“Дяволското гърло 2“ - “Есента на демона“ - нов сезон по НОВА ТВ - Тема №8 - финал, и след финала.

• 34 660
  • 731
  •   1
Отговори
# 420
  • Галифрей
Алфа не съм го гледала.

Ох имам чувството,че ще вземе да си среже вените тоя маняк и после го намират и 13 причини защо, аудио книга Отмъщението  на един демон само в стори тел 😁 Ама тя Мия както е скарана с техниката не знам как ще се оправи 😁
Базикам се.
Надявам се да си свали маската пред Мия и Филип както в Маскираният певец “ Изненада това съм аз, бях пред вас през цялото време ви бях подноса”

# 421
"Алфа" завърши трагикомично безумно - топ-психопатът и убиец, дето го търсиха цял сезон и изпотрепа жестоко бая народ, го назначиха в полицията да гони други психопати. Може би това е недвусмислен намек, че топ ченгетата са също своего рода психопати Joy

Надявам се обаче този сериал да бъде със силна, логична и изпипана последна серия.

# 422
  • Някъде в Матрицата
....
Извън шегата , всички приемаме , че убиецът завива обувките си , за да не оставя следи , които да разследват ( те пък нали много разследват ) , но ако причината е друга ? Пази чисти обувките си , кой инвалид в количка е с мръсни обувки ... Вече много се филмирахме май , да идва финалът , да видим какво ще ни сервират .

Вярно, обувките, за този гледна точка бях забравила. Не просто чисти. Подметките не трябва да са изтъркани. Но за да е вярна тази хипотеза, трябва да приемем, че завалийката има само един чифт обувки.
Не помня в кой сериал така разобличиха един убиец - по изтърканите подметки. А той също беше в стол.

# 423
  • София
"Алфа" завърши трагикомично безумно - топ-психопатът и убиец, дето го търсиха цял сезон и изпотрепа жестоко бая народ, го назначиха в полицията да гони други психопати. /.../
Е, да се надяваме, че в нашия сериал (този тук) психопатът не си е полицай още от самото начало. Или пък някои знаеха, че е тъй... Smiling Imp
Жената на рецепцията в музея (дето посреща и казва къде са този и онзи вътре някъде) - обсъждахме ли я? Simple Smile

# 424
Аз харесвам многопластови образи. Дразня се на чисто полярните - или супер зли (като тоя Алфа от съседния сериал) или твърде добри. Трябва баланс и човечност. Може би затова по някое време харесах Тороманов. Имаше и нещо много човешко в него. Особено , когато разказваше за любовта си с Елдърова, както и начинът , по който се сбогува с жена си. Затова и ми стана мъчно , че баш него се наложи да убият. Десподов също имаше един човешки момент  - този с писмото от Ирина.
Аз също харесвам многопластови герой както се изразихте вие , никой не е нито добър нито само лош , това ни прави хора нали , всеки вади и добрата и лошата си страна в дадена ситуация , стана ми жал за Тороманов .

# 425
Правя една вметка, която от доста време все забравям да спомена. Под 30 съм и виждам много мои съученици и колеги от университета на същата възраст, които са в ужасно здравословно състояние - с много наднормено тегло и пият хапчета за кръвно. В този ред на мисли имам познати на 50, които са много атлетични и спортуващи, които слагат 20-30 годишните в малкия си джоб. Затова не мисля, че героите на 50 трябва да бъдат отписани като едва ли не вече изпята песен, за да бягат, вдигат трупове и подобни неща, които прави Демонът.

п.с. защо така се трият коментари в темата?

# 426
Промо на 12 епизод...
https://play.nova.bg/video/ochakvaite/season-0/ochakvaite-2024-0 … demona-thu/631214
Вече си мисля, че демоните са Кърджиев и кмета. Още в епизод 1 бяха двама мъже в колата.
Срещата при кмета ни показа, че:
1.Изпита болка, /когато седна на стола помълча и присви очи/
2. Той също е левичар/разкопча си копчето на сакото с лявата ръка в края на срещата/.
3. Има много икони, едната ми се струва,че е на св.Филотея.
4. Показаха ни някакво антично сандъче с реликва в него.
5. Той е висок, атлетичен и ръцете и очите ми приличат на тези на Демона.
Има основание понеже е от града, познава корумпираната местна власт и знае какво са направили в миналото жертвите на убиеца. Той също извика Мия и Филип в Търново, вероятно има роднинска връзка с Арсови и действа в комбина с Кърджиев и Дора, патоложката.

Последна редакция: пн, 13 май 2024, 11:55 от KARLA @

# 427
От последният епизод "най-впечатлена" останах от крещящата Миа и хъскащата котка на Елдъров. Joy
Открийте разликите Grinning:
Скрит текст:

Съжалявам, но нищо по-сериозно не мога да кажа за бозата, която ни се сервира. Smirk

Последна редакция: пн, 13 май 2024, 11:44 от Sysly

# 428
“Закони, които не пускат кръв, никой не ги уважава” - казва го Кърджиев

# 429
  • София
Археологът мисля беше, който каза, че Кърджилов е няколко години по-голям и е бил в различен випуск.

# 430
Janice, това е много често срещано явление на хората между 30- 40 годишна възраст да ги емнат грижи, деца, проблеми и да се поотпуснат.
После се усещат че нещата не вървят на добре и се почва трениране, здравословно хранене, обръщане на повече внимание на себе си. Затова много често 45+ изглеждат по- прилично от 35+.

# 431
  • Бургас
Археологът мисля беше, който каза, че Кърджилов е няколко години по-голям и е бил в различен випуск.

Не археологът, а човекът, който показа албума със снимките. Докато бяха във фоайето с барелефа / с цитата /, каза че Кавалджиев също е учил там преди 30 години.

# 432
Наистина, тези гюдерии ги бях забравила.
Чудно ми е, след финала, колко такива детайли ще се окажат кьорфишеци.

Между другото, и на мен ми направи впечатление един материал за това, че сериалът бил за справедливостта. Но се опитвам да си запазя коментара за след финала. Когато видим, чия справедливост се има предвид.

# 433
Промо на 12 епизод...
https://play.nova.bg/video/ochakvaite/season-0/ochakvaite-2024-0 … demona-thu/631214
Вече си мисля, че демоните са Кърджиев и кмета. Още в епизод 1 бяха двама мъже в колата.
2. Той също е левичар/разкопча си копчето на сакото с лявата ръка в края на срещата/.

Може и да са те !! Кмета не съм го подозирала, но може и да е като изненада накрая да е той , но все съм си за Кърджиев , снимката на която са всички жертви много ми прилича на неговата физиономия , освен това имаше една сцена в която Мия и Филип бяха в стаята на Фичето и Кърджиев беше с тях и когато отвориха Библията или може и да се заблуждавам за книгата , беше изписано Демони и в следващия кадър дадоха професора .

# 434
Промо на 12 епизод...
Има основание понеже е от града, познава корумпираната местна власт и знае какво са направили в миналото жертвите на убиеца. Той също извика Мия и Филип в Търново, вероятно има роднинска връзка с Арсови и действа в комбина с Кърджиев и Дора, патоложката.

Възможно ли е кмета да е син на Пламен ?

Общи условия

Активация на акаунт