Онлайн магазин Тему (Temu) за България -4

• 60 642
  • 973
  •   1
Отговори
# 630
Как стои въпросът с гаранцията на уреди примерно? Има ли изобщо такова нещо? Харесала съм две, три неща плюс душ система ,но ако нещо се повреди след 2-3м.има ли гаранция от Тему? Защото същата душ система я има тук за 400лв с гаранция, в тему е 130-150лв, голяма разлика е, но пък тук си е с гаранция. Макар че не знам има ли смисъл, те дори са качили същите снимки от Тему, та пак си е китайска работа....

# 631
Няма гаранция, но в рамките на 90 дни може да се възстанови сумата за дефектен артикул.
Мисля, че не продават, но бих си купила хлебопекарна от Тему. Имам си, но ако продаваха, щях да купя. Стигне ли се до гаранция, рядко изходът е положителен. Но се е случвало да има смисъл.

# 632
  • Пловдив
Аз временно спрях да пазарувам от Тему. Получих чаша ,която беше пукната .Пуснах им видео за да я видят, но искат да им върна продукта. Аз не смятам да се занимавам с връщане, затова съм сърдита и няма да пазарувам скоро време от тях 🤔☺️

# 633
jb66, то не е казано, че веднага трябва да върнеш чашата. Едва ли е толкова слажно. Иначе добър повод да спреш пазаруването. Laughing
Обещах на ММ да поръчам маски за глава против вятър, но те са недостатъчни да покрият минималната сума за поръчка. А като цяло в момента нищо не ми трябва.

# 634
И на мен не би ми се занимавало да връщам дефектни продукти, къде го правиш?
Аз отивам на поръчката, давам Refund/Return, избирам си продукт от поръчката и после причина. Ако е нещо счупено, дефектно, искат снимка и веднага ми връщат парите.
Една чанта така ми се разши, аз я рекламирах и ми върнаха парите без да искат да я пращам
Дойде фотоапаратчето, много е забавно, малката цял ден разцъква снимки, игри Grinning

# 635
Похвалвам тази "гъба" за скара, на принципа на магическите гъби е, доста бързо заминава обаче.
Около 2 лева е, внимавайте, че има едни други гъби за стотинки, които ползват на първата снимка тази гъба, но всъщност не продават нея, а една друга.
 https://share.temu.com/RBjB2SkAvwA

# 636
Аз досега само веднъж исках да върна нещо, защото не работеше както трябва, като им пратих и клипче. Веднага ми върнаха парите и казаха, че няма нужда да го връщам.

Днес не издържах и писах в чата им, че поръчката ми виси вече седмица на летището без актуализация. Веднага ми писаха в чата, извиниха се и обясниха, че поради големия брой пратки от митницата се бавели. От скоростта на реакция си личи, че това е бот с предварително приготвено извинение.
След това получих и няколко мейла – препратено ми е оплакването на съпорта им, плюс извинения, обяснения, обещания:

Скрит текст:

Уважаем клиент,
За съжаление все още няма актуализация от нашите куриери. Уверяваме Ви, че правим всичко възможно, за да осигурим бързина на пратката Ви и навременни актуализации. Вероятно скоро ще получим актуализация, така че много ценим търпението Ви. Обичайно е в периодите между отдалечени контролни пунктове да няма актуализация в продължение на няколко дни. Ако няма актуализация в продължение на повече от 15 дни, автоматично ще Ви издадем възстановяване на сумата, като все пак ще можете да запазите пратката.
Ако имате допълнителни въпроси или притеснения, нашият екип за онлайн обслужване на клиенти е на разположение 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, така че можете да се свържете с нас по всяко време.
Благодарим Ви за разбирането и Ви молим да приемете нашите извинения за причинените неудобства.
С уважение,
Temu Обслужване на клиенти

Сигурно и мейлите са автоматични отговори, но все пак е приятно, че не се правят на умрели лисици, за разлика от някои родни пишман търговци.
Ако и утре няма раздвижване, почвам да тормозя Sаmеday. Simple Smile

# 637
  • софия
Имам нееднозначно впечатление от обслужването при връщане. Когато върнах продукт с ниска стойност, всичко е страхотно. НО върната пратка с по-висока стойност е мъка. Вече месец проследяването дава, че е някъде извън Бг, Тему не знаят къде е, бгДЧЛ обясняват, че извън България услугата е на Дойче пост, а вчера някакъв главун от Тему директно отмени връщането. Мъжът ми е меко казано бесен. Покрай него и аз не бих пуснала поръчка на висока стойност. Боклучки до 100-тина лв. - ок, над тази сума - категорично не.

# 638
Последните три поръчки от страна на Тему много бързо бяха изпратени и пристигнали на бг летището. Оттам нататък е едно голямо чакане. Sameday от 18 май са поели куриерската услуга, вчера се изписа, че пратката е в Транзит и скоро ще е в склада им. Интересно дали ще я доставят понеделник - вторник. Другите са със Спиди. Спиди обикновено се бавят 5-6 дни след митница и после още някой ден, докато стане вторник или четвъртък.

# 639
На някой случвало ли му се е да му разделят поръчката на няколко пратки. Направих поръчка с разнообразни неща и сега 9олучавам имейл, че пратка 1 е изпратена (със спиди), а там е само 1 артикул. Другите продукти все още си чакат съдбата по изпращане

# 640
случвало се е, няма проблем
дори и последната ми поръчка в разделена - един продукт със спиди и всичко останало с бокснау

също съм имала по 2-3 обединени поръчки в един пакет, но съм имала и две поръчки в един ден с различни куриери

Последна редакция: нд, 26 май 2024, 13:54 от bubanka

# 641
На мен ми обединиха три поръчки направени в рамките на 4 дена. Отделни ги бях направила, а не през добавянето на продукт.

# 642
На мен също ми се е случвало да ми обединяват няколко поръчки, но да разделят 1 поръчка на няколко пакета ми е за първи път.

# 643
https://share.temu.com/jlIYKdCTPqA
Взех си това дойде обаче с лек дефект,ударен на едно място не е нещо фрапантно.
Писах на тему и ми въстановиха парите без да се налага да го връщам.
Ползвам си го,много добра работа ми върши имаше и гъба но тя след 2 ползвания стана на нищо и е изхвърлих.

# 644
Да, разделяли са ми пратка. Един артикул ми бяха изпратили в Boxnow, другото пристигна със Спиди.

Общи условия

Активация на акаунт