Хитринки за всякакъв случай 39

• 46 143
  • 735
  •   2
Отговори
# 660
Ако много му се трепери на този елек, най-добре да се занесе на химическо Simple Smile Не е някаква чудовна хитринка, но в крайна сметка ако се търси безупречен ефект. Иначе гаранция няма кой знае каква.

# 661
Здравейте! Отчаяно моля за помощ, може да не пиша в правилната тема, но вашата сила е безгранична! Трябва ми фирма за Пловдив, която прави и поставя парапети от лазерно рязани листове. За жалост всички, които намирам работят с алуминий, ковано желязо или стъкло....

# 662
  • Пловдив
Здравейте! Отчаяно моля за помощ, може да не пиша в правилната тема, но вашата сила е безгранична! Трябва ми фирма за Пловдив, която прави и поставя парапети от лазерно рязани листове. За жалост всички, които намирам работят с алуминий, ковано желязо или стъкло....

https://bazar.bg/obiava-43849446/lazerno-izriazani-vrati-i-parapeti

# 663
Питай в тази тема
https://www.bg-mamma.com/?topic=1682320

# 664
Лазерно рязани листове от какъв материал? Че не всеки материал вероятно е подходящ, затова и намираш да работят с изброените.

# 665
С какво да почистя лепило от етикет върху чаша?

# 666
С каквото и да е масло, а най-добре, ако имаш портокалово масло. Има и специализирани препарати за целта.

# 667
Ако не падне с накисване в гореща вода, с каквото мазно имаш под ръка. Едно от двете все ще разтвори лепилото, не се знае на квоята чаша какъв вид е.

# 668
Как ме дразне след махане на етикета и после да лепне. Винаги съм се чудила как да махна лепилото.

# 669
Махала съм с лакочистител. Етикет върху буркан, ака има значение. И пак не беше лесно.

# 670
PVC вратата ми на банята увисна и на едно място чегърта. Много е дразнещо. Не мисля да викам майстор за това. Гледах клип в който слагат шайби на пантите и така я повдигат вратата. Друг вариант има ли?

# 671
Тя самата панта ако е увиснала да е наклонена леко, това повдигане няма как да го направиш достатъчно голямо, а и може и да продължи да се накланя. Не пречи да пробвате, но ми е съмнително че ще останеш доволна.
Вече ти си знаеш у вас хората как сте, в някои домове тая проба би коствала много нерви, а в други ще я направят ей така между другото, все едно че нищо не е.

# 672
Лепило останало от махнат етикет лесно се маха като го намажете с тампон напоен с олио.

# 673
ММ е слагал временно шайби на панти на вратата, но ефектът беше временен и не точно достатъчен. Така и така им предстоеше смяна, не сме правили друго, обаче ако твоята врата е нова, защо да не викнеш майстор?

# 674
PVC вратата ми на банята увисна и на едно място чегърта. Много е дразнещо. Не мисля да викам майстор за това. Гледах клип в който слагат шайби на пантите и така я повдигат вратата. Друг вариант има ли?

Сваляш вратата и изпиляваш леко.

Общи условия

Активация на акаунт