Родени през ⛱🐟🦀АВГУСТ 🦀🐟🏖 (Тема 17)

• 19 999
  • 745
  •   1
Отговори
# 690
Джой ако спят неспокойно вечер и се будят е съвсем нормално да им се спи сутрин според мен.Иначе графика ви звучи супер.Аз пък мойта така и не мога да я науча да заспива на обяд и вечер навреме , съответно спи до късно и така сме си в омагьосан кръг.
Лизи, моите съболезнования ! Хубаво е , че не си имала кой знае какви очаквания за морето и като цяло сте си изкарали добре.Опитвам се да обясня на мъжа ми ,че и той не трябва да тръгва с нагласа да си почива или ,че детето ще е супер послушно и спящо 😀Бързо да се оправяш ти !
Може според мен да се простудят от студената вода , аз лично ще гледам да я вадя от водата често да се постопли замалко и после пак.Купих и воден пистолет, от онези меките като помпички и се надявам да ми е другар в стоенето извън водата.Лизи, освен кофичката нещо беше ли ви супер полезно за плажа?Взимам идеи.
Има ли нещо , с което перете петна от сапунени балони?

# 691
Аз съм напълно наясно,че за мен няма да има почивка,виж за мъжа ще е пълен айляк 😑
Какво да взема за плажа за детето ?
Ще взема разни замъци,кофи,лопатки за пясъка + пояс от тези сето са като лодка да седи в него докато сме в морето ,има и такива за ръцете ,но нещо не иска да ги носи,нещо друго което мислите че ще ми е нужно ?

# 692
Лизи, моите съболезнования!
Аз за плажа ще взема мивка с течаща вода, куфарче с играчки за пясък и водна книжка. Ще ѝ взема и обикновен пояс, въпреки че много ме съмнява да седи в него, тя иска да скача и да цапа и дори банския иска да свали 😃 иначе имаме пояс, в който да си мушка краката, но още миналата година го използвахме само първия ден.
Проблемът с очите не се оправя 😔😔 тъкмо се вижда подобрение при едното око и другото започва да забира гной, вече две месеца. На седмица по два пъти сме на очен лекар, няма бактерия и не минава. В четвъртък ще я водя на хомеопат, попринцип изобщо не вярвам на алтернативно лечение, но просто съм отчаяна вече. Два месеца я лекуваме и никакво подобрение 😔 доста майки с подобен проблем казват, че с класически хомеопат са се оправили нещата, искрено се надявам и при нас това да е решението 🤞

# 693
Ангелова ,може да ти се стори тъпо и отживелица,но знам,че кърмата влияе добре на очите ,ако имаш кърмачка позната не пречи да пробваш . Ако ходите при един и същ очен всеки път ,пробвай пък при някой друг

# 694
Орехче, спят неспокойни да.
Трябва да пробвам да спят по-малко през деня, но това е ЕДИНСВЕНОТО време в което мога да се храня, да почина, да сготвя, простра и т.н... а и изпитвам страх, ако ги събудя и са кисели се избиват един друг, или висят по дрехите ми( вчера ми скъсаха къшната рокля от дърпане) и едва оцеляваме до 20ч да се прибере баща им и имаме 1 час за къпане на нас 4мата, ядене  един по един скришом с баща им от тях и аз да приготвя млеката,  заредя съдомиялната... и това за един час...😔

# 695
  • Пловдив
Петна от сапунени балони, чета по групите, че няма шанс да се изперат. Аз ползвам Фрош за петна, но дали маха тези от балоните, не мога да потвърдя, защото не мога да индентифицирам от какво са се получили някои 🙂
Лизи, съболезнования, и браво за морето - оцеляхте! Наистина хубаво е, че си нямала очаквания.
За Ави за очите не мога да кажа съвет, дано хомеопата помогне.
Черпя ви виртуално, момичета, Йони се класира за ясла Heart Една грижа по-малко.

# 696
Благодаря, момичета!
Орехче, и Сами си игра с тоя воден пистолет, меките дето са като тръба. Супер полезно нещо, не се сещам, то като цяло аз бях прекалила с нещата, които бях взела и не се ползваха, само играчките за пясък и хавлията се ползваха на плажа, водните памперси за басейна също . Слънцезащитата на А дерма, дето е и за атопичен дерматит, се оказа много добра, никакви зачервявания нямаха и тен също не хванаха. Количка, не сме взимали, то нямаше и място за нея. Имаше малко комари, та може би репелента няма да е лоша идея. Мъжа ти хич да не очаква почивка... Смяна на обстановката може Joy
Аз от обед съм с температура до 39,3. Нурофена не ми помага, само хексалгин, май малко ме боли гърло. Нищо друго не усещам, само температура и болки в тялото.

# 697
Заглавията на книгите и надписа на цветето ме описват едно към едно 🤣😂😅

# 698
  • Велико Търново
И Виктория сутрин ѝ се доспива по- рано, но гледам преди 12 да не я слагам , че ако заспи следобед отива после след полунощ да заспи . Слагам я към 21, 21 и 30 и се старая да ги приспя заедно, че отива над час ако са отделени.

И моите диванета спят до 6-7 часа, имаше период в който Виктория се будеше към 8 часа, но беше за кратко и покрай брат ѝ не усетих нищо 😃.

Лизи, да не е някоя ангина , бързо да се оправяш!!

Момичета, аз вече направо съм отчаяна. От зимата нямаме месец в който някой да не кашля. Докато се изредим всички, първия пак се е разболял и така вече половин година. Миналия месец с ММ бяхме с бронхит, сега Вики е с кашлица и някакви ужасни храчки. Знаете ли нещо за подсилване на имунитета, чувала съм за бъз, но дали става за толкова малки деца.

Ради, ако имаш предвид протектор за матрак, аз съм доволна от Лорели, и от техните чаршафи , вече две години нямат мърдане. А сестра ми купи някакъв български чаршаф , който е на 1 година и вече е в покъртително състояние и с дупка.

# 699
Сложих го да спи по боксерки ,отдолу сложих под чаршафа еднократни подложки и утре сутринта ще видим какво ще е положението.

# 700
Ради , към.4,5 сутринта ако се размърда по - добре го вдигни да се изпишка иначе 100 про ще се напикае.Трябва мн спокойно да спят и да не се будят , че да не пишкат поне по мое мнение.Днес Ади на обяд се изпишка преди да заспи, спа два часа , събудих я и седнах до нея.Нямаше и 30 сек и видях как бикините почват да се мокрят , рязко я вдигнах и сложих на гърне, макар и с бикини спасих леглото 😀
Пламинго , някакви водорасли много се рекламираха за имунитет на Аквасорс, не съм представител, само споделям.Мисля ,че няма проблем да пият бъз иначе.
О , Кате , те стават едни сиви петна - няма как да ги сбъркаш и са по цялата дреха.
Джой , а няма ли как да ги включиш в домакинските задължения докато са будни и после да почиваш? Ади и е мн кеф да простирамв и да вадим миялната, включва се и като пускам прахосмукачка или моп.
М.Ангелова , и другото око ли сега ? Дано хомеопата ви помогне иначе идеята за кърма не е лоша , чувала съм и аз , че помага.

# 701
Добро утро.
Не знам каква е причината ,но това дете взе да стиска по цяла нощ ,а аз не съм изисквала това от него изъбщо. Буди се по 5 пъти ,мрънка и иска цоцата ,цяла нощ пие течност(кърма) ,но въпреки това не е пишкал  . Сега е буден ,взима сутрешната си доза кърма 🤣 и все още не пишка,чакам да се накърми и ще го заведа да пишка,но наистина не знам как изведнъж взе да стиска цяла нощ.

Изпишка се,но не искаше в гърнето ,като започна да пишка подложих гърнето да види за какво става на въпрос.
Ние малко на обратно правим нещата,стиска цяла нощ ,но не иска на гърне 🤔
Съвети как да го накарам да върши работа там ?

Последна редакция: ср, 10 юли 2024, 08:58 от Radii :)

# 702
И Виктория сутрин ѝ се доспива по- рано, но гледам преди 12 да не я слагам , че ако заспи следобед отива после след полунощ да заспи . Слагам я към 21, 21 и 30 и се старая да ги приспя заедно, че отива над час ако са отделени.

И моите диванета спят до 6-7 часа, имаше период в който Виктория се будеше към 8 часа, но беше за кратко и покрай брат ѝ не усетих нищо 😃.

Лизи, да не е някоя ангина , бързо да се оправяш!!

Момичета, аз вече направо съм отчаяна. От зимата нямаме месец в който някой да не кашля. Докато се изредим всички, първия пак се е разболял и така вече половин година. Миналия месец с ММ бяхме с бронхит, сега Вики е с кашлица и някакви ужасни храчки. Знаете ли нещо за подсилване на имунитета, чувала съм за бъз, но дали става за толкова малки деца.

Ради, ако имаш предвид протектор за матрак, аз съм доволна от Лорели, и от техните чаршафи , вече две години нямат мърдане. А сестра ми купи някакъв български чаршаф , който е на 1 година и вече е в покъртително състояние и с дупка.
Пусни и гърлен секрет,ако не си.

# 703
Мисля, че съм ковидясала, ще си направя тест днес, гърлото ме боли много малко, карах мъжа ми да го гледа, нямам налепи. Главните симптоми са ми болки в цялото тяло и температура.
Цяла нощ Яна повръща, сега ми се стори и тя топла. След малко ще ѝ измеря температурата. И двамата са с разстройство. Мисля, че това дето съм хванала аз и тяхното са два различни вируса. Аз нямам гадене и разстройство.
За имунитет педиатърката и хематолога ми казаха да давам един сироп, който е за апетит, но всъщност е с витамини Б комплекс и Ц, Апетон се казва и е доста евтин, може да му видиш състава в интернет , аз давам и коластра като са болни на аквасорс, не знам до колко помага, една приятелка ми я подари.
Протектори за матраците взимам от кауфланд и лидъл, на Лорели също имам. Не мисля, че има разлика между различните марки.

# 704
Лизи да не сте настинали от морето

Общи условия

Активация на акаунт