Цветолечението на д-р Бах

• 142 799
  • 669
  •   1
Отговори
# 525
За семинара уточнение:
В събота (04.10) от 9 или 9:30 ч. Как ви е удобно? Моля, дайте ми отговори навреме, за да подготвим нещата.
На д-р Господинов му се ще от 9 ч, но честно казано, на мен пък ми се иска поне в почивните дни да поспя малко повече и аз лично гласувам за 9:30 ч.

На лс получих въпроси за комплекти за есенции-ще говорите с д-р Господинов на семинара по тази тема.
На лс ще ви пусна адреса на залата след последните уточнения.

mistique, теб съм те смятала за 3 човека, ако искаш да доведеш още някой, залата побира около 12-13, така че кажи до утре дали ще станем толкова. В момента сме 10 (списъка е на предната страница).

# 526
Засега оставаме трима-благодаря.Възможно е и други да се появят, но понеже не е сигурно не мога да гарантирам.Най- добре засега да си остане така - и да дойдат още, едва ли ще са повече от 1-2, така че не вярвам това да ни затрудни.
Поздрави и доскоро!  bouquet

# 527
щом има достатъчно желаещи... аз се отказвам Peace

# 528
Здравейте!  От есенциите на Бах,ползвам рескю ремиди за всички вкъщи,а за мъжа ми съм взела циганче/ той на 100% отговаря на профила/. Опитвам се да разреша проблема на малките с плачливостта-моля помогнете! Чак на 6ти сме на хомеопата,а до тогава ще ме побъркат #Crazy....за всичко се реве,ама якооо... за хранене...,за пиене на мляко...,за излизане на разходка...,като излезем пак...,преди сън...,след сън...,като ме няма в стаята........тогава е най-много!, като не им обръщам внимание/примерно гледам телевизия/....   Бях даже на ръба на отчаянието-мислех,че са се стресирали децата..... ,но и при отстраняване на всички набедени дразнители- същото newsm78
Дайте идея ,моля  bouquet

# 529
един линк и от мен
http://www.globusnews.net/index.php?option=com_content&view= … rawe&Itemid=2

Между другото търся специалист по Бахова терапия в Бургас. Моля, помогнете!
 Praynig

# 530
Моля ви, ако знаете за курс, който се организира в Бургас се обадете!!!

# 531
Mamagemelar най добре прочети някоя книга и сама да определиш какво им е нужно на децата.На моето дете съм давала слабонога-лошо настроение,нетърпение,раздразнимост.Джанка-за тръшкането.
Ако нямаш материали за чете,прати ми на ЛС мейла си Peace

# 532
Между другото търся специалист по Бахова терапия в Бургас. Моля, помогнете!
 Praynig
На предната страница си задала същия въпрос, няма нужда да повтаряш. Освен това ти дадох предложение, защо не се възползваш? Аз лично не търся специалист във Варна, просто ползвам услугите на д-р Господинов.

# 533
Момичета,
през целия уикенд си мислех за вас.Предполагам е било много интересно на курса.Нали ще ни разкажете?

И така и така ви е прясно да ви подхвана ли да споделяте знания  Simple Smile?
Аз и моето семейство заминаваме след две седмици за чужбина.Отиваме малко на сляпо,защото нямаме осигурена работа,но аз вярвам,че ще се наредят нещата.Освен понякога разбира се,когато ме обхващат съмнения и ми става притеснено.
Чудех се каква комбинация да си направя...Мислех за Орех(за адаптиране),Слабонога(за търпение) и може би Лиственица за увереност.
Някакви предложения?

Благодаря   bouquet

# 534
И аз очаквам с нетърпение да разкажете Simple Smile

jkaterina, искаш ли да ти дам кои храни са подходящи и кои не, когато има такава смяна според Аюрведа?

# 535
И аз очаквам с нетърпение да разкажете Simple Smile

jkaterina, искаш ли да ти дам кои храни са подходящи и кои не, когато има такава смяна според Аюрведа?

Разбира се,че искам  Hug

# 536
Зеленчуци подходящи: аспержи, цвекло, моркови, краставици, зелен фасул, бамя, лук и чесън (не сурови), репички, репи, сладки картофи
Зеленчуци неподходящи: броколи, брюкселско зеле, зеле, целина, зелени листни зеленчуци, гъби, грах, чушки, картофи, кълнове

Плодове: подходящи са почти всички без ябълки, круши, боровинки, нар.

Зърнени подходящи: овес (на каша, не сух), ориз, жито. Неподходящи: ечемик, елда, ръж, сух овес, просо, царевица

Млечни: всички са подходящи

Месо: пиле, пуйка, риба, миди, раци и др. Неподходящи: червено месо.

Бобени растения подходящи: нахут, розова леща, мунг фасул, тофу. Не подходящи са всички останали.

Мазнини: всички, особено сусамово олио/масло

Ядки: всички, особено бадеми.

Билки и подправки: горе долу всички, стига да не са в големи количества.

Топла храна, умерено гъста консистенция, допълнително масло и мазнини, солени, кисели и сладки вкусове, успокояващи и питателни храни са подходящи. От горе изброените неподходящи могат да се ядат, но не по-много и да не са основната храна.

Това е вата успокояваща диета. Подходяща е при резки промени от всякакъв характер: смяна на работа, дом, температурни промени, изобщо всякакъв стрес.

# 537
Благодаря Мактуб.

# 538
Страхотна тема!   bouquet

# 539
Аз съм от една от щастливките, които имахме възможността да посетим курса. Понеже съм съвсем в началото на изучаването на есенциите не мога да споделя някакъв опит, но срещата с д-р Господинов бе вълнуващо преживяване за мен и вдъхновение да продължа да изследвам възможностите на тази алтернативна терапия. А и винаги е приятно да се срещнеш с хора, с които имаш сходни интереси и сте "на една вълна" така да се каже. Аз тепърва ще си поръчам комплекта от д-р Пашкулев.
Всъщност сега се сещам за нещо  интересно. На курса си взех комплекта с цветни фотографии на цветята. А един от начините за определяне на есенцията, която е подходяща за даден човек е като го оставиш интуитивно да избере една-две от 38 фотографии. Изпробвах го на съпруга ми.  ShockedДаже той се изуми колко точно беше описанието на някои страни от характера му. Тепърва ще споделям и други впечатления. Успех на всички!

Общи условия

Активация на акаунт