а на децата да им е успешна следващата уч. година.

# 730
  • Майничка
Всички учебници за ООП са безплатни, в т.ч. и езиците. Вече помагала, профил - там се купуват.

# 731
  • Бургас
Лелеее,добре,че споменахте за учебниците. 🤔Вчера си мислех,колко ли кинти трябва да приготвя за 10 клас 🤔😂 Бях забравила за безплатните!

# 732
Гериии, супер, щом и те ще са безплатни, поне за тях също да не мислим.

Карзче, намери ко дъ забрайш, то от туй по - важно има ли?, ша си спестим от бюджета доста.

Като знам мойто колко ша ги погледне, само дет ша ги завлачим вкъщи. За началото на уч. година и РС няма да има, тъй чеее, ша си спестя ходенето до сградата, и без туй не ща да ги срещам някои личности от там. Голям кеф.

# 733
  • София
Потвърждавам! При нас учебниците за първи и втори чужд език ще са безплатни.

# 734
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Днес започват туесарските поправителни, а набора се е хванал за телефона, да не би да изпусне, кой ще продължи. Ама то нямаше ли и септемврийски поправителни?

Общи условия

Активация на акаунт