Завършваме ДЕВЕТИ КЛАС

• 30 651
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
  • Сф
Наздраве и от мен! Някой да ме отсрами с едно Джони 😉

# 541
То ние тук хубаво казваме наздраве, ама на тях надали им е до виртуалното фемили. Ся съ се отпуснали, лафят си, и хич не им се ще да се разделят. Имат да наваксват доста.

# 542
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Ааа аз вече пътувам към село. Едвам хванах автобуса.
Беше ми изключително приятно и се запознах реално с много приятни дами.
Е.аси жегата е в таз София.

Тони, специално ти звънях на жива връзка у фейсо, но не отговори.

# 543
Нинка, ми то докът са докопам до него, и спря да пищи. После си помислих, че може и да си объркала човека, ооооххх, друго щях да напиша на мястото на човека, ма то другите ти другарчета няма как да са кат мен.
Язък, щяхме да се забавляваме взаимно. Нищо, само да сме живи, здрави и корави, следващия път.

Който си взима дрямката рано, посред нощите пише.
Сигурна съм, че е било супер - дупер, мега яко.
Ама кат ви е било толкоз жега там, от не дойдохте при нас. Въъъййй, представих си чудна картинка в развинтеното си въображение.
Представих си нъ, всички от нашата темичка, организирали сме се, опредилили маршрета, и сме забегнали на някъде. Дори съм включила и тез дет отдавна или скоро не са писали, и тез дет надничат чат - пат.

Ама наистина, доста има дет липсват. Дано скоро се разпишат, без значение от новоните.

# 544
  • Бургас
Момичета,надявам се,че сте си изкарали супер! Една снимчица за нас,може ли 🤔☺️
Снощи четейки темата,телефона ми заби и не успях да се включа, за да ви кажа ,,Наздраве,,! Та ви го казвам сега 🍻

# 545
Май не се снимахме Grinning

# 546
Карзче, голям късмет, баш кога не трябва да ти забие.

Нинка, май или юни, на кой му пука, важно е да сте си изкарали чудесно, спомените и приятната компания са важни.

# 547
  • София
Дами, благодаря за изключително приятната вечер снощи и на Ра за организацията!
За неуспелите да се включат, предлагам да не чакаме края на следващата учебна година, а да планираме отбелязване на началото ѝ Beers

# 548
  • София
Давам и аз отчет за вчера.
Много, много приятно си изкарахме. Запознахме се, разпознахме се, а бе беше супер! Heart Eyes Щастлива съм, че се видях с прекрасни мами, побъбрихме си основно за децата, но не само. Виното се лееше, биричките бяха студени, водата също. Joy
По едно време стана шумно от другите маси, та поизпуснах някои теми в другата част на масата. Joy
Следващият път в по-разширен състав. Мандаринка, напълно подкрепям предложението ти.
Ра2, благодаря за организацията!

# 549
  • София
Супер беше Simple Smile

Предната среща я изпуснахме, но май не бяхме в София.

Минах за малко Simple Smile Ще тичам да водя тийна до личната.
И... щерката вече е с 38.

# 550
  • Пловдив
Ан, по домова книга го карате тоя вирус. Да се свършва вече.
Девойки, ако няма снимка не е било. Не помислихте ли за нас?
Нинка, ква жега в София, бе душо? Ела у Пловдив 42,7 вчера показа колата.

# 551
Рени абе човек, при нас още не е ставало над 25 градуса и снощи в София имах чувството, че сградите излъчват топлина.

# 552
  • Пловдив
Как няма 25 ? Много сте привилегировани. Тук едвам си дишаме – сега е 27 и е чудно, ама след час...
Девойката още спи, останаха 4 дена за нея до края на годината. На 27 лети за Лондон и ще остане при сестра си за месец. Малко почивка и за мен.

# 553
Браво на вас,явно сте си изкарали чудесно!
Аз търча по задачи,а за капак класната не уважи молбата по дом.причини,почивката се планирала след учебно време.Е,то си е така,амааа....Набора е ползвал само 2 дни и реших,че последната седмица няма да е проблем,но г-жата има други виждания.Днес личната изпрати бележка,не исках да става така, но факт.Оформен е по всичко и тези дни яко футбол,връща се мокър и изцеден от жегите.

# 554
  • Mars Hotel
Ама заявлението за отсъствия по семейни причини подлежи ли на одобрение от класния ръководител? Мислех, че аз уведомявам, че детето ще отсъства, а не моля да го освободят, не е ли така?

Общи условия

Активация на акаунт