Онлайн магазин Тему (Temu) за България -4

• 58 708
  • 973
  •   1
Отговори
# 105
Кога се прилага корекция на цената, след  като пристигне пратката или като е изпратена вече

# 106
След като сте е платили поръчката,по всяко едно време до 30 дни.

# 107
Можеш да искаш корекция всеки ден, пък където и когато ти дадат. Една и съща стока може да получи няколко корекции, друга – нито една. Но тук стотинки, там левче... Събират се.

# 108
# 109
Някой да е успял да премахне минимума за поръчка 20лв.? Simple Smile
Бях го махнала, но сега отново се появи.

# 110
  • София
През страница се обсъжда това.

# 111
Здравейте
От днес ми излезе това, когато проследих пратката си
До сега съм имала и други пратки,но това ми излиза за пръв път

Дали е възможно да има проблем с пратката

# 112
Не мисля, че има проблем, по-скоро евентуално забавяне. Но, най-вероятно просто липсва актуализация и пратката си се движи.

# 113
djoleva , не, няма проблем с пратката. Когато няма актуализация на статуса повече от 3 дни, се изписва тоя надпис.

# 114
  • София
djoleva, стандартни съобщения, не обръщай внимание.
Последната поръчка и аз ще получа със Sameday до адрес, даколкото разбрах. Както на Фортуна ми пише при проследяването. Най-близката кутия е в друго населено място на около 45 км. Hug

# 115
Благодаря  ви.А дали ще получа актуализация,и ако не ,как ще разбера до къде е стигнала пратката

# 116
  • Пловдив
Взех си първата поръчка!

От щипките съм най-доволна. Отдавна имам нужда от такива. Излязоха ок.4лв.
    във физ.магазин тези презрамки са ок.12 лв.Тази е 2 и нещо,но неприятната изненада е,че беше илюстрирана със сребрист обков,а дойде със златист. Няма да ми се връзва с д-р.железца по черната чанта.

Това килимче за кухня си го представях мокетено. То е някакво дунапренено,мекичко, с плюшено лице.40/120  см. 11 лв. Мисля да го пера в пералня пък каквото стане.

Памучен комплект за приятелско дете. Чекнах 1-2г. Пише 90 см и етикетът е външен,на много странно място зашит. Стърчи от вътрешната страна на крачолчето на късите панталонки. Трябва да се подари час по-скоро заедно с една количка за ок.2лв,която поръчах.

Тези обици си ги представях по-малки и фини...Но ще ги нося сигурно. Някога.

Портмоненце от естествена кожа. Уж за щерката,ама не го одобри. Ще го запазя за подарък. Около 5 лв.беше. Другото са сл.очила,килимче за баня(ще поръчам и комплект с такова за около тоал.чиния).
    Като цяло добре опаковано беше всичко. И...чакам следващата поръчка.[/list]

# 117
    През страница се обсъжда това.

Съжалявам, но не съм го видяла като пост в тази тема. Може ли линк?

# 118
    Просто разгърнете няколко страници назад.

# 119
    Портмонето не е естествена кожа.

Общи условия

Активация на акаунт