Онлайн магазин Тему (Temu) за България -4

• 60 927
  • 973
  •   1
Отговори
# 345
mamamar4ela, това поръчах днес. Чакам я в края на месеца или началото на следващия.
Имам рецепта, бях правила в уреда за понички от Лидл.
https://share.temu.com/KwWODkM4PjA
Ще видя къде я бях записала.
,
Благодаря,моята е друга,с цилиндър и бутало.Heart Eyes

# 346
Не даваш правилно линка и затова излиза изчерпано. По-рано в темата са обяснявали как се дава линк, виж го с търсачката.

Примерно тук е обяснено как – https://bg-mam.ma/p/1584482/47562294
Търсиш този бутон.

П.П. Ето го банският, който обещах да снимам:
Скрит текст:
Танкини, много хубава материя, добра изработка, съхне прилично бързо – https://share.temu.com/JrnjHjo7CDA
Не знам защо не мога да извъртя снимката.

Благодаря, за обяснението как се дава линк от сайта.

# 347
Каква може да е причината да променят минималната сума за поръчка? Досега винаги ми е била 20лв, тази сутрин ми иска минимум 25лв

# 348
Никаква особена. Масово ни ги вдигат. Моето вдигане преди беше причината да им пиша, за да ги попитам за причината. Те пък, тогава, направо ми я махнаха изцяло.
Ако ги попиташ, ще ти обяснят, че пазим околната среда, минимизираме отпечатъците. В което си има логика.

# 349
  • В градината...
Благодаря. Дано сега да стане https://share.temu.com/vDlG391BEkA
Аз го взех за 7лв.

# 350
Каква може да е причината да променят минималната сума за поръчка? Досега винаги ми е била 20лв, тази сутрин ми иска минимум 25лв
Моята беше 30 лв. и после я направиха 25. Мисля, че са решили на всички да е еднаква минималната сума.

# 351
Изивнявам се отнови идва с въпрос, но е спешно, мога ли да премахна артикул от поръчка, която направих преди 10мин. Когато натисна отмяна на ртикул ме пита дали да анулира поръчката, но аз не искам цялата да я анулира, а да премахна само 1 артикул, а на друг да му променя бройката.

# 352
Доколкото помня от коментарите тук, трябва да се съгласиш с анулиране на поръчката и ти дава списък с артикулите да избереш кое да анулираш.

# 353
Здравейте.
И от тази поръчка имах неща за връщане, които отметнах и посочих причината и отново не иска да връщам нищо и ми върнаха веднага парите.
 Изписва ми :  Няма нужда да връщате артикула(ите), така че няма да бъде предоставен етикет за връщане.
А става въпрос за 40 лв. сега и 55 лв. за миналата поръчка, не са малки суми.
На друг случвало ли се е такова нещо? Малко съм притеснена и объркана.

# 354
На поддръжката ли писахте за връщането.

# 355
Първият път писах в чата, а сега като отметнах артикулите за връщане и ми изписа  -Няма нужда да връщате артикула(ите), така че няма да бъде предоставен етикет за връщане. И двата пъти веднага върнаха парите.

# 356
Здравейте.
И от тази поръчка имах неща за връщане, които отметнах и посочих причината и отново не иска да връщам нищо и ми върнаха веднага парите.
 Изписва ми :  Няма нужда да връщате артикула(ите), така че няма да бъде предоставен етикет за връщане.
А става въпрос за 40 лв. сега и 55 лв. за миналата поръчка, не са малки суми.
На друг случвало ли се е такова нещо? Малко съм притеснена и объркана.

Аз имам едни сандалки да връщам, трети ден се боря с товарителници, не ми ги приемат в Спиди. Жената там, каза че е запозната с това връщане и много е връщала, но при мен нещо не се получава. За 22 лв. стока става въпрос. Писах и в чата вече три пъти. Отказвам се и от връщането и от Тему.

# 357
Един чадър получих, който не се разтваря напълно, не щраква. Чудя се какво да го правя, директно е за боклука, неизползваем. Боклуци не пазя, не ми трябват.
Чакам и втори такъв...

# 358
Един чадър получих, който не се разтваря напълно, не щраква. Чудя се какво да го правя, директно е за боклука, неизползваем. Боклуци не пазя, не ми трябват.
Чакам и втори такъв...
Искай си парите, за малки суми, а и като снимаш, че е счупен, няма да те разкарват до куриери

# 359
Не знам счупен ли е, но не щраква горе и клюмва като шапка на главата ти..разочарование.

Общи условия

Активация на акаунт