Цветолечението на д-р Бах

• 142 804
  • 669
  •   1
Отговори
# 390
oblacheto hey, кой ти изписа есенциите? Сама ли определи или се консултира с лекар? Благодаря ти за отговора!

# 391
Доня Туфиня, чак сега виждам въпроса ти, много се извинявам ,че не отговорих веднага!
Авторката на този сайт ми прави комбинациите винаги. Аз й разказвам как се чувствам и тя ги подбира съобразно ситуацията. Понякога ме кара да избера изображение на някое от цветята на д-р Бах, и винаги се оказва, че имам нужда точно от него. Веднъж се случи тя да настоява за една есенция, а аз имах чувството, че не ми е много необходима. Тогава тя просто забрави да я прибави. Simple Smile
При мен комбинацията започва да действа почти веднага, още с първите приеми. Първият ефект е, че започвам да дишам по-дълбоко и по-спокойно. При мен обаче проблемите са от много години - трупали са се през целия ми живот, а започнаха да се проявяват още от 15 годишна. Така че сигурно доста дълго време ще се наложи да пия капките...
Съвсем наскоро ми даде комбинация против страх, не зная кои точно цветя бяха.. Причината беше, че ужасно много ме разстои една тема тук от форума, тъй като явно все още ми е слабо място тя... Simple Smile
И така.
Има една комбинация, тя се дава обикновено в началото на лечението, и е универсална, за всякакви стресови ситуации. Тя изключително много ми помага, когато внезапно се върне депресията ми(лекувах се от нея в болница). Помага ми за часове, най-много дни.
Мисля, че е добре специалист да определи комбинацията. Все пак той знае най-добре как поетапно да се решат проблемите един по един, кое е с приоритетно значение, кое как взаимодейства с друго... А пък нищо не пречи ти да кажеш каква комбинация си избрала , и така да подпомогнеш нейния избор.
Пожелавам ти успех, опитай, няма да съжаляваш и ще видиш по колко мек и хубав начин действа терапията!

# 392
Благодарение и на информацията от oblacheto hey посетих този магазин Биозона и искам да се споделя, че останах очарована от отношението и консултацията (напълно безплатна), която ми направи управителката Станимира Филипова. Много съм доволна.

# 393
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Сега си направих теста от Биозоната, и въпроса ми е - дали мога сама да се справя с есенциите, или все пак е добре да се направи и консултацията със Станимира Филипова Thinking/ Пеперудке, къде точно е този магазин ?Peace

# 394
По-добре попитай Станимира. Нищо не пречи да й кажеш каква комбинация си избрала, тя да те посъветва и така ще се комбинират и двете неща. Peace

# 395
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
По-добре попитай Станимира. Нищо не пречи да й кажеш каква комбинация си избрала, тя да те посъветва и така ще се комбинират и двете неща. Peace

Благодаря, ще те послушам Peace

# 396
Някой може ли да ми кажеоткъде мога да си купя книгата на Барбара Мацарела за децата.

# 397
Някой може ли да ми кажеоткъде мога да си купя книгата на Барбара Мацарела за децата.

Мъжът ми я купи наскоро от книжният пазар на пл. Славейков.

# 398

http://www.mobilis.bg/shop/v2shop.asp?u=0

# 399
Книжарница Хеликон (Пловдив)

# 400
Моля,някой ако дочуе нещо за курсове да пише  Grinning

# 401
Моля,някой ако дочуе нещо за курсове да пише  Grinning

Вчера се срещнах с д-р Тодор Господинов.
Принципно е съгласен да организираме един семинар тук във Варна. Трябва да се съберем десетина човека и да определим дата, с която той ще се съобрази, стига да е уведомен 2-3 седмици по-рано.
Около мен има 3-4 човека, които са проявявали интерес, така че казвайте. Аз ще се заема с организацията. Ще бъде събпота и неделя (като най-удобен вариант за работещите).
След акто се уточним, ще си определим дата и ще я предложим на д-р Господинов.

# 402
Аз съм ок за курс във Варна.Бройте ме.
Каква му е цената ?

# 403
И аз се интересувам Peace,много искам да дойда.

Днес се запознахме с  jkaterina  Hug и може да дойдем двете дружно под ръчичка. Grinning

# 404
  • София
Завиждам ви за семинара. Laughing

Сега попаднах на тази тема. И без друго съм си фиксирала проблемите, за което ми помогнаха книгите на Л. Хей. Надявам се да бъдете толерантни към мен, ако задавам глупави въпроси. Ще се опитам да излекувам придобита през последните години тежка алергия към собствените ми котараци.

Последна редакция: пн, 23 юни 2008, 22:56 от Емел

Общи условия

Активация на акаунт