“Дяволското гърло 2“ - “Есента на демона“ - нов сезон по НОВА ТВ - Тема №8 - финал, и след финала.

• 34 071
  • 731
  •   1
Отговори
# 600
Обикновено, когато има гост актьор, името му се споменава отделно като такъв. Тук ни дума, ни вопъл, ни стон за това, че във филма играе чужд артист.
Ако не ми беше направило впечатление добрата му игра и дикция, и не бях разцъкала да потърся инфо за него, нямаше да разбера изобщо кой е.

Абе изобщо....цялата им работа е куца. Замазват ни очите с дронове, котки, демони и таласъми.

Последна редакция: вт, 14 май 2024, 13:13 от Sysly

# 601
  • София
Групата "приятели" са съсипали живота на Пламен, но тази ОПГ дали се е спряла дотук? Колко ли още съдби са прекършили в стремежа си за издигане и забогатяване? Тук идват и думите на Кърджиев, че едно престъпление води до друго и за да се спре, трябва да се застане срещу него. По-рано не го разбрах, но сега се вижда смисъла - не да се спре Демона, а "Демоните"....
Кърджиев е вътре с двата крака, но може би не е сам - други "потърпевши" или техни близки?

# 602
  • София
Reunion
https://m.imdb.com/title/tt5194410/
И аз го харесвам, първи сезон повече.

Ирина никак не си я представям като активен участник в престъпленията. Малко... забавена ми се вижда. Гадже не ми се вярва да има.

# 603
  • Бургас
Обикновено, когато има гост актьор името му се споменава отделно като такъв. Тук ни дума, ни вопъл, ни стон за това, че във филма играе чужд артист.
Ако не ми беше направило впечатление добрата му игра и дикция, и не бях разцъкала да потърся инфо за него, нямаше да разбера изобщо кой е.

Абе изобщо....цялата им работа е куца. Замазват ни очите с дронове, котки, демони и таласъми.
Hands Plus1

Да не говорим ,че направо им изнася продукцията на по-високо ниво и им поизмива очите!  Кърджиев направо си е в ролята на хора в класическия гръцки театър - резюмира "официалната позиция", обяснява и оценява случващото се. В нашия случай, всяка поява на персонажа е свързана с някакво важно философско обобщение, което поне малко извисява разказа на по-духовно ниво от  жалкото злободневие и некадърност на разследващите. И внася известен порядък относно вечниte ценности.
(защото иначе доста са им аморфни и объркани посланията - като слушах думите на Десподов в аулата за историята ни, се питах, сега като патриот и родолюбец ли искат да ни го представят или като фанатичен и гаден, ретрограден националист!?  Смилев - гей с антигей реч, в която имаше и рационални находки... Кметът - напредничав, млад и зелен, ама май го избива на фанатизъм... Нестандартния секс май ни го очертаха по-скоро като неприемлив... Абе хем искат да са политкоректни, хем приемливо традиционалисти...)

ПП При отвличането на Ирина, баща й разговаря с някого по телефона и пита дали тя не е при този накой. Тогава се предположи, че говори с гаджето й.

Последна редакция: вт, 14 май 2024, 13:10 от lady Koup

# 604
  • España
Тони Наумовски  може и да е чуждестранен актьор, но е получил висшето си актьорско образование тук в България , даже май в класа на Стефан Данаилов , ако не се лъжа ! Така че…..

# 605
Тороманов е ранил Калоян, който според мен е син(примерно) на Арсов. Времевата рамка отговаря, но вероятно никой не знае или знаят малко хора щом археологът каза, че Филотея има дъщеря и не спомена Пламен да е имал деца.

Последна редакция: вт, 14 май 2024, 13:57 от Organza

# 606
Не съм сигурна, че Деспотов е отрицателен герой. Жив е засега не защото е най - големият злодей и го чака най- тежко наказание, а по друга причина според мен.

# 607
  • España
Това е несериозно , ако така са го направили , поне се надявам да са достатъчно убедителни !
Ако Ф и Пл са имали дете преди 30-  тина години около студентстването си, как , за Бога никой от обкръжението им няма да знае …Да не са го раждали в гората….
Евентуално около другият брат Арсов може да изскочи нещо, още повече , че точно “неговата “ монета намериха в гърлото на прокурора!

# 608
На някой направи ли му впечатление, че този път убиецът си беше с обувки и без гюдерии?

Даа, забелязах, то всеки път има нещо различно около демона.

# 609
  • София
Не съм сигурна, че Деспотов е отрицателен герой. Жив е засега не защото е най - големият злодей и го чака най- тежко наказание, а по друга причина според мен.
Не знам как да реагирам...
Изкупил бизненса на Арсов на безценица, Кара Крънчарова да пише компромат за кмета, Грудов да му попречи за зелената сделка, Орце да унищожи документите на адвоката... Много е положителен Wink
Скрит текст:
Делян Пеевски е успешен бизнесмен Joy

# 610
  • София
Скандинавско крими, добро за гледане, е Forbrydelsen (The Killing) - за който питаше.
Аз питах за Прилив. The Killing и Мостът съм гледала.

# 611
Смилев искаше да говори с Десподов, преди да го нападнат....
Както и с Елдъров между другото, и на него каза, че трябва да говорят за нещо важно. Беше странно това.

Допълвам: А при отвличането на Ирина Десподов спокойно може да е говорил с нейна приятелка, разговорът беше доста неутрален /"знаеш ли нещо, добре, на кого друг може да се обадя"/.

Последна редакция: вт, 14 май 2024, 13:35 от Miss_Kaprisse

# 612
Ако Ф и Пл са имали дете преди 30-  тина години около студентстването си, как , за Бога никой от обкръжението им няма да знае …Да не са го раждали в гората….

Обкръжението им може много добре да знае. Разследващите не знаят. Защото в този сериал (както го нарекоха някои хора в последните дни в темата - с гениален съспенс като в скандинавските кримки), никой нищо не разследва. Никой никого не разпитва. Нито една подадена сламка информация няма значение нито за полицията, нито за сценария, нито за действието.
- Има едни двама, които са ключови за разплитането на всичко. Да разберем нещичко повече за тях? Нещинко?
- А, глупости. Къде ще се занимаваме. Мия ще гледа в една точка около 15 минути и ще се сети за цялата им биография, след което ще разплете случая.

Последна редакция: вт, 14 май 2024, 13:40 от Врабец

# 613

Този кадър от промото коментирахте ли го?
Това на земята е Кърджиев, нали?
Виждам нещо като инвалидна количка.

# 614
Това на земята е Димо и съвсем ясно се вижда всичко, дори листата по шосето Wink

Общи условия

Активация на акаунт