Онлайн магазин Тему (Temu) за България -4

• 60 456
  • 973
  •   1
Отговори
# 855
Ако не се вземе на същия ден?????

За boxnow са 48ч и после я връщат...да. Писано е в предната тема. Може да се удължи...но никой не е писал да го е правил, та не знам как става точно..
Най-добре да се помоли бризък/познат да ви я вземе.

# 856
  • софия
Удължавала съм взимане от бокснау без никакъв проблем с обаждане по телефон.

# 857
А аз успях с натискане на бутона за удължаване, в  проследяването на пратката в сайта им. Отпуска още 24 часа.

# 858
  • при моите любими
Аз дрехи не съм поръчвала, а само домашни джунджурии и аксесоари за купето. От вторите съм много доволна. Нашийници, каишки, играчки, купички всичко е супер. Даже имат медальони, на които могат да се персонализират с име на кучето и телефон, за без пари. Чакам и аз една поръчка с поредните кучешки неща, филцови ромбове, които се слагат над бюро, като мемо табло и лед ленти. Аааааа забравих да похваля, лед сензорни лампи за гардероб. Вече над 10 съм поръчала. За друго не се сещам, но си е голяма зарибявка. Мисля да пробвам някой бански, но май в Shein са по-изгодни.

# 859
  • SF

За boxnow са 48ч и после я връщат...да. Писано е в предната тема. Може да се удължи...но никой не е писал да го е правил, та не знам как става точно..

Ако знаех кога и в колко маса ще пристигне, можеше и да ангажирам някого. При тази неизвестност не мога да разчитам, че когато и да ми звъннат през работен ден, някой ще се изстреля до моя адрес, а те ще го почакат да се придвижи в София. Това е лудост.

# 860

Някой да ме светне какво означава това? Някакъв проблем ли има с пратката ми?

# 861
Не. Няма проблем. Чака да я вземе куриер и да я достави.

# 862

Ако знаех кога и в колко маса ще пристигне, можеше и да ангажирам някого. При тази неизвестност не мога да разчитам, че когато и да ми звъннат през работен ден, някой ще се изстреля до моя адрес, а те ще го почакат да се придвижи в София. Това е лудост.

Да тича, защо. Ще се разбереш с куриера за следващ ден и така няма да се тича..

# 863
Esmee, имах пратка със Someday. В деня на доставка имах съобщение във Вайбър. Имаше и номер на куриер. Звъннах. Говорих с него и му казах, че в този ден отсъствам от града. Беше събота. Каза, че ще ми я доставят в понеделник. Е, не беше в понеделник, във вторник ми я доставиха. Тогава нямах съобщение. Видях по товарителницата на сайта, че ще я получа. Когато куриера беше на адреса, ми звънна да я взема.
Според мен като получиш съобщението, веднага се обади на посочения номер и говори с куриера. Ще се разберете дали на друг адрес да я достави или на същия, но друг ще я получи.

# 864
Same-day са идиоти, да. Забиха и моята пратка на м...та си, доста време след като ми дойдоха други пратки.

# 865
Не. Няма проблем. Чака да я вземе куриер и да я достави.

Това означава ли , че скоро ще е при мен ?

# 866
Само че на номера на куриера не отговаря никой. Поне при мен.

# 867
https://share.temu.com/Aec9r7hDKFA взех такъв сет метла и лопата от друг търговец (11 лв.), цената тук е много добра (7 лв.), има доста оферти 30+ лв.
https://share.temu.com/Y8PelegWLUA дъщеря ми поръча това долно бельо, но когато дойде, гледаше ужасено, талията наистина е висока, не знам дали ще го носи, отговаря на размера
https://share.temu.com/wUwC7LtjoWA химикалки

# 868
Аз пък съм доволна от сеймдей. Никога не съм имала проблеми, вече няколко поръчки. Поръчката ми от 18.5. е доставена снощи в кутия близо до нас. Ще я взема утре.
Виж Спиди ми загубиха една пратка и докато я намерят и доставят след маса време, получих и кредит 10 лв и нова доставка от Тему. Та всъщност ми направиха услуга хах

# 869
  • SF
А как сте избраи Спиди за куриер?

Общи условия

Активация на акаунт