ПРАГА

• 88 763
  • 406
  •   1
Отговори
# 105
# 106
  • София
Благодаря ви, момичета!  bouquet

Eli_cz, наистина ли е толкова дъждовно и студено?

# 107
Няма лъжа, няма измама, 4.дена валя без да спира чак до снощи...сега е слънчево но студено на вън... до края на седмицата ще се оправи  Wink

# 108
  • София
Няма лъжа, няма измама, 4.дена валя без да спира чак до снощи...сега е слънчево но студено на вън... до края на седмицата ще се оправи  Wink

Дано!В България е лято! Laughing

# 109
...до края на седмицата ще се оправи  Wink

Ааааа този петък идваме, поръчали сме ви слънце!  Wink

П.П. Мерси за сайтовете, не се бях сетила да проверявам времето!  Hug

# 110
Eli_cz, би ли ми казала къде има хубава книжарница - трябва да потърся две книжки!  Peace Хостела ни е близо до спирката на метрото Mustek. Едната книжка е за Прага и вероятността да я има е голяма.  Simple Smile

# 111
http://www.neoluxor.cz/o-neoluxoru/adresy-obchodu/
Ей тази фирма е най-голямата книжарница за книги, магазините са им на по няколко етажа, в центара ги има на доста места, няма начин там да не намериш това което търсиш Wink

# 112
Безкрайно ти благодаря! Сега ще проверя дали ги имат!  Hug

# 113
  • Край морето
Сори за офф-а, но Skyeurope са пуснали промоция на билетите. Лошото е че периодът на пътуване е октомври-март, но все пак цените са повече от приемливи

# 114
Сори за офф-а, но Skyeurope са пуснали промоция на билетите. Лошото е че периодът на пътуване е октомври-март, но все пак цените са повече от приемливи
да, ама те не са или еднопосочни? newsm78 това не е голяма оферта май

# 115
  • Край морето
Не са. Около 180 евро излиза в двете посоки за 2 възрастни + дете + чекиране на 2 куфара + избор на места в самолета + летищни такси

# 116
Не са. Около 180 евро излиза в двете посоки за 2 възрастни + дете + чекиране на 2 куфара + избор на места в самолета + летищни такси
леле ooooh! въобще не се ориентирам. какъв е този промо код напр.?

# 117
  • Край морето
[/quote]

И аз не се ориентирах Embarassed. На английската версия дават "хот промо", на съответния ден, но не това кода. Както и да е аз си купих билети, без да въвеждам код, а и ми потвърдиха.
Ще се ходи в Прага Joy . Само дано дечко е здрав тогава Praynig

# 118

И аз не се ориентирах Embarassed. На английската версия дават "хот промо", на съответния ден, но не това кода. Както и да е аз си купих билети, без да въвеждам код, а и ми потвърдиха.
Ще се ходи в Прага Joy . Само дано дечко е здрав тогава Praynig
[/quote]
и на мен ми се ходи в прага. дали за НГ ще е хубаво там?

# 119
Spodelete mnenia za hubav hotel v centura(do 100eur)! newsm78

Общи условия

Активация на акаунт