Цветолечението на д-р Бах

• 143 232
  • 669
  •   1
Отговори
# 165

Цитат
aparteto, отделни есенции продават в аптеката на ул. "Съвет на Европа"№ 22, тел. 955 21 80, те са английски. Също така можеш да си поръчаш единични бройки и от д-р Пашкулев
.Вчера ходих в тази аптека-казаха ми,че не продават есенции и ми предложиха да ми приготвят съответната комбинация. Peace

# 166
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Honey 13 - много ти благодаря за инфото за курсовете Hug

# 167
Омега, другия сайт с есенции, които предлагаш - на мен малко езотерично, алхимично  ми звучат, като за адепти. Аз не се осмелявам да претендирам, че ще ги подкарам да заработят за мен.
Ти пробва ли ги вече - работят ли?   

Не,не съм пробвала.

# 168
honey13, синът ми-на 4г.-не иска да заспива сам. Миналата година постепенно го научих-обяснявах му, че е голям, че Ру(малкото кенгуру от Мечо Пух) заспива само... и свикна, после обаче замина при бабите за два месеца през лятото. Върна се и оттогава отказва да заспи сам, крещи и плаче, че иска някой възрастен да е при него, защото иначе ще сънува лоши сънища. Много е привързан към мен, но проблеми с адаптацията в детската градина, преди това яслата не е имал. С какво мога да му помогна?

Би могла да пробваш няколко вечери преди лягане да му даваш от Спешните капки - в чаша с вода капни 2 - 3 капки и нека пийне няколко глътки на често. Отделно, но по-нататък (след като се успокои), ще трябва да му направиш комбинация, в която да включиш Червения кестен - той се дава за прекалена привързаност. Трябва да помислиш добре какви още есенции да прибавиш, може би Трепетлика - за неясни страхове, или може би Агримония, ти си го познаваш най-добре. Попитай бабите дали като е бил при тях не се е случило нещо необичайно, което да провокира сегашното му състояние. Но, доколкото познавам бабите като цяло, надали някоя ще си признае Laughing Ако има нещо такова, Гарванския лук ще трябва да е на първо място в комбинацията му.

nezito, по мое скромно мнение, тия са големи разбойници, пък и мързеливи на всичкото отгоре Close Навремето купих първия си комплект есенции от тях, не стига, че чаках много време, за да го окомплектоват(?!?), ами и струваше много по-скъпо от този на Пашкулев. А да не ти казвам какво чакане чакам, за да ми направят Спешен крем Shocked Така че, по-добре се обади на Пашкулев, той поне е свестен  bouquet

# 169
honey13 хиляди, хиляди благодарности  Hug  bouquet !!! Само че още нямам от есенциите. Надявам се сега в съботаи неделя да мога да пообиколя дрогериите, посочени в линка от първата страница и да мога да си купия някои! Непременно ще пиша какво е положението след като дам от тях!

# 170
На мен Пашкулев ми каза, че есенциите засега няма да се продават на други места, освен директно.

# 171
На мен Пашкулев ми каза, че есенциите засега няма да се продават на други места, освен директно.

Да, ама в оная аптека твърдят, че есенциите, които продават са английски newsm78 И по тази причина било това чакане...

Flash Dance, явно за момента само Пашкулев ги продава.

# 172

Попитай бабите дали като е бил при тях не се е случило нещо необичайно, което да провокира сегашното му състояние. Но, доколкото познавам бабите като цяло, надали някоя ще си признае Laughing

honey13, благодаря! Плашили са го с Торбалан, премеждия не е имало. Знаят, че трябва всичко да ми казват, но за тоз Торбалан не мога да изляза на глава с тях  Crossing Arms

# 173
honey13 ами как да ги поръчам от този Пашкулев тогава?  newsm78

# 174
Последно каква е цената на комплекта?

# 175
  • у дома
70 лв, от veridia.dir.bg - направо по интернет може да се поръчат, момичета четете и по назад , има много информация  благодарение на  honey13 Peace

Аз започнах с ябълката - зарязах Дивия овес за по-късно .. адски кашлям, не мога да спя , а от 2 дни ужасно ми е запушен носът- та и дишането ми е затруднено. Това са пост-ефекти от грип4ето което изкарах преди 3 седмици.
Нали Crab Apple  е за изчистване, простуди и бронхити?

Ходих на пневмолог - каза: ще чакаме резултат от изследване на гърлен секрет, белите дробове били чисти, възпалението е в трахеята. Нищо нямало да ми помогне , освен антибиотик, но за такъв чакаме да се изолира бактерията и да ми дадат антибиограма.  Sick Не ща да пия антибиотици!!
Така че за момента съм изоставила четене , интуиция - пия ябълка, когато се сетя, но на често, не спазвам стандартната схема.  Ефект няма още, кога да го очаквам?  newsm78

goldina666, мonda, същото е и при мен положението със шишенцата - ще взема да махна дозатора и ще ползвам обикновено капкомерче - иначе много неравномерно текат, ако проте4е нещо изобщо от тези шишенца.

Последна редакция: пт, 08 фев 2008, 16:44 от fastuche

# 176
А случайно да знаеш каква е цената на доставката извън София?

# 177
  • у дома
 ох, това не знам, но си разменихме имейли с Пашкулев (ако е бил той де) - уточнява се поръчката първо - питай за крайната цена.

# 178
  • Пристанището на шейсетте кораба.
7-8лв. , на мен всичко /есенциите и доставката/ ми излезе 78лв.

# 179
Благодаря ви много  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт