Хитринки за всякакъв случай 39

• 46 294
  • 735
  •   1
Отговори
# 285
Нямам идея как се чистят, не съм питала как ги поддържат. Но те са полиестерна материя и по спомен пишеше да се забърсват с мека кърпа със сапун при петна, а за прах на който както му е удобно. За 8 лв., ако са толкова замърсени, хвърляш и купуваш нови.

# 286
Подменят се.
Нещо като нетъкан текстил е, лесно се къса и няма да носи пране и бърсане по мое скромно мнение...

# 287
Благодаря.

Нямам идея как се чистят, не съм питала как ги поддържат. Но те са полиестерна материя и по спомен пишеше да се забърсват с мека кърпа със сапун при петна, а за прах на който както му е удобно. За 8 лв., ако са толкова замърсени, хвърляш и купуваш нови.

Благодаря. То пране с тези плисета и от такъв материал няма как, разбира се.
Подменят се.
Нещо като нетъкан текстил е, лесно се къса и няма да носи пране и бърсане по мое скромно мнение...

# 288
Здравейте, имам въпрос, сигурно по-назад сте писали, но е мнооого за четене, та извинете, ако се повтарям - има ли такова чудо (парцал; робот; нещо все едно какво е) дето да измива пода добре без да се налага да му сменяш водата, да го миеш сто пъти докато си изчистиш апартамента и тн., абе нещо дето ти улеснява живота, но в същото време не прави компромис с качественото почистване, за да се радваме на хубаво измит под?

# 289
Да, за мен това е парочистачката ми. Сменям само един път подложката.

# 290
Аз имам робот, но най-доволна за миене съм от този парцал.
Скрит текст:

Центрофугата от педалчето изстисква много добре и спокойно си мия и паркета.
Има дупка отстрани на кофата за по-лесно изхвърляне на водата. Дръжката е дълга и не се навеждам. А самият парцал е от специален материал, който чисти страхотно.
Препоръчвам! Simple Smile

# 291
Да, за мен това е парочистачката ми. Сменям само един път подложката.
Абсолютно! Не маже, не лепи, не разнася мръсна вода, без химия, а и има още доста приложения в дома. Незаменим уред.

# 292
Какъв модел ползвате?

# 293
  • Mediterraneo
Аз пък спокойно си минавам целия апартамент, без да сменям три води и да пера парцали. Обикновен моп ползвам, ей такъв

Вода, препарат, минавам си пода, хвърлям водата, изплаквам мопа и повече изобщо не мисля за пода. Какво още да му слугувам, няма да ям върху него.

# 294
  • софия
Откакто имаме този уред съм рахатясала. Само сменям подложките според настилката.

Последна редакция: чт, 25 юли 2024, 10:41 от zvаnchе

# 295
Абе как само веднъж да се смени подложката на парочистачката? Нашият апартамент е 80м2, т.е. съвсем не е голям, сменям няколко пъти. И по-точно даже пера, защото нямам резервни. Иначе да- добре е, защото не се използва препарат. Ползвам я и върху паркета, въпреки че не съм сигурна дали е редно, но не съм забелязала да му вреди. В този ред на мисли- къде да търся резервни подложки за парочистачка, моята е лидълска?

# 296
Ами и аз не сменям за 70 кв.Нали преди това с прахосмукачка съм чистила.Почри няма мръсно.

# 297
Ами една подложка сменям, 60км. е пода за почистване. Всичко минавам, ламинат, теракот, естествен паркет. Преди нея винаги с прахосмукачка .
Две подложки имам с парочистачката, още си поръчах от Амазон.

# 298
  • Майничка
... В този ред на мисли- къде да търся резервни подложки за парочистачка, моята е лидълска?
В Лидл. Ако е от триъгълните, следващата седмица пускат.
Аз ползвам и обикновени парцали (бивши тениски, потници и т.н.). Малко повече играчка е омотаването, но вършат работа.

# 299
И аз не сменям подложката. Имам няколко и от стария уред, сегашната от 2-3 години ми е Керхер.

Общи условия

Активация на акаунт