ПРАГА

• 88 761
  • 406
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Момичета, Скай послучай Великден имаха промоция easter50, която намалява цената на билета наполовина.Опитайте да си намалите цената като го впишете на промоции! Peace

# 91
Low fare day е денят с най-нисни цени, които системата автоматично ти показва винаги. А промоцията е за определени дни и си пише, че са промоционални цени.  Peace Явно при тях трябва да дебнеш по-отрано за кога обявяват промоциите, за да свариш евтини билети.
ахам, а къде пише за тези промоции ? разглеждах сайта, но нищо не открих.

# 92
Вес, много благодаря за сайта. Hug

Някой ползвал ли е тези мини круизи по Валтава?
Лятото сигурно ще е добър вариант да се разгледа града от този ъгъл.

# 93
Момичета, Скай послучай Великден имаха промоция easter50, която намалява цената на билета наполовина.Опитайте да си намалите цената като го впишете на промоции! Peace

Това важи за резервации около Великден ли????

Фонтана изглежда прекрасно!  Hug

# 94
  • София

Това важи за резервации около Великден ли????

Ами аз лично ползвах тази промоция когато започна през март и доколкото разбирам беше до Великден,но по-добре питай по телефона! Peace

# 95
Ами аз лично ползвах тази промоция когато започна през март и доколкото разбирам беше до Великден,но по-добре питай по телефона! Peace

Е, ние взехме билетите преди повече от месец някъде и са чак за края на месец май. Явно не става..  Simple Smile

# 96
Ние март си купихме за  ИУли-август - отиване-връщане - комплет всичко 80 еур на човек

# 97
  • София
Аз също през март си взех,но за май и отиване и връщане ми излезе 67 евро начовек!

# 98
при нас беше 1.еур билета , другото такси... може да имат знаечение според сезона таксите...знам ли

# 99
как разбираш кога има промоции?

# 100
как разбираш кога има промоции?
просто проверяваш редовно в сайта или ако си се регистрирала в  Скай да получавш оферти ти изпращат когато започва промоция

# 101
мерси на вси4ки за инф.-ия, за Прага
имам няколоко въпроса?
- има ли влак България-Прага?
- има ли сайт агенция скай /за самолети/?
- фирма "Stydent Agency", тръгват ли автобуси от България до Прага? 

# 102
- има ли влак България-Прага?
има, с прекачване в Будапеща, директен няма
- има ли сайт агенция скай /за самолети/?
www.skyeurope.com
- фирма "Stydent Agency", тръгват ли автобуси от България до Прага? 
не, няма

# 103
  • София
Имам молба към живеещите в Чехия за сайт за прогнозата на времето там?  bouquet

# 104
http://www.accuweather.com/
Пробвай на този сайт. Почти винаги информацията, която дават е точна. Можеш да проследиш прогнозата 15 дни напред. Въвеждаш името на държавата и градът, които те интересуват.

Общи условия

Активация на акаунт