Онлайн магазин Тему (Temu) за България -4

• 60 526
  • 973
  •   1
Отговори
# 765
За раница и аз не бих от тему, вижте в озоне, сега има и намаления, а и качеството е добро. Каката ми вече 3 години я носи, а стабилно я натоварва. Аз обичам всичко да поръчвам онлайн, не мога да си представя да обикалям с децата, това ми е най-големия кошмар Grinning
Аз основно от OZONE си пазарувам. Ще ги погледнем там - благодаря!

# 766
Ще добавя за ученическата раница, че е важно да е лека.

За момче, последно преди 3-4 години си хареса от Camouflage, взехме от евтините, е няма късане това чудо вече години, както и вложките не се деформират при пране в пералнята, нито ръбовете са се захабили. Преди нея не можеше да изкара и година с една раница без да се скъса, по-големите деца ги харесват защото не са така цветни. Засега не  е суетен и не иска нова, само за да е различна или че тази му е писнала.

От temu, alliexpress, пазарувам неща, които не са ми особено нужни, мога и без тях, това което ми трябва рядко е на цена, която ми харесва. Да изскачат интересни идеи от евтините неща, но пак не е нещо, без което не мога, поредната кутия за съхранение, пластмасова джаджа и т.н.
Исках машинка за връзване на растения, да ме пита човек за какво ми е с моята балконска градина, но искам. В temu не падаше под 53 лв,, тук погледнах сайтовете сходни цени, техните се намират и по 30 тина лева. Случайно в кварталната железария гледам - 30 лв. Temu e  като огромно  добре заредено квартално левче и ти го доставят от другия край на света. Опитвам се да се боря с този консуматорски навик да поръчвам нещо само защо е евтино, затова и винаги дарявам стотинките за засаждане на дърво, което си е жив маркетингов трик на temu да успокоява гузната съвест на такива купувачи като мен, които се опитват да се преборят с вредните си шопинг навици.

Последна редакция: чт, 30 май 2024, 09:58 от zari65

# 767
Дойдоха ми водните обувки, прекрасни и точни, иде ми навън да тръгна с тях, минават за боси обувки, нали помните като се появиха за първи път у нас, колко хора ги разхождаха по улиците 🤣

Погледнах си следващите поръчки, трагедия,  основните пакети са със Сеймдей. С другите са ми пуснали по едно нещо, лепенки за лев пътуват самостоятелно 😮 и вече пристигнаха в бокса.

Чакам една мушама със Спиди, всъщност, ако не са лъгали в дебелината, не трябва да е мушама, а нещо много тежко, като го поставиш и не мърда повече. Виждала съм го на живо и е доста скъпо тук по магазините.
Ще си ремонтирам капака на фризера, че го ползвам за работен плот и вече много зазля.

https://share.temu.com/1cbEXbgXv5A

# 768
раница - аз съм много доволна от тези https://share.temu.com/ln7SzC7wuCA
поръчвам трети цвят, но това не е раница за първи клас
нося, пера в пералня, удобна е за гърба, събира А4 и дреболии
идеална е за работещ човек или по-голям ученик, който не носи половината детска стая със себе си

Последна редакция: чт, 30 май 2024, 10:11 от bubanka

# 769
  • Пловдив
... като ровите, ако ви попадне цял бански, който със сигурност да има банели, моля да го споделите с мен.

Blush
Не мога да си намеря такъв. Имам цял куп банкси в "харесани", но колкото и да зумвам и чета, все не съм сигурна за банелите.

# 770
Моите бански са тези, но вече не се предлагат. Имат банели, подвижни са, има подплата отвътре. Материята е плътна. Пише XXL(46), а аз принципно съм М или L, но са ми добре. Не ми се рискуваше с по-малък номер. Обикновено чета какви са размерите на продукта.
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 30 май 2024, 11:41 от alys

# 771
  • софия
В повечето случаи родителят/бабата/дядото носи раницата през по-голяма част от времето (до/от училище). Има тема за ученическите раници
Това, което мога без замисляне да препоръчам, е раницата да не е с колелца. Няма никаква полза от тях, само тежат допълнително.

# 772
Абсолютно е вярно за раниците. До 4 клас, поне, все родителите ги носят. Хич не се набутвайте със скъпи раници.

# 773
Страхотен сладур, невероятен, влюбена съм в него, постер за тоалетна😀 Много добро качество, върху нещо като пластмаса е отпечатан, дойде в тубус, перфектно опакован.
 https://share.temu.com/ah0MI1bTqUA

Една хепи-соц баня трябва да я правя модерна  и всичките тези стелажчета, държачи, сапунерки и т.н. ми дойдоха на перфектни цени от Тему. Даже съм и прекалила, няма къде да ги накича толкова много. Вчера последно метнах и това за 12 лева с кода.
 https://share.temu.com/8e76UeeqhOA

# 774
Ето това виждам в поръчката си и не ми е ясно от линка във Вайбър аз трябва ли да правя някакъв избор за куриер или кутия, телефонът на куриера не отговаря.

# 775
Ето това виждам в поръчката си и не ми е ясно от линка във Вайбър аз трябва ли да правя някакъв избор за куриер или кутия, телефонът на куриера не отговаря.
Копирай си товарителницата и иди на сайта на Сеймдей и я пейстни, там ще видиш , и аз имам същия надпис. Това значи че куриера е на път и зарежда кутиите, като е готово, ще получиш съобщение във вайбър с кода и местоположението на кутията.

# 776
  • Пловдив
Моите бански са тези, но вече не се предлагат. Имат банели, подвижни са, има подплата отвътре. Материята е плътна. Пише XXL(46), а аз принципно съм М или L, но са ми добре. Не ми се рискуваше с по-малък номер. Обикновено чета какви са размерите на продукта.
Скрит текст:

Ето това се страхувам, че ще ме подведе... тези подплънки, които виждам и в сайта като зумвам.
Аз под банели имам предвид метални дъги под гърдите. Те обичайно не се свалят.
Задължително банският ми трябва да е с такива, иначе .... Blush  физичните закони са безпощадни!

# 777
Elsi86, същото ми пишеше и на мене. Не съм избрала пратката да бъде доставена до кутия и ми я доставиха до адрес.

# 778
Elsi86, същото ми пишеше и на мене. Не съм избрала пратката да бъде доставена до кутия и ми я доставиха до адрес.
То и аз не избирам нищо, просто ми пише - пратката е на път към кутия на easybox, затова казвам да иде на сайта на сеймдей и там ще се ориентира адрес ли е, кутия ли е

# 779
  • Пловдив
Моите две поръчки-едната с краен срок на доставка 01.06.,другата -14.06. уеднаквиха статуса.
По отношение на първата...такова забавяне досега не съм имала (опитът ми е с две получени поръчки,де)

Общи условия

Активация на акаунт