“Дяволското гърло 2“ - “Есента на демона“ - нов сезон по НОВА ТВ - Тема №8 - финал, и след финала.

• 34 665
  • 731
  •   1
Отговори
# 405
И аз харесвам Тони, но само съм му лайкнала снимката, а като гледам какви хвалебствия са се изписали под нея/не че не ги заслужава/, направо цели любовни писма 😁
Но определено този сезон нямаше да е и на половина интересен без Тони Наумовски, направо в десетката с този избор и с ролята,която му е дадена !

# 406
  • Галифрей
Да съгласна съм и аз му дадох сърце ❤ Видях ги аз коментарите,забавно еми харизматичен е. Страхотна игра,готина дикция. Той е нашият любим персонаж, дето се вика ако не беше той тия никога нямаше да разберат какво става.
Ако му бяха дали случаят вместо да се мъчат толкова много:😁

# 407
Аз нямам предположения, кой е убиецът. Реално, всеки може да е, защото не знаем почти нищо за тези хора и на всеки могат да пришият предисторията.
Но си чакам интересното аз. Искам да видя, каква история са измислили зад цялото нещо. То е ясно, че в разказването ѝ се провалиха, но искам да я чуя, все пак. Да чуя, какво можеха да ни разкажат много по-добре Sunglasses

# 408
  • España
И аз чакам интересното с предисторията ! Само да не стане като “Алфа”, че още “давам на късо”!

# 409
  • София
Защо ми е изтрит коментара?
От първи епизод съм казала, че Професорът е Демона. Или сега се приема за спойлер?

# 410
Гледайте Тони тук в друг филм. Пак има убийства. Някакъв Руски мафиот играе май. Не е в количка, свободно се движи и знае как се държи пистолет. Не, че помага за ЕД, но ми беше интересно.

# 411
Гледайте Тони тук в друг филм. Пак има убийства. Някакъв Руски мафиот играе май. Не е в количка, свободно се движи и знае как се държи пистолет. Не, че помага за ЕД, но ми беше интересно.

То това е компилация от различни филми и сериали - разпознах Закрилникът и Мъртва точка ...  Обаче без брада хич не ми е харизматичен.

# 412
И аз чакам интересното с предисторията ! Само да не стане като “Алфа”, че още “давам на късо”!

От това интервю на Христина и Димо, само на мен ли ми се струва, че звучаха леко оправдателно спрямо убиеца; ще видите защо някой би правил всички тези ужасии.
Нещо такова.  Алоооо, вие добре ли сте!?

# 413
Аз пък си мисля, че точно защото Милошев, а сега Димо и Апостолова повтарят, че не е важен убиецът, а мотивът ще ни сервират накрая Демон, непоказван до момента.

# 414
След снощния неочакван от никой "финал"  на Алфа , какво ли да очакваме тук ?
...Професора скача от количката и показва на всички , че и 50 годишен мъж може да е атлетичен . Издебва Десподов , закача добермана на лебедката и отвежда Десподов на тайно място . Избръсва се гладко и чудо - Пламен ! И там идва момента с носталгията "Помниш ли Десподов , във втори курс как ти подсказвах на изпита по история ? А когато поканих Филотея на първия ни танц и станахме гаджета , а ти така ни се радваше! И как празнувахме и пушихме пури , когато направих първия си милион ? А ти какво направи , Десподов !?!  

Извън шегата , всички приемаме , че убиецът завива обувките си , за да не оставя следи , които да разследват ( те пък нали много разследват ) , но ако причината е друга ? Пази чисти обувките си , кой инвалид в количка е с мръсни обувки ... Вече много се филмирахме май , да идва финалът , да видим какво ще ни сервират .

# 415
Дора не е казвала нищо за удар с тъп предмет, думите й бяха “счупване от силен удар”. Какъвто Филотея е получила при падането от терасата. Вижда се, че и таза й е бил счупен.

Да, то и на нея и разбирам колкото на Тороманов.....

# 416
  • Другата България
След снощния неочакван от никой "финал"  на Алфа , какво ли да очакваме тук ?
...Професора скача от количката и показва на всички , че и 50 годишен мъж може да е атлетичен . Издебва Десподов , закача добермана на лебедката и отвежда Десподов на тайно място . Избръсва се гладко и чудо - Пламен ! И там идва момента с носталгията "Помниш ли Десподов , във втори курс как ти подсказвах на изпита по история ? А когато поканих Филотея на първия ни танц и станахме гаджета , а ти така ни се радваше! И как празнувахме и пушихме пури , когато направих първия си милион ? А ти какво направи , Десподов !?!  

Скрит текст:
Извън шегата , всички приемаме , че убиецът завива обувките си , за да не оставя следи , които да разследват ( те пък нали много разследват ) , но ако причината е друга ? Пази чисти обувките си , кой инвалид в количка е с мръсни обувки ... Вече много се филмирахме май , да идва финалът , да видим какво ще ни сервират .
JoyJoyJoy
Много добро.
На фона на финала на “Алфа“ това развитие ми се вижда направо като от скандинавска кримка.
Че то си е финал!

# 417
Разбрах, че явно финалът на този сериал Алфа (не го гледах) никой не го е разбрал, вкарали са изцяло нов персонаж и хората са много разочаровани.
Дано тук поне Финалът е Ясен. И краен за този сезон.

# 418
  • Другата България
О, напротив, много хора го разбрахме и персонажът не беше нов, стар си беше, но 90% от зрителите смятаха, че е идентичен с този на убиеца.
А леля Мери беше сигурна, че е друг. Bowtie
И той се оказа друг. /кога, ако не сега да се самопохваля, че поне нещо някъде някога съм нацелила?/
Но самият финал беше трагикомичен, уж затворен, а всъщност много, много отворен.....

# 419
За мен вече няма задоволителен финал на ЕД след тези трупове, кости и живите мъртви. Вече е яко тъпо.

Общи условия

Активация на акаунт