Родени през ⛱🐟🦀АВГУСТ 🦀🐟🏖 (Тема 17)

• 20 020
  • 745
  •   1
Отговори
# 735
Лизи, как сте? Hug

# 736
Добре сме!  Снощи ѝ взеха кръв за изследвания, после абокат ѝ сложиха от 3ти опит, бях пуснала клип на телефона за да се успокоява малко, и накрая инжекция в крака. Направо я надупчиха цялата.  Уж снощи ни  приеха за 2,3 дни, след малко гледам антибиотик пускат..... Днес питах за колко време ще сме тук "поне седмица". Не ни пускат да излизаме от стаята, защото съм с ковид, на Яна теста излезе отрицателен. Мислех, че ще може да видя Сами на вратата на отделението   но явно не.
Аз вече умирам за цигара, направо ще откача една седмица без цигари.
И Сами е с температура, мъжа ми се обадинпреди малко, че от сутринта не може да го нахрани, направо ми идва да се гръмна.

# 737
Добре сме!  Снощи ѝ взеха кръв за изследвания, после абокат ѝ сложиха от 3ти опит, бях пуснала клип на телефона за да се успокоява малко, и накрая инжекция в крака. Направо я надупчиха цялата.  Уж снощи ни  приеха за 2,3 дни, след малко гледам антибиотик пускат..... Днес питах за колко време ще сме тук "поне седмица". Не ни пускат да излизаме от стаята, защото съм с ковид, на Яна теста излезе отрицателен. Мислех, че ще може да видя Сами на вратата на отделението   но явно не.
Аз вече умирам за цигара, направо ще откача една седмица без цигари.
И Сами е с температура, мъжа ми се обадинпреди малко, че от сутринта не може да го нахрани, направо ми идва да се гръмна.
Погледни го от хубавата страна,значи сега е момента да ги спреш☺

# 738
+1 И аз за това си помислих

# 739
Вече и Сами е при мен, от снощи е на система, още не е свършила, иска постоянно да я изкубе, прави някакви мостове във въздуха, направо ужас. Постоянно се напъва да повръща, но няма какво и напъва на празно, ще му излязат очите от напъване. С него беше много по трудно с абоката и системата. Аз вчера се чувствах по добре, сега съм като парцал, дано е от безсъние, а не от ковида, дано не ме повтаря нещо.  Спим 4мата с мъжа ми и децата на едно еденично легло. В стаята има само едно легло и две бебешки легла, на които не можем да ги сложим, защото няма как да им държим ръцете на тях и да пази абокатите и системите.

# 740
Вече и Сами е при мен, от снощи е на система, още не е свършила, иска постоянно да я изкубе, прави някакви мостове във въздуха, направо ужас. Постоянно се напъва да повръща, но няма какво и напъва на празно, ще му излязат очите от напъване. С него беше много по трудно с абоката и системата. Аз вчера се чувствах по добре, сега съм като парцал, дано е от безсъние, а не от ковида, дано не ме повтаря нещо.  Спим 4мата с мъжа ми и децата на едно еденично легло. В стаята има само едно легло и две бебешки легла, на които не можем да ги сложим, защото няма как да им държим ръцете на тях и да пази абокатите и системите.
Няма ли как да ви преместят? Мъжът и той ли е при вас? Сами как са му резултатите? С КОВИД ли е?

# 741
  • Велико Търново
Боже, Лизи, дано всичко да свърши по- бързо! Как е възможно 4- ма на едно легло, направо тия хора вече са изперкали тотално. Бързо да оздравявате всички! ♥️

# 742
Да, и мъжа ми е тук. Не могат да ни преместят, стаята била изолирана, не можело да се вкара още едно легло. На Сами не са му правили тест. Броят ни за ковид всичките.

# 743
Днес бяхме на басейн,Вики беше с бански ,но в последствие го свалихме ,та докато си играеха с баща му и Вики приклекна и се изака до басейна 🤣 добре,че не беше във водата иначе не ми се мисли,щеше да затворят басейна 😂😂😂
Сутринта си се изходи и не очаквах,че ще имаме подобен инцидент на басейна,добре че бях взела мокри и сухи кърпи

# 744
Лизи, пожелавам по бързо  да излезете оттам. И по малко стрес и разболявания вече. И аз съм пушач, но в такива моменти, не знам дали биха ми липсвали цигарите. Притесненията за останалите неща, сигурно ще притъпят желанието за цигара....

Ради, Божко много обича следобед на площадката да ми каже "Аки".... Преди вършеше работата към 3-4ч следобяд, напоследък по късно, даже и след вечеря се случва. Навсякъде може да има изненади - човещинка  му казвам аз Blush

# 745

Общи условия

Активация на акаунт