Хитринки за всякакъв случай 39

• 46 223
  • 735
  •   1
Отговори
# 480
Тъкмо и аз това щях да пиша, харесват ми твърдички - и хавлиите, и чаршафите.
Иначе сушилнята ги прави мекички.

# 481
Ох, и аз така..инак ми се струват нечисти.

# 482
Абе за лице не ми харесват хич, ако са на шкурка. Но през лятото сушилня не пускам и каквито- такива.

# 483
Дисплеят може да се заключи със специален бутон за защита, който е на самата пералня. Той заключва всички бутони само не и този on/off. За люка и на мен ми е интересно дали има варианти. 😊

Бебето ми тероризира пералнята, с какво мога да я заключа?

# 484
Не всички перални го имат този бутон. При мен спасението е че бебо системно натиска и бутона за отложен старт, и аз го хващам на време 🤪 Другият начин е да не се затваря люка, което също пречи на стартирането.  Бебо още не може да го затваря плътно, само го отваря...Никога не пускам пералнята пред него, че както бързо усвоява.... бързо ще разбере как започва да се върти барабана. И накрая класиката - изключен щепсел. При мен е леко невъзможно, обаче поради необходимостта от постоянно местене на пералнята за тази операция....

# 485
За люка става въпрос.
Че ми удря барабана с играчки.
Иначе е спряна от тока.

# 486
При нас пък удря с играчките по огледалата на гардеробите. 😭 Всеки път казвам "не", но.... А люка на пералнята - изправя се като се държи за дръжката му и сме имали случай да се отвори. Затова и аз пък търся как да го заключа, но моята пералня няма тази екстра, освен като е включена да пере.

За люка става въпрос.
Че ми удря барабана с играчки.
Иначе е спряна от тока.

Последна редакция: пн, 19 авг 2024, 10:10 от bubastet

# 487
Ограничете достъпа до помещението с пералнята... Моя сладур пък трупа вътре вещи за пране... Прибори, бурканчета, хавлийки - всичко което докопа, слага вътре...

# 488
При нас няма как да стане, помещението е голям кухньохол с балкон и за съжаление пералнята не е вградена. 😭 Ще се следим, няма начин. 😂

Ограничете достъпа до помещението с пералнята... Моя сладур пък трупа вътре вещи за пране... Прибори, бурканчета, хавлийки - всичко което докопа, слага вътре...

# 489
Затиснете отвора с нещо тежко като стол или друг предмет, който не може да премести. Иначе децата е хубаво принципно винаги да се наглеждат.

Имам въпрос за тинейджърите - от колко годишна възраст ги водите на зъболекар за чистене на зъбен камък, изобщо водите ли ги ...? Искам да си сверя часовника....

# 490
На зъболекар на 6 месеца.Ако каже че има зъбен камък тогава.

# 491
Веднъж годишно на профилактичен преглед я водя. Зъбен камък няма, само плака, ако не четка добре, но вече се научи

# 492
Аз не знам какво има в устата синът ми, дали е плака, дали оцветяване..просто процедурата се нарича  почистване на зъбен камък, интересува ме тази процедура правена ли е на децата ви и от каква годишна възраст?
Благодаря за двата отговора...на зъболекар ходи, но почистване се прави, ако пациентът каже, а не автоматично...за това ми е питането...

# 493
Не смятам, че се прави когато пациентът каже. Зъболекарят вижда от какво има нужда, а дали ще го направите си е ваше решение

# 494
Не смятам, че се прави когато пациентът каже. Зъболекарят вижда от какво има нужда, а дали ще го направите си е ваше решение
+1.

Общи условия

Активация на акаунт