Цветолечението на д-р Бах

• 142 780
  • 669
  •   1
Отговори
# 120
При моето дете определено дава ефект.

# 121
И при всиччки мои близки действа.Не само за детската градина,но и за други състояния.

# 122
Питам за ефекта, защото аз пих около месец комбинация от капки и дъщеря ми също, но не виждам ефект. Мисля си, че ще трябва по-дълго време и ефектът ще се появи чрез натрупване и затова ако разполагам с комплекта, ще мога сама да ги приготвям. Все пак питам и за вашето впечатление за действието, защото 70 лв. (нали толкова струва комплекта)все пак са си пари:))

# 123
  • у дома
и аз имам един въпрос - извинявам се ако вече е задаван..

Как се съхраняват есенциите - каква температура, тъмно, хладно, някакви ограничения за предмети и други вещества в близост до тях влияят ли им по някакъв начин - компютри, телевизори?

Пречи ли ако ги държа в шкафа с други лекарства например?

и още .. Баховата ябълка, изписвана от хомеопати за съпътстващо лечение, какви есенции съдържа?
При какви симптоми се изписва по принцип и какъв би трябвало да е ефектът?

# 124
Питам за ефекта, защото аз пих около месец комбинация от капки и дъщеря ми също, но не виждам ефект. Мисля си, че ще трябва по-дълго време и ефектът ще се появи чрез натрупване и затова ако разполагам с комплекта, ще мога сама да ги приготвям. Все пак питам и за вашето впечатление за действието, защото 70 лв. (нали толкова струва комплекта)все пак са си пари:))

Може да не пиете правилната комбинация newsm78 Иначе, за месец, би трябвало да има подобрение, колкото и малко да е то.

и аз имам един въпрос - извинявам се ако вече е задаван..

Как се съхраняват есенциите - каква температура, тъмно, хладно, някакви ограничения за предмети и други вещества в близост до тях влияят ли им по някакъв начин - компютри, телевизори?

Пречи ли ако ги държа в шкафа с други лекарства например?

и още .. Баховата ябълка, изписвана от хомеопати за съпътстващо лечение, какви есенции съдържа?
При какви симптоми се изписва по принцип и какъв би трябвало да е ефектът?

Концентратите гледам да ги държа по-далечко от ел.магнитни полета и да не са на топло. Те са си в кашон - сиреч са си на тъмно. В шкафа с другите лекарства става. "Капките", т.е. вече приготвените комбинации ги слагам понякога и пред компютъра, но пак си действат Simple Smile

Баховата ябълка е 1 есенция, която се нарича Crab Apple. Тук можеш да прочетеш повече за нея. Дава се за прочистване на организма, също против гадене и киселини при бременни, за всякакви кожни проблеми, изобщо това е една от най-често употребяваните есенции.

# 125
Може да не пиете правилната комбинация newsm78 Иначе, за месец, би трябвало да има подобрение, колкото и малко да е то.

# 126
Исках да кажа, че и аз очаквах някакъв ефект, но капките ми бяха приготвени и наистина може да не са били точно за моя проблем. Така или иначе аз вече поръчах комплекта при д-р Пашкулев и смятам сама да се справям. Вярвам, че ще помогне!

# 127
При избора на есенции е много важно да познаваш добре самата себе си. Често се случва хората да се самозалъгват, да се подценяват или, обратно, да се надценяват и тогава лечението не върви. Така че е нужна много добра самооценка.
Също така - чети много внимателно описанията на есенциите - така да се каже чети между редовете Wink, за да си наясно коя за какво е. Има някои, които много си приличат, но се дават за различни проблеми.
Успех!

# 128
Благодаря ти, honey 13, за съвета, наистина доста си приличат някои от есенциите. Ще е удобно ли като пристигнат есенциите, ако имам колебания относно избора на една или друга есенция, да се допитам на лични до теб?

# 129
Няма проблем, само че по нета доста трудно може да се направи точната комбинация. Много по-различно би било, ако можех да те видя, да чуя как говориш, да преценя какъв тип човек си... Все пак ще опитаме, и дано стане!

# 130
  • у дома
honey13, благодаря за отговора, значи не са много капризни откъм съхранение  Hug
и аз ще поръчвам пълния комплект  Peace

goldina666, може да пробваш и интуитинво да ги избереш, ръката ти сама посяга към есенцията от която имаш нужда в момента. Поне така попрочетох  newsm78

# 131
fastuche, да, това е един от начините - пробвала съм няколко пъти(но не на себе си, защото вече ги знам и на сън да ме питаш Wink) и винаги съм се изумявала колко точно хората избират баш есенциите, които са им необходими Hug

Има и друг начин за избор на есенции, той е по-скоро помощен, но е хубаво да се има предвид - хората са направили набор от снимки на растенията, от които се правят есенциите. Важното в случая е, че са снимани точно растения, от които впоследствие са приготвени есенции - така, по някакъв начин снимките въздействат на човека и той избира нужните му есенции. Е, винаги може да си хареса и някой снимка, която изобщо не се връзва със състоянието му, но това вече е друга тема...
Сега се замислих, ако обърна снимките с гърба нагоре, дали също няма да се получи newsm78 Ще пробвам и ще пиша Grinning
Тук е мястото да благодаря на Вовата Hug, за това, че качи снимките на растенията в нета и по този начин всеки би могъл да избере примерно да кажем първите 3 снимки, които му харесат и оттам вече да разсъждава от какво има нужда. Ето ги:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=167038&view=2

Между другото, има хора, които използват махало, за да изберат есенциите. Аз, лично, не съм го правила, но бих опитала, само да знаех как Thinking

# 132
Следя темата с голям интерес.
В един от линковете дадени в началото на темата има тест за емоционално състояние.Според вас колко  надежден е той за определяне на нужните есенции... newsm78

# 133
honey13, аз пия комбинация от около седмица, питанката ми е задължително ли трябва да се спазва схмеата 4х4, аз пия сутрин и вечер по 8 капки, и друг въпрос- ако се прекъсне за два дена губи ли се ефекта?
Давам и на друг човек, той прие да ги пие, но не вярва в нетрадицинната медицина, дали ще му подействат?
И ако може на лични да се посъветвам за избора на комбинации, които съм направила- и двамата лекуваме хронични състояния, много разчитам на това лечение...

# 134
Следя темата с голям интерес.
В един от линковете дадени в началото на темата има тест за емоционално състояние.Според вас колко  надежден е той за определяне на нужните есенции... newsm78

Доста точен, но не трябва да даваш повече от 7 отговора

Общи условия

Активация на акаунт