Лапароскопия и хистероскопия

• 969
  • 1
  •   1
Отговори
След извършена лапароскопия и хистероскопия. Споделете вашите истории мили дами. Моята лична борба да бъда майка и да сбъдна мечтата си да имам дете. На скоро се наложи да правя диагностика чрез лапароскопия и хистероскопия за по-голям шанс за успех. Ако има някоя дама с подобни преживявания ще се радвам да пише.

Последна редакция: чт, 09 май 2024, 17:39 от Megito.83

# 1
Здравейте!
Споделям своята история.
2020 ми премахнаха киста от десен яйчник. (Новачков, Света София) не бях много очарована от отношение. Излезе borderline от тогава постоянно пускам туморни маркери, винаги са ми в норма.
Последва инвитро в Турция и сега съм с дете на година и половина.
В момента имам отново нещо по двата яйчника. Препоръчаха ми отново лапароскопия. Един лекар казва,че може би е ендометриоза, друг-казва че не е. Днес ми казаха,че ако е лош резултат ще се наложи премахване на яйчници и матка. В момента съм на 33 години. Бих искала да имам още едно дете (имаме ембриони в Турция) Юни месец ще правя лапароскопия в Токуда, препоръчаха ми д-р Велева. Днес бях при нея, видя ми се малко серт и се чудя дали да потърся и други мнение..или друг лекар за операцията.

Моля,за мнения по темата. Имали ли сте сериозни проблеми,свързани с отстраняване на яйчници/матка когато туморните маркери са в норма?

Общи условия

Активация на акаунт