Завършваме ДЕВЕТИ КЛАС

• 30 646
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
  • в очите на дъщеря ми
Ама заявлението за отсъствия по семейни причини подлежи ли на одобрение от класния ръководител? Мислех, че аз уведомявам, че детето ще отсъства, а не моля да го освободят, не е ли така?
Да и аз съм така 😯, щото си си мисля МОН  разрешава, ма класната не..... лелииии, ква ще настане...ако се случи с прекрасната, бобси, много си добра...

# 556
Болните да оздравяват и набора го изкара това чудо, температура висока и гърлобол. Сигурно е било много заразно цялата компания бяха болни 5, 6деца.Радвам за срещата че сте се видяли и сте изкарали супер.

# 557
Бобси, само така, винаги ще се намери начин детето да бъде освободено.

Светлица, ето Мамзелчето, право в целта.

Нашата по БЕЛ, вчера майка се обадила да потвърди за таз бележка, и тя взела, че и се сопнала по едно време, с думите - вие си знаете, вие сте тези които взимат решенията. Явно майката най - вероятно е имала основателна причина, щот разговопа бил доста нажежен. Нали мойта прави вчера изпуснатото класно, та беше в другата паралелка, а тази по БЕЛ е на друга паралелка класна.

Когато ми го разказа туй мойта, и взехме да коментираме.
-Аз - добре де, тази им ги дава, носят ги у тях, връщат ги попълнени и ги връщат, после родител се обажда за потвърди.
-Тя - и аз се учудих, защото ако ти трябва да попълваш, нашата те кара да ходиш до там.
-Аз - вече макар и скришно, съм си направила снимки, ще си принтна, попълвам, давам ти я, носиш я, и само ще се обадя за потвърждение.

Така и не разбрах защо таз нашата, ме кара да се разкарвам.Когато е от днес за днес, или от днес за утре, демек в последния момент, разбирам да бързам и да се разкарвам до училището, но иначееее, много нелогично.
Таз измишльотина е направо гавра, най - вече ако си мислят, че деца и родители няма да намерят друг начин.

Жеееегааааа, не съ дишааа. Май ша ода на реката да си топкам крачката, че таз жега ми убива всяка мозъчна клетка.

# 558
  • Пловдив
Бобси, това е заявление. Ти заявяваш, не молиш. Аз не бих взела медицинска бележка при положение, че вече съм казала ,че сме на почивка. Бих си отстоявала правата.
Хора, тук ще си умрем от жега, а още не е юли.

# 559
Иди съ топни в басейна, ако има наблизо хубава рекичка, може и в нея. Представи си от юли нататък ко ша е.

За поредна вечер говорят за ГТ в
П - в колко е „ хубав ", та май е по - добре човек да ходи пеш, хем ша съ сдобие с добра тренировка.

# 560
  • София
Взех ваксината днес, с рецепта. Прибрана е в хладилника на ЛЛ и ще я слага другата седмица. "Два дена ви искам здрави". Май и реваксина ще се слага, но не знам кога. "Една доза" взех днес.

Тийнът е кукуряк, Щяха днес да ходят на кино, но закъсняваха и не отидоха.
Да ходят в петък.

Щерката ревна от гастрит. Та ходихме до денонощната (25 мин пеша в едната посока). ММ отказа да чакаме тролей... искал да се разходи Joy

# 561
Ан Мари, коя ваксина, изтървала съм.
Аз в деня на срещата водих малкия на ваксините за 12г и не ми даде съвестта да го оставя после, да дойда да се видим.

# 562
Ан, време е да съ спре вече туй чудо, ко въ е налазило наред.
Дано детето да е добре, че да му сложат ваксината. Щом си я довлякла до вкъщи, значи си се сдобила и с охлаждащо. Я кажи какво взе, да не е тези дето ги предлагат с биричките.

Ма бива ли тъй, за пиячите на бира им предлагат с чантичка, а на останалите един „ гол ", не мое тъй. Да помислят и за останалите, те не са ли хора.

# 563
  • София
Ан Мари, коя ваксина, изтървала съм.
Варивакс
Щом си я довлякла до вкъщи, значи си се сдобила и с охлаждащо. Я кажи какво взе, да не е тези дето ги предлагат с биричките.
Само до кабинета я занесох.
В ДКЦто има Софармаси. Имаха, взех я с рецепта. И я занесох веднага на ЛЛ, която я прибра в хладилника си.

# 564
Па удари джакпота. Опасна си.

# 565
  • Пловдив
Момичета, стиснете едни палчета утре сутрин. Искам само да слезе на два крака от коня.

# 566
  • Бургас
Силно стискам Рени! 🍀

# 567
  • в очите на дъщеря ми
Момичета, стиснете едни палчета утре сутрин. Искам само да слезе на два крака от коня.
Стискам и на ръце, и на крака!🍀

# 568
# 569
  • София
Успех! Стискам и аз!

Общи условия

Активация на акаунт