Онлайн магазин Тему (Temu) за България -4

• 60 886
  • 973
  •   1
Отговори
# 360
Не знам счупен ли е, но не щраква горе и клюмва като шапка на главата ти..разочарование.

Не може ли да направиш видео?

# 361
Здравейте!Може ли да ми обясните точно как да си взема от Бокснау поръчката?За пръв път ми е,даже не знаех,че има в нашия град. Оказа се,че има😉

# 362
  • софия
Отива се пред мястото, на екрана се въвежда полученият ПИН. Отваря се съответната вратичка на кутията, в която е пратката.

# 363
Отива се пред мястото, на екрана се въвежда полученият ПИН. Отваря се съответната вратичка на кутията, в която е пратката.
А.пин е номерът от 10 цифри ли? Tracking number?

# 364
  • софия
ПИН се получава като СМС.

# 365
Не, номера за box now го изпращат отделно, по вайбър, имейл.

# 366
ПИН се получава като СМС.
Аааа,ок,благодаря ви 😊

# 367
Шест цифри е кода за бокса.

Сейко, мога , ама довечера...

# 368
Днес получих поръчката с подаръчета за рождения ден на малката в градината, пристигна за 8 дни. Взех калейдоскопи, ножички, лепенки, стикери за изрязване, както и украса за рожден ден.
Вчера поръчах детски апарат за снимки, както и мини принтер. Фотоапаратите в някой сайтове са 3ни цени Grinning

# 369
https://petel.bg/Losha-vest-za-pazaruvashhite-v-Temu-__525063
Вижте какво ми излезе в гугъл новините

# 370
Докато в България цените са тройно и петорно завишени, ще продължа да поръчвам от тему.

# 371
Докато в България цените са тройно и петорно завишени, ще продължа да поръчвам от тему.
Аз също ще продължа.

# 372
  • София
Здравейте! Имам питане относно плащане с PayPal.  Има ли такса  при плащане по този начин в Тему?

# 373
Здравейте! Имам питане относно плащане с PayPal.  Има ли такса  при плащане по този начин в Тему?
Оскъпява се покупката, защото плащаш в евро, а цената е в лева. Не е такса, която отделно се прилага.

# 374
  • София
До преди един ден плащах нормално с виртуална карта от банка ДСК.  Вчера не ми прие нито една от бг картите, както и карта Револют. Пренасочиме за плащане с PayPal.  Вероятно това е въведено от Тему.

Общи условия

Активация на акаунт