Завършваме ДЕВЕТИ КЛАС

• 30 654
  • 744
  •   1
Отговори
# 525
Да. Младежът е профил Математически Мат и Инф. Третият му профил в 11-12 клас ще е английски. В нашето училище повечето паралелки са с три профила. От завършващите тази година и тези, които са в 11 клас само една паралелка е с 4 профила.

# 526
Ан, ма от одиш да пиеш, от прегледа и право у дома, ми ако беше тъ хванало по пътя, не ща да си го и помислям. Ай дано да минава и заминава вече.

iana28, и твоето девойче да се оправя, хич не е добре туй.

Да не би да има някъв вирус пак. Аман вече.

На 7 - мокласниците успех, да са спокойни за да дадат максимума от себе си.

Рано - рано, класната влиза втория час и им раздала едни заявления, айде едното добре, то е за ЧСД, ами второто, то пък за раздел Б за ИУЧ, и отдолу в колонка изредени 4 предмета. Мойта писала имената, метнала парафите, че дори и на моето място, и ги предали. И закъде са се разбързали, толкова ли не можеха да изчакат до септември.
Да свършва и тоз уч. ден, че да се отпусна, че тъй съм се напрегнала, имам чувството, че ша експлодирам.

Ся аз да се включа с молба.
Стискайте палци, от 12:20 - 13:50, че положението е напечено.

# 527
Поздравления за спортните успехи на девойките !

# 528
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Тони ще стискаме и на краката

# 529
  • София
Тони, стискаме, стискаме! Успех на детето!

# 530
  • в очите на дъщеря ми
"Палци" за всички,  които имат нужда....
Начи, това само на нас, може да ни се случи, в неделята пътувахме и сутринта,  прекрасната се събуди,  ревейки от болка в стомаха,  тича до WC-то, с гадене, ама тя нали си е с гастро проблеми и аз го отдавам на тях, апчета по протокол и се понасяме... тя проспа пътя, леко се напрегнАХ, пристигане и тя "студено ми е"...иии бам...челото не се пипа...мдаммм и аз като една голяма бяла птица, една торба апчета..ма термометър нъцки...щото нали е голяма...та да цяла нощ, свалях Т., която не беше по-ниска от 38°-38.5°...та те така...
Девойката, вика, това само оз го мога,  да си дойда на морето с летен вирус..😅😅

# 531
Благодаря момичета за стискането.

Мамзелче, гадост, точно в този момент да я прецака туй нещо, а дано скорострелно се оправи, че да си прекара останалите дни чудесно.

На мойта не и се ходи вдругиден ( четвъртък ) до училището, и се чуди какво извинение да си намери. Утре и в петък нали заради изпитите, а четвъртък щяло да има нещо,  свързано с пожарната безопасност, някви състезания ли що ли.

Преди малко ми писа, че имало проверка от РУО - то. И защо е таз проверка, точно към края на годината и ден преди НВО - то на 7 - мокласниците.Викам и - дано не решат да проверят точно за теб, че доста дълъг отчет ще има да им се дава.

Допълвам се. Мина, поне най - големия зор, и крайният резултат няма да е трагичен.
Благодаря ви момичета, дано повече не се налага да въ карав, да стискате, че хич не е приятно туй изживяване. Не е работа туй напрежение, да си седи в централите и да си тече по електропроводи и мрежи.

Последна редакция: вт, 18 юни 2024, 14:10 от Тони🍀

# 532
  • София
Здравейте, няма да успея да дойда, че излезе неотложен ангажимент в работата. Приятно изкарване довечера!

Последна редакция: вт, 18 юни 2024, 17:21 от denizara

# 533
  • Mars Hotel
Ох, и аз така. Имам ситуация на работа и няма да мога да се измъкна до късно. Да си изкарате добре и да разказвате.

# 534
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Аз съм на място и ви чакам

# 535
Болните да оздравяват бързо, че в тази жега температурата е още по-гадна.
С кандидатстването още не съм се запознала в детайли. Както си мисля, че има време, ей сега ще се изтърколят още няколко години.
Успех на състезателите!

# 536
Нинче, почакай си, ще дойдат. Ако ли не, ще заема метлата на някоя себеподобна и ша долетя.

Приятно прекарване, и по някое време да съ поФалите. То няма да е веднага след. Но от утре нататък ще докладвате. CocktailChampagneMusical Score

# 537
  • София
Ида, поръчайте узото. 5мин Sunglasses

# 538
  • в очите на дъщеря ми
Да се забавляватИ, девойки...и знам, че ще Ви липсвам..
🙃

Последна редакция: вт, 18 юни 2024, 19:08 от Мамзел Нитуш

# 539
Весела среща и да пиете едно питие заради мен! Grinning

Последна редакция: вт, 18 юни 2024, 19:55 от Vita

Общи условия

Активация на акаунт