“Дяволското гърло 2“ - “Есента на демона“ - нов сезон по НОВА ТВ - Тема №8 - финал, и след финала.

• 34 726
  • 731
  •   1
Отговори
# 270
  • España
Снимката е на Куката ( с малко по-друга прическа ) . А едва ли е на баща му . Стефан Петров е различно от Явор Иванов 😉. Тоест презимето на Явор не е Стефанов ( ако му е баща) , а Иванов . Пък и служебната карта не ми изглежда стара .
А на мен ми направи впечатление , че наблегнаха на дипломата ! С истинското име …

Другите полицаи едва ли знаят нещо по въпроса . Пък и имат същите карти … ( мързи ме да търся по епизодите).

emiav , писали сме едновременно ! 👍

Последна редакция: сб, 11 май 2024, 21:55 от Воден пъпеш

# 271
  • Някъде в Матрицата
Значи е чичо му. 😉😂😂

# 272
  • Другата България
Не мога да изчета всички 18 страници, но май забравяте, че Демонът има връзка с Мия и Филип и ги е извикал!
И как може 16-годишно момиче да е извратен садистичен убиец?!
В анкетата не гласувах, защото за мен въпросите не са релевантни.   
Blush Въпросите са по желание на потребителки в темата.
Винаги има вариант да изложите своята версия без да отговаряте на тях.

Демонът може да се крие зад маската,понеже има изгаряния по лицето 🤔
Нали единият Пламен или Александър уж е загинал при пожар. Може и да е оцелял.
Елдъров нали му е свалил маската , че и фоторобот направиха , не каза за белези.
Именно. Защото това не е самия Демон, или е един от демоните /дори не знам как да се изразя съвсем правилно/. Това е полицая/военен, който всъщност е героя на Калоян Трифонов. И който има връзка с Ирина - Теодора, не знам каква, някаква. Освен това с Арсов /който за мен е умрял/, и вероятно Фичето. Но как точно са разпределени ролите и действията ми е трудно да си отговоря, #КОЙ е главния, или единствения, ако наистина е един -
Нещото, в което съм сигурна е, че героят на Калоян Трифонов не е Пламен Арсов. Човекът в ГТ, когото е разпознала Елдъровата Бастет, не е Пламен Арсов. Някой убива заради Пламен Арсов, или заради Филомена /така ли беше жената?/. Защото допускам вариант възмездието да е заради нея, ако Десподов я е убил наистина /което си мисля/.

# 273
Не мога да изчета всички 18 страници, но май забравяте, че Демонът има връзка с Мия и Филип и ги е извикал!
И как може 16-годишно момиче да е извратен садистичен убиец?!
В анкетата не гласувах, защото за мен въпросите не са релевантни.   
Blush Въпросите са по желание на потребителки в темата.
Винаги има вариант да изложите своята версия без да отговаряте на тях.

Демонът може да се крие зад маската,понеже има изгаряния по лицето 🤔
Нали единият Пламен или Александър уж е загинал при пожар. Може и да е оцелял.
Елдъров нали му е свалил маската , че и фоторобот направиха , не каза за белези.
Именно. Защото това не е самия Демон, или е един от демоните /дори не знам как да се изразя съвсем правилно/. Това е полицая/военен, който всъщност е героя на Калоян Трифонов. И който има връзка с Ирина - Теодора, не знам каква, някаква. Освен това с Арсов /който за мен е умрял/, и вероятно Фичето. Но как точно са разпределени ролите и действията ми е трудно да си отговоря, #КОЙ е главния, или единствения, ако наистина е един -
Нещото, в което съм сигурна е, че героят на Калоян Трифонов не е Пламен Арсов. Човекът в ГТ, когото е разпознала Елдъровата Бастет, не е Пламен Арсов. Някой убива заради Пламен Арсов, или заради Филомена /така ли беше жената?/. Защото допускам вариант възмездието да е заради нея, ако Десподов я е убил наистина /което си мисля/.
Героя на Калоян Трифонов не е показван още, откъде решихте че е полицай или военен, и има връзка с Ирина? Аз мисля, че той само играе демона или ще бъде разкрит като роднина на Пламен и Александър, който отмъщава. Единствената връзка с Ирина е ако й брат, но може тя да не знае, че съществува.

# 274
  • Другата България
Защо трябва да е показван, за да го реша?
Това е моята хипотеза, и мисля вчера се обосновах защо.
За мен има човек, който е или полицай, или военен, или се представя за такъв.
Изхождам от това, че журналистката е спряна от “полицай“, че прокурора беше “свален“ с полицейски електрошок, макар и бракуван, че някой стигна до Тороманов въпреки охраната...за мен има замесен полицай. Или преструващ се на такъв. И според мен това е именно героя на Калоян Трифонов, никой от полицаите до момента не ми се вписва в тази роля.
Естествено, може и да греша, но пък това не ми пречи да предполагам. Blush

Да, и според мен има някаква връзка с братя Арсови и с Ирина Теодора.

# 275
Изхождам от това, че журналистката е спряна от “полицай“, че прокурора беше “свален“ с полицейски електрошок, макар и бракуван, че някой стигна до Тороманов въпреки охраната...за мен има замесен полицай. Или преструващ се на такъв. И според мен това е именно героя на Калоян Трифонов, никой от полицаите до момента не ми се вписва в тази роля.

Не съм чела всички коментари, но е възможно да е човек, който има си е купил някаква униформа, ако е бил с такава. И не се знае какво се е случило след бракуването на електрошока. А и гледах епизода два пъти и Тороманов нямаше охрана. Явно е, че демона знае доста неща за жертвите, като това че Елдърова е изневерявала на мъжа си и хомосексуализма на Смилев.

# 276
  • Другата България
Не показаха Тороманов да има охрана, но все пак се предполага охраната да е отвън, пред сградата, в която е охранявания. Това имах предвид, не в стаята с него самия.

Много неща са възможни, това е моята версия, всеки си има хипотези и предположения, но за мен това е най-правдоподобната към момента.

# 277
Не показаха Тороманов да има охрана, но все пак се предполага охраната да е отвън, пред сградата, в която е охранявания. Това имах предвид, не в стаята с него самия.

Много неща са възможни, това е моята версия, всеки си има хипотези и предположения, но за мен това е най-правдоподобната към момента.
Той тръгна сам с кола от къщата и в нито един момент не показаха някой да тръгва с него или да го охранява. И Грудов каза къде се намира.

# 278
  • Другата България
Ами, добре. Blush
Значи щом не са показали нещо някъде, то не съществува и не се е случило.
Случили са се само излъчените моменти и сегменти.

За пореден път ще кажа, че това е моята версия на случилото се, коментирам си я и ако не се окажа права - здраве да е.

# 279
  • София
Тороманов отказа охрана.

# 280
Значи е чичо му. 😉😂😂

Или пък реквизиторът не му знае имената освен "Тороманов" и никой не е предполагал, че зрители ще се взират на стоп-кадър Simple Smile

# 281

Аз също мисля, че има замесен полицай, който помага на демона. Въпроса е кой??? Макар че досега категорично отхвърлях варианта Харитонов (някак си не ми се вписваше), в последния епизод много се усъмних в него. Първо, заради дупката от куршума реши да разбие цялата стена и да открие парите на Тороманов (сякаш знаеше, че са там). Второ - този, който застреля Тороманов, слезе някъде надолу, после го дадоха да се изкачва нагоре. В хотелската стая влязоха Заимова и двама полицаи. Харитонов дойде с известно закъснение.

# 282
  • на село
Грудов каза- в Арбанаси,  а Тороманов не беше в тази къща, в нея полицаите изровиха парите.

Голяма каша е този филм и хич не мисля, че за 1 серия ще дадат логично обяснение и отговори на хилядите въпроси.
Ще претупат нещо и затова гласувах, че не ми хареса.

# 283
  • Другата България
Тороманов отказа охрана.
Десподов отказа охрана.
За Тороманов Грудов съобщи на всеослушание къде се намира - “на сигурно място“.
Но е възможно и той да е отказал, аз коментирам, че ако е имал охрана тя е била навън, отвън.
Ако е нямал - още по-зле не само за него, а за родната милиция.
Но и не очаквам всяко действие да ни е показано, за разлика от всяко БЕЗдействие.....Blush

# 284
Грудов каза- в Арбанаси,  а Тороманов не беше в тази къща, в нея полицаите изровиха парите.

Тороманов беше в резиденцията в Арбанаси, нали,? Аз отдавна не съм ходила и Арбанаси сигурно се е променило, но по принцип някак ми прозвуча очевидно, че щом казват, че в в Арбанаси, значи е я резиденцията.  Другите възможни места май са малки и по скоро къщи за гости.

Общи условия

Активация на акаунт